- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Sen ne kadar vicdansız bi insandın yaElif buraya sana çok yüklendiklerini yazmak için gelmiştim, herkes bu durumu hak ettiğini yazmış çünkü. Ama vazgeçtim inşallah kaybedersin işini de aklın başına gelir (ki sanmam) veya gidip tedavi olacak bol zamanın olur.
Ayrıca biz sana Batum'u nasıl affettin dedik dedik unutmadım yalayıp yutmadım diye kızdın bak şimdi kadınla yan yana oturacak diyorsun. Aldatılmaktan kıl payı döndün denizi geçip derede boğuluyorsun yine. Neden ? Çünkü sağlıklı değilsin.
Sen düzelmezsin.
İki tane bayanla durcak odada zaten o bayanı hiç tanımıyorum belki yılışık biri belki gidip yanına oturcak
Kesinlikle gerçek bir insan olmadığına hükmettim.Sen ne kadar vicdansız bi insandın ya
Kesinlikle gerçek bir insan olmadığına hükmettim.
Normal bir insan evladı işi tehlikedeyken kocişini (!) kıskanmaz. Ya fakesin yada ciddi bir psikolojik rahatsızlığın var.
Batum olayı affedip de iki kızı kıskanman bile normal değil.
Gerçek bir kişi olsan ve hasta boyutunda kıskanç olsan batumu sindirmezdin. Batumu sindirecek kadar geniş düşünen bir kadında kuzenden öğrenciden işkillenmez.
Her türlü manasız.
Yani işini zaten bu saçmalıklarla kaybeden bir kadın hala saçma sapan kıskançlık derdinde olamaz. O kadar hastalık boyutunda kıskanç biri diyelim hadi onun derdine düştü öyle bir kadın da Batum olayını sineye çekmez yeni numaradan kıskançlıklar bulmazdı.
Hiç gerçekçi değil yada ciddi anlamda psikolojide sorun var.
Nasıl eğleniyomusun?Adam Elif'e o tarihte eğitim mi seminer mi ne var diyor odanın ayırtıldığı tarihte yani. Ve oda sürpriz amaçlı da tutulmamış öyle bir gezi de olmıyor. Niyet çok belli ama yapamıyor kocası. Elif bunu yutuyor sonra da yanına kız oturursa...
Normal değil. Hem de hiç!
Adam Elif'e o tarihte eğitim mi seminer mi ne var diyor odanın ayırtıldığı tarihte yani. Ve oda sürpriz amaçlı da tutulmamış öyle bir gezi de olmıyor. Niyet çok belli ama yapamıyor kocası. Elif bunu yutuyor sonra da yanına kız oturursa...
Normal değil. Hem de hiç!
elif sen de bize hak ver cidden anlayamıyoruz nasıl bi duygu durumundasın.Nasıl eğleniyomusun?
Ben bazen bu herşeyin sahte olduğunu düşünüyorum.Ne bileyim durumlara göre kadınların tepkilerini ölçen yada bunla ilgili tezi olan biri gibi gözüküyorsun bana.Çünkü bana başka türlüsü mantıklı gelmiyor.Sen işini kaybedecem diye dertlenmek varken tezin için çaba sarfetmek varken saçma sapan bişey için ağlıyorsun.Yalnız kocanda çok komik 2 kadın gelecek gel yanıma :)İki tane bayanla durcak odada zaten o bayanı hiç tanımıyorum belki yılışık biri belki gidip yanına oturcak
elif sen de bize hak ver cidden anlayamıyoruz nasıl bi duygu durumundasın.
İki tane bayanla durcak odada zaten o bayanı hiç tanımıyorum belki yılışık biri belki gidip yanına oturcak
yazmiyim yazmiyim diyorum ama senin gibi aklı havada tipleri aliyolar o kadar isinde iyi insanlar kadro bulamıyor
Aklı havada sensin bilip bilmeden konuşuyosunyazmiyim yazmiyim diyorum ama senin gibi aklı havada tipleri aliyolar o kadar isinde iyi insanlar kadro bulamıyor
Günah alıyosun ben kendi emeğimle girdim kim torpil yapıcak banao isler torpile bakiyorda ondan..
Aklı havada sensin bilip bilmeden konuşuyosun
Günah alıyosun ben kendi emeğimle girdim kim torpil yapıcak bana
%90 i torpille giriyor, illa sinava calisip yeterli puani almalisin son yillarda yok belli sartlar getirdi tabiki ama yinede almak istedikleri adami sozlu puaninda bir sekil yapip aliyorlar yada yazili sinavinda ayar cekiyorlar. %10 luk bir pay biraktim istersen sen ona dahil olabilirsin ama bu genel goruntuyu degistirmez, turkiyedeki tum akademik kadrolara yapilan atamalar ahbap cavus iliskisi, tanidik torpili, birinin selami iliskisi ve son zamanlarda ciddi siyasi baglanti iliskisine dayaniyor. Kimse aksini idda edemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?