gece gece al bir de burdan yak

Benim kaynanam olsa iş mi arıyosun kızım sen hamile hamile der misafir misafir çağıramaz
yeni gelin olduğun için davet etmen lazım ama iptal yerine güzel bir bahane bulabilirdin anne yemek masam ancak 10 kişi alıyor gibi

Anne 10 kisiyi agirlayabilirim tek seferde onlar olmaz daha sonra baska gun alirim onlari deyip gecseydin niye programi iptal ediyosun anlamadim

bişi olmaz iki kişiler diyecekti bu sefer hala küsecekti onlarıda çağıracaktım ayrıca kasvetli bir ortam olsun istemedim ikimizin aileleri o kadar ama iş buralara kadar geldi

daha önce 15 kişiyle ağarladım hemde tek başıma hamilelliğimin ayında bayagı yorulmuştum hoş sonra kayınpederim 15
yaparsan yap yapmazsan sen bilirsin diye eline sağlık dedi o da ayrı iş

Son düzenleme:
bişi olmaz iki kişiler diyecekti bu sefer hala küsecekti onlarıda çağıracaktım ayrıca kasvetli bir ortam olsun istemedim ikimizin aileleri o kadar ama iş buralara kadar geldi

Birincisi sen dememissin onlari su an alamam, alamam desen kabul edecekti belki ne biliyorsun? Ikincisi halayi cagir dememis ki kv halanin kusmesi seni ilgilendirmezdi.

Gercekten bos yere ramazan gunu kalp kirmissin

Daha önce aldıysan çağar babacığını iftarını yap
onlarada hastayım çağıramam de ne yapsan yaranamazsın böylesine

Birincisi sen dememissin onlari su an alamam, alamam desen kabul edecekti belki ne biliyorsun? Ikincisi halayi cagir dememis ki kv halanin kusmesi seni ilgilendirmezdi.

Gercekten bos yere ramazan gunu kalp kirmissin

eğer o an alamam deseydim iş daha çok büyürdü bu sefer kayınpederim benim kerdeşimi istemiyor tantanası yapacaktı
aslında bu olay bişilerin birikimi oldu o kadar çok kırdılarki benim bu yaptığım hiç birşey daha öncede bu tür davranışları oldu dur demedim
artık dur demem lazımdı
hala onu öyle anlamıycak ki direk ben çağırmadı olacaktım ki
amca şehir dışından gelince hala da kalıyor sen gel sen gelme demek ne kadar doğru olurdu

Daha önce aldıysan çağar babacığını iftarını yap
onlarada hastayım çağıramam de ne yapsan yaranamazsın böylesine

daha önce kayınpederimi tüm kardeşleri falan ağarladım zaten
öyle yapcam atık kocam izin alacak bende annemle babamı cağırcam zaten onlar ne yapsam mutlu olurlar

daha önce kayınpederimi tüm kardeşleri falan ağarladım zaten
öyle yapcam atık kocam izin alacak bende annemle babamı cağırcam zaten onlar ne yapsam mutlu olurlar

aynen canım ya ne kendini zora sokuyorsun, ben olsam bu halimde o kadar kalabalık ağır gelir bana, bu seferlik böyle olsun derdim kv ye..bence açıkca söyle ki anlasınlar..
gelmezlerse de kendileri bilirler sen aileni çağırır bi güzel yemeğinizi yersiniz

evet bu dediğiniz çok uygun ,bilsin hatasını ,siz incelik gösterip davet ediyorsunuz ama kayın valideniz iyi niyetinizi suistimal ediyor.söyleyin ki bir daha karışmasın ev sizn davet sizn kimi isterseniz onu davet edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…