- Konu Sahibi zorunlualann
-
Yine helal olsun çocuklara bakmış.Bizim sülalede bir damat var böyle. Hic calismadi evlendikten sonra. Hep kadin calisti. Dogumlardan sonra da. Adam evde cocuklara bakti. Öyle de düsünebilir tabi :) roller degisebilir
Yine helal olsun çocuklara bakmış.
Valla artık burayı trollediğini düşünüyorum, bu kadar mal herifi toplamak marifet işi gerçekse yazdıkların.Ben evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Eşimin ailesi hiçbir şey yapmadı. Ne yaptıysak ikimiz yaptık.Ben evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
4 bilezik taktilar , kv kp kaynim (ayni evde yasiyolar) onun haricinde bir capit almadilar
Benim 2. Evliligim herseyi esimle biz yaptik dugun yapmadik ama restoran kapattik. Bende karli sayilirmiyim
Bu ne be iç güvesi gibiBen evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
bu sizin ilişkinizin boyutu sevginizin fedakarlığa dönüş şekli ile alakalı , evlenirken eşimişn iyi bir eşi iyi bir maaaşı vardı. ailesi herşeyi yaptı ama zaten eşimin olan para ile. burda bir çok kişi var erkek tarafından muzdarip. size karışmıyacaklarsa yapmasalar daha iyi, seviyor ve güveniyorsanız sıkıntı yok . fakat kendinizi kullanılmış hissi taşıyorsanız o zman sıkıntı. şu anda işi olmaması sonradan olmuyacagı anlamına gelmez . adam çalışkan ve ahlaklı ise her türlü ekmeğini kazanır.tembel ise belli olur . biraz zaman iyi gelirBen evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Sen bence daha bekle kapağı sana atmaya çalışan biri gibi geliyor banaBen evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?