- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
-
:)))yok korkmadm@elifff_____ yurtdisindan gelenlerde ales sarti araniyor mu, biliyor musun ? Korkma yerinde gozum yok ben genel soruyorum.
:)))yok korkmadm
Yurtdışından gelen yanancı uyruklularda ALES aranmıyor onların atamalarını yök değilde rektör yapıyo ve yurtdışından gelip T.C vatandaşı olanlarda ALES notu isteniyor diye biliyorum ama yine araştırmak lazım
5. Dönemdeyim ben
İşte hoca dedi ki jüriden isteyelim süreyi daha belli bile değil ama jüri
Savunma tarihini doktora başvuru tarihine göre belirliyoruz yani ilişiğin kesilmemesi için savunur savunmaz doktoraya başvurmak gerekiyor
Evet umarım o kadar dua ettim kiTabi ki arastiririm. Umarim istenmez. Bi sinava daha girmeye kalbim dayanmaz.
Ikinci bir sansi herkes hakeder. Umarim sana da ikinci bir sans verilir.
Bende öyle olduğuma inanıyorum evet biraz özel hayatım yüzünden aksattım ama en önemli nedeni okuldaki başka işleri yapıp kendi işimi ihmal etmemKusura bakma elif ama unide ayagi yere basan,kendine guvenen,tuttugunu koparan,gecesini gunduzune katip calisan insanlarin kalmasini tercih ederim.Isiyle ozel hayatini karistirmayacaklar da.Benim kuzenim 3 yildir evli ve farkli sehirlerden yurutuyorlar resmen evliliklerini es durumu yok diye ve canini disine takiyor kiz...Ikinizi kiyaslayinca zaten nasil akademik personelsin anlayamamistim.Belki bu sana bir mesajdir artik isine odaklan diye.Senin yerinde olmak icin sirada bekleyen binler var..Hersey de hakkiyla.Hakkinda hayirlisi olsun.
Evet öyle olacak demek kine bileyim bana mantıksız geldi
tez savunma tutanağına oy birliğiyle 6 ay uzatmaya karar verilmiştir diye işaretleyecekler sen 6 ayda yazıp tekrar sınava girecek ve savunacaksın o zaman.
bir yandan, eşimn yanına kuzeninin eşi ve onun arkadaşı gidecek bi analiz için ona üzülüyorum
İki tane bayanla durcak odada zaten o bayanı hiç tanımıyorum belki yılışık biri belki gidip yanına oturcakbunun nesine üzülüyosunuz?
elif ya mantıklı mantıklı yazarken arada şu yazdıkların soğuk duş etkisi yapıyor bende ya.İki tane bayanla durcak odada zaten o bayanı hiç tanımıyorum belki yılışık biri belki gidip yanına oturcak
İki tane bayanla durcak odada zaten o bayanı hiç tanımıyorum belki yılışık biri belki gidip yanına oturcak
İki tane bayanla durcak odada zaten o bayanı hiç tanımıyorum belki yılışık biri belki gidip yanına oturcak
Ya ağlıyodum yorumunu okudum güldüm biri görse deli sanıcakelif ya mantıklı mantıklı yazarken arada şu yazdıkların soğuk duş etkisi yapıyor bende ya.
korku filminden bir fragman gibi ne bileyim işte aniden beklenmedik bi yerden fırlayan bişey gibi işte
aynen ya.Elif buraya sana çok yüklendiklerini yazmak için gelmiştim, herkes bu durumu hak ettiğini yazmış çünkü. Ama vazgeçtim inşallah kaybedersin işini dr aklın başına gelir (ki sanmam) veya gidip tedavi olacak bol zamanın olur.
Ayrıca biz sana Batum'u nasıl affettin dedik dedik unutmadım yalayıp yutmadım diye kızdın bak şimdi kadınla yan yana oturacak diyorsun.
Sen düzelmezsin.
ya cidden ürktüm elif:))Ya ağlıyodum yorumunu okudum güldüm biri görse deli sanıcak
aynen ya.
ben de aa kadın aslında ne güzel işinde gücündeyimiş filan diyodum.
nereye bağladı ya.
resmen ürkütücü
Öğleden sonra herşey belli olacak bir yandan işimi kaybetme tehlikesine üzülüyorum bir yandan, eşimn yanına kuzeninin eşi ve onun arkadaşı gidecek bi analiz için ona üzülüyorum benide çağırdı dün gel diye telde tartştk biraz,az önce otur çalış bir an önce dedi kesin geldiler nasıl gidicem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?