Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

Engelli zaten her yerden şu an. Evet bir de beterin beteri var diye anlattıkları var ki sormayın. Kendisini nimet sayıp öpüp başıma koymamı beklemiş de olabilir. Bilmiyorum ben bazı şeyleri yapan insanın bu hayatta her şeyi yapacağını düşünüyorum. Bu konular da tam olarak öyle. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsini

Sizden öncesi sizi ilgilendirmeyebilir ama ahlaki değerleri sizi ilgilendirmeli. Demek ki adamın sınırı yok ,bunu evli de olsa yapabilir. güven vermiyor açıkçası hiç geri adım atmayın.
Çok geniş arkadaşlarinizin başına gelirse onlar geçmişe bakmayiversin.

Arkadaş çevresi de aynı rezillikte. Biri 3 senedir evli bir kadınla birlikte parasını yiyor kadının, evine kadar getirmiş ailesinde kalmışlar vs. Ben böyle geniş mezhep mide görmedim daha
Ahlak erozyonuna uğramış ruhu kirlenmiş onun bir daha temizlemez.Her insan kendi ahlak anlayisina sahip insanla beraber olmali evlenmeli.

İnanın bunlar terbiyemin müsaade ettiği anlatabildiğim kısmı. Villa kiralamalar toplu olarak ki sözde tatil amaçlı ama bu anlattıklarından sonra gittiği kişileri de az çok biliyorum. Rezil herif.
Adamın çocuğu bile cikabilir o zaman ilerde. Her önüne gelenle yatmışsa

Geç olmadan kurtulmuşsunuz. Ya evlendikten sonra duysaydınız allah korusun böyle insanlardan. Bakın siz farkına varıp ayrılmışsınız bide böyle insanlarla evlenenler var tanıdığım insanlarda. Hiçbir ahlaki değeri olmayan biri insan olamaz net

Gecmisi evet ilgilendirmezde.. bazi seyler etik degil..yani aldatmissa demek sadakat problemi var tekrar yapabilir. Evlilerle beraber olmussa demek ki bazi seylere goz yumuyor
Onemsemiyor kendi menfaati isin icinde olunca.. bunlar gecmisiyle degil, karakteriyke ilgili

Ve buna eklemek isterim: Böyle kisilerin yanina dezenfekte sıkmadan oturmayin. Bakalim neler tasiyor

Erkektir elinin kiridir yapar anlayışı bizim ülkemizde tahminen ne zaman değişir ki sizce hanımlar. Kriteri olmayan erkekler bana midesiz gibi geliyor. Geçmişte eskortlarla birlikte olduğunu söyleyen eski sevgilimden bu yüzden ayrıldım yapmayan erkek mi var dedi bende ona bir kadınla ilişki başlatamayan ve yürütemeyen birisin demek ki ondan böyle ilişki yaşamışsın dedim. Geçmişinde o kadınlar sevdiği olsa sorun etmezdim çünkü benim de yaşanmışlıklarım var. İlerde belki çocuğum olsun isterim böyle adamları baba yapmak istemem. Kimse evlenince değişmiyor kendimizi kandırmayalım.

Sana neden dert oldu arkadaşım hayırdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…