- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.556
- 133
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Gerçekten şok içinde okudum. Öncelikle karşınızdaki bir insan. İster tanıyın ister tanımayın. Dışarda ağlayan insanlar gördüğünde bile iyi misiniz diye soran insanlar var. Siz evlenmişsiniz barklanmışsınız. Fakat malesef herkes sizin gibi şanslı olmayıp hayatı yolunda gitmiyor olabilir. Üstelik o üzüntüyle rehberdeki her an gibi birini aradı korkuyla ve siz o çıktınız. Sizi gece 2 de arayan insan naber nasılsın demek için aramıyordur zaten. He böyle olsaydı evet derdim haklısınız. Demek ki kötü bir durumdaki yardım talep ediyor. Ayrıca ev kalabalık demişsiniz. Siz ailenizle her şeyinizi konuşabiliyor musun ? Kişi sayısının varlığı ya da fazlalığı neyi değiştirir ki ? Ayrıca burda 15 yaşında mıyız ya diyenler var. Kimsenin neyden ne kadar etkileneceğini bilemezsiniz. Herkes sizler kadar güçlü olmak zorunda değil bu hayatta bazı insanlar bazı şeyleri kaldırabilirken kaldıramayan insanlar da var. Umarım siz de bir gün bu duruma düşmezsiniz ve kaldıramayacağınız bir şeyle sınanmazsınız bu hayatta
şu kısımda yazdığına sonuna kadar katılıyorum. ancak şöyle de bir durum var konu sahibinin buraya gelip böyle şeyler yazması onun normalde o kişiye karşı bu içindeki kötü duyguları belli ettiği anlamına gelmiyor.Kocası da rahatsız olmuşmuş. Kocandan çekinmişsin işte. Kocanın arkadaşı arasa açar konuşurdu. Çaresizlik içindeki insanı engelliyor bi de. Yazik ne kadar zor durumda kalmışsa sizin gibi birini aramak zorunda kalmış.
Yanı annesine kadar telefon numarası var. Hangimizin kac kışı de annesinin numarası var. Sanki kız bunu gece 2 de naber , napıosun diye aramış. Evli insanlara sevgiliden ayrılmak basit gelebilir ki ben de evliyim ama herkesin derdi kendine büyük. Evde kalabaliklarmis lafa bak, anne baba sevgilimden mi ayrıldım desin, herkesin anne babası aynı mi. Ne tatli uykusu varmış. Akşam 10 dan sonra kimseyi aramamak başka şey, önemli bir anda çaresiz hissettiğinde aramak baska seyşu kısımda yazdığına sonuna kadar katılıyorum. ancak şöyle de bir durum var konu sahibinin buraya gelip böyle şeyler yazması onun normalde o kişiye karşı bu içindeki kötü duyguları belli ettiği anlamına gelmiyor.
maalesef ki insanlar çok iki yüzlü ve içindeki kötülükleri karşı tarafa yansıtmıyor. o yüzden o kızcağız zaten arama gafletinde bulunmuştur.
zaten herkes dürüst olsa ortada bir avuç iyi insan kalacak o yüzden kötüler kendini kamufle etmek zorunda kalıyor.
konu gayet açık değil mi?
aynen öyle. ayrıca bugün evli? yarın kimin başına ne geleceğini bilemeyiz.Yanı annesine kadar telefon numarası var. Hangimizin kac kışı de annesinin numarası var. Sanki kız bunu gece 2 de naber , napıosun diye aramış. Evli insanlara sevgiliden ayrılmak basit gelebilir ki ben de evliyim ama herkesin derdi kendine büyük. Evde kalabaliklarmis lafa bak, anne baba sevgilimden mi ayrıldım desin, herkesin anne babası aynı mi. Ne tatli uykusu varmış. Akşam 10 dan sonra kimseyi aramamak başka şey, önemli bir anda çaresiz hissettiğinde aramak baska sey
Aşk acısı demedim.Aşk acısından intiharı kastettim ve belirttim.Lütfen okudugunuzu anlayın bir zahmet olur mu? Belki de defalarca kez bu gibi olaylardan dolayı suistimal edildiğim için düşüncelerim bu yönde olabilir.Bu beni vicdansız yapmıyor.Annesinin telefon numarasını biliyor olmasının samimiyetle alakası yok ayrıca.Daha önce hat değistirirken veya telefonum kullanılamaz hale geldiğinde bana ulaşabilmeleri icin annemin numarasını vermiştim.Iş veya proje gereğiydi üstelik.Herneyse umarım yorumumu misilleme olarak algılamazsınız.ya burda yazılanlar gerçek mi?
yok saat akşam 10 dan sonra kimse beni arayamaz, yok gece arayan insan psikopattır, yok aşk acısını en son bilmem kaç yaşında yaşadım...
ya bi biz deliyiz her halde bu memlekette..
benim her arkadaşım olmasa da samimi olan bir sürü arkadaşım gece 12 de bile mesaj atar naber napıyosun diye ya da arar.. tamam evli olanlarda durum biraz farklı olabilir ama yine mesaj atılır. evlenince sonuçta insanlıktan çıkmıyorsun. yine insansın ve eşin dışında başkalarıyla da iletişimin oluyor.
kaldı ki aşk acısı da gayet geçerli bir acıdır. insanlar aşk acısıyla intihar bile edebiliyor. hayatlarından vazgeçmeyi göze alabiliyor.
ama olsun. valla böyle konuları okudukça insanları daha iyi tanıyıp, ayağımı denk almayı öğreniyorum en azından.
ben çok şükür yazılanları anlıyorum. siz benim yazdıklarımı anlamış olsaydınız cevap verme gereği doğmazdı.Aşk acısı demedim.Aşk acısından intiharı kastettim ve belirttim.Lütfen okudugunuzu anlayın bir zahmet olur mu? Belki de defalarca kez bu gibi olaylardan dolayı suistimal edildiğim için düşüncelerim bu yönde olabilir.Bu beni vicdansız yapmıyor.Annesinin telefon numarasını biliyor olmasının samimiyetle alakası yok ayrıca.Daha önce hat değistirirken veya telefonum kullanılamaz hale geldiğinde bana ulaşabilmeleri icin annemin numarasını vermiştim.Iş veya proje gereğiydi üstelik.Herneyse umarım yorumumu misilleme olarak algılamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?