Ne gerek var ki o kadar insanı çağırmaya, kaldı ki ailen çok uzaktan gelmisler. Yalnizca kendi aileni çağır yeterli bence.
Kendi ailenizi cagirin bir tek gorsunler. Yok onu da yok bunu da cagir falan isteyen kendi cagirsin.
İptal olayını nasıl söyleyebildiniz? Gelmeyin mi dediniz😳 ne dediler peki:/
bende genele katılıyorum, ailenle zaman geçir zaten hamileymişsin gerek yok o kadar dıdısının dıdısını çağırmaya azıcık da bencillik gerek
kesinlikle artık kendimi düşüncem birazda bu kadarda suyu çıkarıılmz ki ben iyilik etmeye çalıştıkça
artık oyle yapacağim ama bakalım eşimin iş durumu sıkıntılı yani önumde sayılı gun var
daha söylemedim ama ben mi yok sa eşim mi söylesin iptal durumunu bilemiyorum ki
eğer ben söyleyecek olursam
anne ben bizbize oluruz diye düşünmüştüm babamı hiç evime yemeğe alamamıştım ama kusura bakmayın iptal ettim benim planım o kadar kişiyi çağırmaya yönelikti başkasını çağırmak zorunda bırakılmak hoş değil demeyi düşünüyorum bi öneriniz varmı
eşim soylerse sadece anne iptal ettik diyecek ben biraz nedenini bilsinler istiyorum açıkcası
aslında keşke canımızı sıkan olaylar olmasa da konu açmak zorunda kalmasak...
eşim vardiyalı çalışıyor ve ramazan ayındayız bu hafta iftarı evde yapıyor yani diğer haftalar iftarda evde yok neyse konuya geleyim
babam yeni yurt dışından geldı ve 9 aylık evliyim düğünden hemen sonra gitti ve evimde hiç yemek yemedi bende eşimin ailesini ve kendi ailemi eşimin vardiyası değişmeden davet edeyim dedim
buraya kadar sorun yok
kayınvalıdemi aradım ve cumartesi günü iftara davet ettim eşimin dedesi de tek yaşıyor onu da çağaracaktım ve eşimin büyük amcasıda tek onuda
neyse telefonda bunu görüştük 2 dk sonra geri aradı yakın şehirdieki amcasını ve karısınıda çağır diye
ya ben onu çağırsam bu sefer buradaki halası küsecek neden ben çağırılmadım diye 6 aylık hamileyim çok sıcak zaten bunalıyorum
ben ailelerle olunsun istedim şu kadar da olmaz ki ben planımı 10 kişilik yaptım insaf ya ki samimi olduğumuz insanlar değil o amcası ve karısı eşimde biraz kızdı ve bozuldu bende iptal kararı aldım bayanlar ne diyorsunuz
ki kayınvalıdem daha önce evime yolda selam vermeyen eltimi çağirmam konusunda israr etti diye o misafirliği de iptal etmiştim hoş anlamamıştır neden olduğunu da bu sefer eşim
annem amcamı çağır demez babam dedirtti diyor hoş hepsi kabalık ya
Bu hafta sadece kendi ailenizİ çağırmayı. Kv de şehirdeki amcalarla birlikte sizi eşimin diğer evde olduğu zaman ağırlayacağım deseniz. Çok kalabalık oluyoruz diye böyle düşündüm deseniz kv.ye nasıl olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen öyle daraldım ya sinirimdem ağlıycam bu ikinci yemek iptal edişim ama bu kez açıklıycam sebebiniarkadaşlar diyorki senin konunun bir değişiğidün akşam çok benzerini yaşadım arkadaşım vay anneyi çağırdın ananeyi çağırmadın teyzeyi çağırmadın sen orda kimle olmak istiyorsan onu çağır iftara insana sevap yapayım derken günah yaptırıyorlar
Iptal etmeye gerek var mı?
"Şimdi bizbize olalım, onları da sonra çağırırız." deseniz olmaz mı?
Bunun için iptal etmeye ne gerek var.
Yalnız bence de madem babanız yemeğe ilk kez gelecek keşke karıştırmasaydınız bu işe eşinizin ailesini.
İptal etmeniz ayip olmaz mi? Keşke kvniz size onlarida çağir dediğinde 10 kişilik planladim onlarida sonra çağiririm deseydiniz. Şimdi arayip sonra çagiririm deseniz olmaz mi ya da siz planladiginiz gibi yapin o akşam neden çağirmadin diye sorarsa durumu anlatirsiniz ne diyebilecek ki
artık iptal ettim bile kayınvalidemi aradım bozuldu ama bende tüm sebebini şimdi de surat çekicem :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?