eşim benim çocukluk aşkım herşeyi ilk onunla yaşadım
14 yıldır hala onunla ilklerimi yaşamaya devam ediyorum
Öncelikle Allah umduğuna nail etsin kardeşim. Ben önceleri çok defa pişman oldum yaptıklarıma ama özlelikle bu son olayda yaptığım günahın vehametini daha iyi görme imkanım oldu. Bi zehir aktı içimden sanki.Her hatanın bir bedeli olmak zorunda bir gün..Benimki de öyleydiDemişsin ya ''onun bambaşka kusurları var illaki ve belki de sen bunları hiç kaldıramayacaktın'' diye,bunu çok defa söyledim kendime. Ama sevmiştim işte,içim çok ısınmıştı,bir daha kaç defa veya kim çıkar öyle karşıma diye söylenmekten de geri duramıyuorum.
Allah affetsin ne diyeyim. Herkesin kendi düşünüşü kendi inançları,hiçbirşey denemez ama işte geçmişe baktığımda utandığım- üzüldüğüm birşey bu ve olmasaydı keşke..Keşke..
Hayırlısı gerçekten bu idiyse,bu kadere boynum kıldan ince. Yeter ki artık daha fazla geleceğimi etkilemesin
Eee napalım yani ?
Anlamadım bu fikrinizi belirterek , konu sahibinin yarasına daha çok tuz mu basıyorsunuz hava atar gibi ?
Valla herkese nasip olmuyor ilklerini eşiyle yaşamak. Hem zaten ilkini eşinle yaşamışsın sevdiğinle yaşamışsın aynı şey.
İnsan eşiyle 30 yıl sonra bile boşanıp, ikinci evliliğini yapıyor. O zaman yapmasın ikinci evliliğini madem ilkler bu kadar değerli ?
Hayatımda böyle şey görmedim bilmiyorum. Nasıl bir mantıksa bu ... Bana göre son önemlidir.
Konu sahibine yorumumsa, bence iyiki ayrılmışsınız canım.
30 Yaşında adamın hiç öpüşmemiş olmasına gerçekten inanmıyorum.
Bence bu bir çeşit üzerinde baskı kurma yöntemi.
Önemli olan gelecek ve bugündür. Geçmiş, geçmiş napalım yani :)
Ben de, hayatıma bir kişi girdi bugune kadar. Onunla tabiki öpüştük , sırnaştık :)
ay bu kadar sinirlenme canım.herkez ne ekerse onu biçer.ben eşimle ayrı şehirlerde ne zorluklarla yıllarca sürdürdüm.üniversite yıllarında bile yapabileceğim birçok özgürlük varken hep tuttum kendimi.kızlar dalga geçerlerdi benle ne yobazsın sen diye.övünmeyimde ne yapayım şimdi canım çeksede birçok şeyi sevgilim uzak olduğu halde yalnızken yapmadım evleneceğim günü bekledim.millet sevgilileri ile her haltı yerken ben hep bekledim.övünürüm hakkım. geleceği düşünseymiş oda benim gibi banane.yaşarken oh ne ala bitince bittim ben derler
ay bu kadar sinirlenme canım.herkez ne ekerse onu biçer.ben eşimle ayrı şehirlerde ne zorluklarla yıllarca sürdürdüm.üniversite yıllarında bile yapabileceğim birçok özgürlük varken hep tuttum kendimi.kızlar dalga geçerlerdi benle ne yobazsın sen diye.övünmeyimde ne yapayım şimdi canım çeksede birçok şeyi sevgilim uzak olduğu halde yalnızken yapmadım evleneceğim günü bekledim.millet sevgilileri ile her haltı yerken ben hep bekledim.övünürüm hakkım. geleceği düşünseymiş oda benim gibi banane.yaşarken oh ne ala bitince bittim ben derler
çok büyük konuşuyorsunuz. insanın yarın ne olacağı belli olmaz.
konu sahibi ne yapmış? Siz evlenmeden eşinizle elele bile mi tutuşmadınız? öpüşmediniz mi?
ya da şunu sorayım, beklediniz beklediniz de muradına erdiniz mi? erdiyseniz kalan insanlara laf sokmak neden?
ama bu övünülmesi gereken bir şey değil ya da diğer durumu yargılamak size düşmez..Neden konu sahibini üzecek şekilde konuşuyorsunuz..Sizin ileride çooook daha kötü bir şey yapmayacağınız ne malum?? insan olayları yaşarken göremiyor anlayamıyor sonradan dank ediyor.Sizin bu kibriniz size çok hata yaptırır üzgünüm ama.. umarım bir an evvel gözünüz açılır kendinize ve başkalarına karşı daha fazla kötülük yapmazsınız..
ben kibirli bir insan değilim hayatımda neredeyse hiç hata yapmadım.eşimle 7 yıl çıktım 7 yıldırda evliyim
evliliğimde de işimde de çok başarılıyım 6 yaşında bir kızım var herkez beni kayınvalidem dahil çok sever.
hayatım çok güzel ve mutludur.bunları niye yazdım hiç tanımadığınız birine benle alakası olmayan kelimeler yazmışsınız.gözünüz açılır kötülük yapmazsınız nedemek ben hayatımda hiçkimseye kötülük yapmadım.
lütfen bana başka cevap yazmayın.beni tanımıyorsunuz neler yazmışsınız ayıp ayıp beni tanıyan birine bu msjı okutsam bunu sanamı yazmış gerçekten diye gülerler
oyüzden saçmalamaaaaa
ben kibirli bir insan değilim hayatımda neredeyse hiç hata yapmadım.eşimle 7 yıl çıktım 7 yıldırda evliyim
evliliğimde de işimde de çok başarılıyım 6 yaşında bir kızım var herkez beni kayınvalidem dahil çok sever.
hayatım çok güzel ve mutludur.bunları niye yazdım hiç tanımadığınız birine benle alakası olmayan kelimeler yazmışsınız.gözünüz açılır kötülük yapmazsınız nedemek ben hayatımda hiçkimseye kötülük yapmadım.
lütfen bana başka cevap yazmayın.beni tanımıyorsunuz neler yazmışsınız ayıp ayıp beni tanıyan birine bu msjı okutsam bunu sanamı yazmış gerçekten diye gülerler
oyüzden saçmalamaaaaa
oyüzden saçmalamaaaaa
Siz bana kendi kendinizi ispatlıyorsunuz eğer gerçekten söylediklerimin karşılığı bir insan olmasaydınız kendinizi övecek bu sözlerden sakınırdınız.Ayrıca "siz" demeye özellikle özen gösterdiğimi belirtmek isterim ki şu verdiğiniz "saçmalamaaaaa" cevabı sizi bana ispatlıyor. Daha fazla konuşmaya lüzum görmüyorum. buyurun forum size açık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?