Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

Uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim, tavsiyenizi dikkate alacağım

İnanın böyle tuhaf arkadaşlıkları bitirmek insanı rahatlatıyor. Onlar böyle insanlarla evlenip sonra da hayatım mahvoldu diye ağlıyorlar. Umarım karşınıza kalbi güzel insanlar çıkar

Aynı ortamda bulunduğum 3 isim. Akrabası da var içinde. Şimdi evli iki tanesi.
Tam olarak rahatlamak adına açtım konuyu, ısrarla yazmanızı anlayabilmiş değilim. Teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için. Yakın çevremde bu şekilde çekiştirip konuşacağım rahatlayacağım kimse yok diyeyim

O kısımlar değil, otelde herkese yazmasının aynı ortamda aynı anda 4 kadına zamanında istek atmasının, tanımadan etmeden herkese dmden alev atmasının normalliği. Diğer kısımlara ne yorum yaparlardı artık emin değilim

Valla ben eminim, bu pırlantayı size yamamaya çalışıyorlar , herkesin haberi var.

Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?​

Hala bu soru soruyor olman daha çok şaşırttı.
Güveniriz desek bir kaçımız gidip güvenecekmisin yani..

Yakınınızı tam olarak anlayamam belki ben yolun başından dönecek kadar şanslıydım ama inanın çok üzüldüm.
Bahsettiğim kişinin de ailesi dünya üzerindeki tek erkek gibi davranıyor pohpohluyor. Tam olarak hangi kızı alayım sana seç bakayım, kafasında büyümüş. İşin garip tarafı arkadaş ortamı dışında ailesi, mahalleden tanıdıkları vs adama toz kondurmaz. Tam bir sinsi. Aile gerçekten çok ama çok önemli.

Çüş ya. Eskide kaldı demek basit tabi. Aynı şeyleri siz yapsanız o ne tepki verirdi acaba geçmiş geçmişte kaldı canım unutalım mı diyecekti hayır. Onu geçtim dediğiniz gibi evli bir kadınla olan bir kez bunu yapmışsa açıkçası bir daha yapmaktan da çekinmez siz evlensenizde sizi aldatacak potansiyele sahip biri. Bu olan oldu denilecek bir durum değil karakter meselesi. Huy edinmiş resmen bunları. İyi ki ayrılmışsınız.

Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?​

Hala bu soru soruyor olman daha çok şaşırttı.
Güveniriz desek bir kaçımız gidip güvenecekmisin yani..
Hayır ben tamamen bitirdim. Sadece yoğun bir şekilde baskı hissediyorum üzerimde. Ablamla konuşan bazı densizler olmuş ilk ayrılık döneminde. Böyle adamı nerde bulacak, adam kaç yaşında bu yaşa kadar kardeşini mi bekleyecekti vs vs. Ablam sağ olsun vermiş ağızlarının payını ama nedense dert ettim bu gece de duyunca aynı lafları

Aynı şekilde zaman geçirip yoluna bakacaktı büyük ihtimalle ben de benzer şeyler yaşamış olsam. Kesinlikle güvenebileceğim biri değil zaten. Söyleyemiyorum ama sanki benim arkadaşlarıma bile o gözle baktı ya da bakıyor hala. Onlar da hala ne anlatıyor.

Hiç gerek yok böyle şeylere sorana buyur adam orda ya kendine al ya bir akrabana de geç.

Bak ben aynı böyle 2 adam biliyorum memlekette. Anasının paşası babasının aslanı, aynı seninki gibi uçanı kaçanı affetmeyen , buna rağmen sırtı sıvazlanan tipler. Herkes imreniyordu çünkü arkasında ailesi var çünkü onların hayal bile edemediği kadınlar ile oluyorlardı. Ne yapsalar burunları kanamadan kurtuluyorlardı. Akıllıydılar yabancıya yaparlardı zaten, yerliye dokunup düşman toplamazlardı .Ama kimse de kızını mızını vermedi bunlara nedense. Buldular köyden bi garibanın eli yüzü açılmamış kızını, o bile durmadı attı nişanı. Şimdi 40 ında, g.t göbek katmer katmer olmuş sürüntüleniyorlar sağda solda.

Arkana bakma

Bu yaşa kadar da seni beklemiş diyor bir de annesi dalga geçer gibi. Allah gerçekten hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Allah yüzüme güldü de erken fark ettim. Darısı bu rezilin başına inşallah

Ortada ahlaksızlık olarak gördüğünüz bir durum var. Ve siz ,bu duruma bir dur demenin yolunu arıyor da değilsiniz. Sadece dedikosunu yapmak için konu açmışsınız.

Adamın tüm çarpık cinsel hayatını neden dinlediniz ? Hadi adam arsızın önde gideni , ilk başta ne söylediğini anlamadınız ; anlayınca neden , "senin geçmiş özel hayatını dinlemek ve seninle yeniden görüşmek istemiyorum" diyerek adamı ve ortamı terk etmediniz ?

Adam bol keseden sallamayı ve kadınlara hava atmayı seven bir arsızsa ; ondan duyduklarınıza dayanarak , hiç tanımadığınız kadınların günahını alıyor olabileceğinizi unutmayın.

Bulunduğunuz ortamda terbiye sınırlarını aşan biri varsa , forumda adamı çekiştirmek yerine; adama "terbiyesiz" derseniz belki toplumsal bir faydası da olur.

Bi tanesi bi polisin karısı ile yatmış, kavga gürültü. Ama yabancılar ya, çok mesele eden olmadı, sırtı sıvazlandı itin. Ama kız vermeye gelince orda duuur. Nerde gariban var onu bulurlar , para ile ev araba ile gözünü boyamaya çalışırlardı. Ne halt olduğunu duyan parasının da... diye küfrü basar kaçardı.

Bakar daha çok utandırır pişman ederdi sizi. Böylelerini kabul eden çok kadın var maalesef. Geçmişi irdelememek lazım denir ama hepimiz o dönemden geçtik hataların olur elbet fakat onun yaptığı hata olmuyor mesela. Bunu hataya çeviriyor sadece. Bilerek gayette zevk alarak yaptığı iğrenç bir yaklaşım bu. Sonradan öğrenmemiş ki evli olduğunu. Benim içinde bulunduğum öyle çirkin insanlar vardı ki uyuşturucu kullanan, sevgilisiyle yaşadıklarını grinin elli tonunu seyrettirir gibi anlatan ruh hastaları çoktu. Ama hiçte aklımın ucundan geçmedi ailevi problemlerim şiddetli olduğu halde bende takılayım evli biriyle diye. Yani ergenliği bile bahane edenler var. Bunu normalleştirenlere çok şaşırıyorum. Siz en iyisini yapmışsınız hatta engelleyin bence.

Hanımefendi dedikoduma ortak olmak zorunda hissetmeyin lütfen kendinizi. Kendisiyle en son ne şekilde konuştuğuma ne diyip de adamı ve ortamı terk ettiğime dair kelimesi kelimesine yazmadım sanırım.
Tam olarak derdim arkadaşlarımın düşündükleri mi diyeyim ben tam olarak ne duymak istediğinizi de anlamadım.arkadaşlarım benimle böyle konuşuyor canım sıkıldı ve benim derdim bu? Ya da belki buradaki fikirlere göre düşüncem değişecek gidip özür dileyeceğim? Canım sıkıldı konu açtım sağ olsun yazan kim varsa içim rahatladı. Dış denetimli, özgüveni düşük biriyim sürekli onaya ihtiyacım var? Neden rahatsız oldunuz bu kadar anlamadım cidden.
Kimsenin ismini verip de bu zamana kadar şunu yapmış bunu yapmış demedim zaten. Emin olmadığım tek bir şeyi de yazmadım buraya ona rağmen yine de tek yanlışım varsa günahı boynuma diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…