geç yaşta bebek sahibi olmak

evet şans işi..

ama benim demek istediğim yaşı küçük olsa nasılsa daha vakit var diye düşünüp biraz olsun rahatlar ama 30 dan sonra bi stres olur..

Allah isteyen herkese nasip etsin de er geç olur elbet..
haklısın birsey demıyorum ona ama birazda vücütla alakalı yanı. bende hık desen hamile kalıyorum mesela;) ama hic kimse ümğtsizliğe kapılmasin okadar tedaviler var 33 yaş gec degil zaten deniyormus konu sahıbı

şu an ikinci bebeğime hamile falan olmak siterdim açıkcası,
çünkü yaşım ilerledikçe biraz enerjim düşüyor gibime geliyor,
çocuklarımla hep çılgınlar gibi oyun oynama hayalleri kurardım
her zerreleri ile ilgilenme hayalleri
işte bak bu doğru enerjıden haric hamilelık bile zorlasşıyır yaş ilerledikce. aslında en idealı 30 kadar cocukları dogurmak:) ama ben 5 yıl ara verdim mesela.

idolum Canan Karatay hocam 36 yaşında evlenip 40 yaşında gayet sağlıklı bir hamilelik geçirerek sağlıklı bir bebek dünayya getirmiş.

kişi kendine bakıyorsa yaş hanesi sadece istatistiksel veridir, ama kendine bakmıyorsa genç yaşta çökmesi ve sağlık sorunları yaşaması, neticede de sağlıksız bir hamilelik geçirmesi normaldir.

idolum Canan Karatay hocam 36 yaşında evlenip 40 yaşında gayet sağlıklı bir hamilelik geçirerek sağlıklı bir bebek dünayya getirmiş.

kişi kendine bakıyorsa yaş hanesi sadece istatistiksel veridir, ama kendine bakmıyorsa genç yaşta çökmesi ve sağlık sorunları yaşaması, neticede de sağlıksız bir hamilelik geçirmesi normaldir.
sanıırm ben pek bakamaıdm kendime,
canan hoca nın maşallahı var

Tam da yaşı tadını çıkara çıkara hamileliginizi yasayabileceginiz,tüm gençlik vs komplekslerinden arınmış , daha saglam,daha prensipli , daha kendinde olunan bir yaş
33..hiç de gec degil insanlar bu yaşlarada yeni evleniyo artık
Hic uzulmeyin
Rabbim nasip etsin size ve isteyen herkese annelik duygusunu

Gec degıl ama erken degıl . Şöyle gec degıl hazır DEGILDIM dıyorsun ondan dolayı . Ama normalde daha erken anne olmak daha guzel olur çünkü çocukla arada çok yaş farkı olmaz bırde yaş gittikçe bakmak zor oluyor . Ve hemen cpcuk olmayabılıyor

çok beklemişsiniz yahu. ben 25 evlendim 28de anne oldum.zaman kaybetmişim gibi geliyor

sanıırm ben pek bakamaıdm kendime,
canan hoca nın maşallahı var

o zaman şimdiden bakmaya başla canım, bebek düşünüyorsan.
zaten Canan hoca 6 aydan önceden sağlıklı beslenme düzenine geçin diyor, 3 ay öncesinde de folik asit takviyesi alın diyor(eğer normal beslenmenizde almadığınızı düşünüyorsanız),
sigara falan varsa şimdiden elveda :kk77:

Gelip benim çevremde biraz takılın, ne kadar genç olduğunuzun, asla geç kalmadığınızın farkına varın yav. =) Biri 35, biri 43, biri 37 yaşında 3 arkadaşım var yeni çocuk sahibi olan. Ben de 32 yaşımda anne oldum.

Hayır elbette geç değil..
Allah en hayırlı zamanda versin inşallah

Artık herkes 40'lı yaşlarda doğuruyor. Kötü hissetmeyin yani.
Bana da dua edin 2 kere hamile kaldım ama 2'si de melek oldu inşallah sağ salim ben de yavruma kavuşurum ileride :(

Gelip benim çevremde biraz takılın, ne kadar genç olduğunuzun, asla geç kalmadığınızın farkına varın yav. =) Biri 35, biri 43, biri 37 yaşında 3 arkadaşım var yeni çocuk sahibi olan. Ben de 32 yaşımda anne oldum.
şu an istiyorum hemen hamile kalsam geç değil diyebilirim ama bir kaç aydır kalmıyorum
bir de kardeş de isterim elbet...
ha deyince olsa çocuk ama kısmet,
sadece bu konuda üzgünüm sanırım

Ben erken anne oldum 20 yaşında. . Pişman mısın desen tabiki değilim ama çok hata yaptım evladımı büyütürken. Şimdi 27 yaşındayım bu sefer daha bilinçli bir anne olacağımı düşünüyorum. Ama mutsuzluğunun içine çocuk doğurmaktansa beklemen çok daha iyi olmuş bence..

Back
X