Geçmişi bu kadar iğrenç ilişkilerle dolu birine güvenir miydiniz?

Hemen sil hayatından gitsin

Ben de tam olarak onu anlatmaya çalıştım hep. Benim de hoşlandığım sevdiğim birlikte olduğum kişi oldu hayatımda. Ama arada duygusal paylaşım vardı sadece işim görülsün diye bakmadım kimseye. Düşünce yapısı her şeyi normal kabul etmesi beni soğutan. Kardeşimle yalnız bırakamam ben böylesini.

Kendi etrafından bu kadar uzak tutmasının sebebi de duyurmamaktı sanırım. Söz tarihi konuşuyorduk her şey çok hızlı ilerliyordu çok şükür ki Allahım yüzüme baktı. Oradan dönüşü çok daha yıpratıcı olurdu benim açımdan

Hiçbir kriteri olmaması zevki uğruna bu kadar haysiyetsiz yaşaması benim de derdim. Yoksa çok fazla ilişkisi olmuş, çok kız arkadaşı olmuş değil zaten. Aşırı bir rahatlık var ve normal karşılıyor yarın öbür gün bana da aynı şeyi yapmayacağının bir garantisi yok dediğiniz gibi

Az daha ketempereye getiriyorlarmış sizi. Bu pisliklerin çevresinin dahi ödü kopar kendi bacılarına kızlarına falan ilişir diye, tez elden bi yabancıdan falan bulsun başı bağlansın diye dua ederler. Hatta kendi elleriyle bulurlar .

Benim böyle bir sevgilim vardı, benden öncesi beni ilgilendirmez, benimle olan ilişkisi bambaşka, o bana aşık artık öyle şeyler yapmıyor diye 3 sene falan dolaştım sonra beni de aldattı tabii ki
Ben de duyduklarımdan sonra sadık kaldığını düşünmüyorum ilişki süresince. Allahın cezaları bari insan kendini bilsin de uzak dursun. Karakteri bozuk oluyor böylesinin sizi de Allah kurtarmış

Can cikar, huy cikmaz derler. Bu adam uskanmaz, evlense de. Ayrica arkadaslarinin durustluk kavrami cok ilgincmis.
Uslansa ne olur yav. Herif yarınlar yokmuş gibi yaşamış, ar yok namus yok. Evli kadınlar, nişanlı kadınlar, takıldığı kadını kankasına paslamalar, gruba da girmiştir şimdi bu, biseksüel değilse ben de bişey bilmiyom. Bu defolu malı üstüne bulaştırmadan kaktırcak yer arıyor cümbür cemaat çevresi, bu kızı saf bulmuşlar işte .

Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki kurtulmuşsunuz. Bide böyle iğrenç insanlarla evlenen insancıklar var maalesef dünyada siz onlar gibi görmezden gelip evlilik gibi bir yola girmemişsiniz tebrik ederim sizi. Kendi değerini bilen biriymişsiniz ve bıçak gibi kesip atmışsınız o pislik herifi

Hepsinin de ağzında aynı laf, yapmayan erkek var mı.. Benim de zamanında ilişkilerim oldu inanın onu dert edecek bir insan değilim. Telefonunu karıştırdım o zaman istek attıkları görünüyordu, bakın benimle ilişki yaşıyor ama 300e yakın kadına istek atmış zamanında ve duruyorlar öyle. Kabul etseler ki birkaç tanesi etti silerim ne olacak dedi. Yapacak olsam eklemeden mesaj atarım ruhun mu duyar dedi. Dedi de dedi yani. Hem yaşadıkları hem bu arsızlıklar iyice mide bulandırdı.

Off midem bulandi.
Yok ben bu tipler uslanmiyor dedim zaten.

Evlenmek üzere olan eski sevgiliyle veda tatili aşırı iğrenç değil mi ya o nasıl şey, gerçekten tiksindim
Bildiğiniz kadınla tatil planı ayarlıyor, gitmeye birkaç gün kala kadının nişanlısı öğreniyor. Kadın da beni tehdit ediyor zorluyor demiş sonrası tehditler kavga gürültü. Mesajları kendim görmesem yalan söylüyor kadını tehdit etmiştir diyeceğim her şeyi bekliyorum ama kadınla bayağı aşk dolu, özledimli, otel seçmeli mesajları var. Silmemiş bir de. Kanıt olsun diye durmuş mesajlar yarın öbür gün şikayet ederse diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…