- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
işinize gelmeyen yorum oldumu saldırın ayrıca sen demişsin ya yok canı çekiyodu da yapmamış tutmuş
bilmem ne diye hiçbirşey bilmeden saçma sapan konuşmuşsun
evet sizin gibiler yüzünden yapanlar değil yapmayanlar yargılanıyor bu devirde.
ve sizin gibiler yüzünden aldatmalar oluyor çok geniş mezheplisiniz ya sizler.
benim evliliğime kimse laf edemez yok boşanırmışta bilmeme ne,bizim aşkımız dillere destandı
halada öyle,siz ucundan bile geçemedzsiniz benim evliliğimin sözlerinize dikkat edin. boşanmak kelimesini biz ağzımıza bikere bile almamışken siz kimsinizde benim adıma kullanıyosunuz terbiyesizce
bende6 yıllık evliyim, kayınvalidemden çok çekmiştim ama son 2,5 yıldır bu maddeleri harfiyen uyguluyorum ve sonuç süper,
eşime dicek bişeyde bulamadığı için hakkımda konuşamıyor.ve sanırım artık beni daha çok seviyor
ben öyle hissediyorum enazından.ama aramız çok iyi oldu.eskiden birbirimizi sevmez geçinemezdik,eşimlede
bu sebepten huzursuzluk yaşardık ama şimdi kayınvalidemle aram süper.telefonla aradığımda efendim kuşum
diye açıyor telefonu:))))))))))))
işinize gelmeyen yorum oldumu saldırın ayrıca sen demişsin ya yok canı çekiyodu da yapmamış tutmuş
bilmem ne diye hiçbirşey bilmeden saçma sapan konuşmuşsun
evet sizin gibiler yüzünden yapanlar değil yapmayanlar yargılanıyor bu devirde.
ve sizin gibiler yüzünden aldatmalar oluyor çok geniş mezheplisiniz ya sizler.
benim evliliğime kimse laf edemez yok boşanırmışta bilmeme ne,bizim aşkımız dillere destandı
halada öyle,siz ucundan bile geçemedzsiniz benim evliliğimin sözlerinize dikkat edin. boşanmak kelimesini biz ağzımıza bikere bile almamışken siz kimsinizde benim adıma kullanıyosunuz terbiyesizce
ay bu kadar sinirlenme canım.herkez ne ekerse onu biçer.ben eşimle ayrı şehirlerde ne zorluklarla yıllarca sürdürdüm.üniversite yıllarında bile yapabileceğim birçok özgürlük varken hep tuttum kendimi.kızlar dalga geçerlerdi benle ne yobazsın sen diye.övünmeyimde ne yapayım şimdi canım çeksede birçok şeyi sevgilim uzak olduğu halde yalnızken yapmadım evleneceğim günü bekledim.millet sevgilileri ile her haltı yerken ben hep bekledim.övünürüm hakkım. geleceği düşünseymiş oda benim gibi banane.yaşarken oh ne ala bitince bittim ben derler
Üniversite okuduğunuz senelerde aman sevgilimle sevişmeyeyim diye kendinizi paralayacağınıza , "herkes" yazmayı öğrenseydiniz keşke
Arık şuna eminimki eğer bir sorunun varsa ve yardımlaşmak adına bunu yazıyorsan o sayfaya gelenler ilk sana tükürerek kendini abartacak olanlar.. pes kardeşim....... bu bir değil beş değil hepp böyle... herkesin iyiliği kendine burada asıl olay konuyu açan arkadaşın buradaki arkadaşların fikirlerine ihtiyaç duymasıydı, kimsenin özeli yada saldırgan tutumu değil....
ne oldu şimdi açıkmı buldun zannediyosun
ben Türkiye nin en ünlü gazetesinde köşe yazarlığı yapıyorum canım edebiyatım türkçemle sen yarışamazsın
hadi herkes işine baksın bidaha benim hakkımda yorum yapmayın
ben Türkiye nin en ünlü gazetesinde köşe yazarlığı yapıyorum canım edebiyatım türkçemle sen yarışamazsın
Hayattan anlamıyorsun. Sana kimse "inşallah boşanırsın, boşan da gör filan" demedi.
O kadar büyük konuşuyorsun ki...
Dikkat et dendi.
Ki öyle ...
Benim annem babama kaçarak evlendi de, çok büyük aşk yaşıyorlardı, sizin gibi dillere destandı da noldu ?
17 yıl önce ayrıldılar :)
Bazen ne kadar seversen sev , kader ayırır.
Böyle konular hakkında övünmek,kibirdir.
İşimize gelmeyen değil, elbetteki sen ilk eşinle öpüşmüşsündür ne güzel, kim istemez ki ?
Ben de isterdim keşke ilk öpüştüğüm eşim olsaydı.
Sen ilk eşinle öpüşmüşsün, buna saygı duyulur bu bir seçimdir.
Ama ilk eşiyle öpüşmedi diye vs, sen kimseyi hakir göremezsin, işte bu nokta kimsenin işine gelmez.
Herkes senin kadar şanslı değil, eşin seni hiç bırakmamış evlenmişsiniz, her şeyi eşinle yaşamışsın. Ne mutlu, ama hayat herkese aynısını sunmuyor.
O yüzden ben kimseye kötülük yapmadım bugüne kadar dediğinde, bu sözlerine bakınca kimse inanmaz.
Ablacım sen kaç yıllık evli olduğunu bile farklı yazıyorsun her başlıkta? kayınvalidenin seni sevmesiyle bile övünüyorsun ama ondan da az çekmemişsin, hep bayılmamış yani sana. Bence sana iyi eğlence çıktı burada. Hayırlı işler.Sizin aşkınız dillere destanmış da sizin dışınızdakilerin ağızda sakız mıymış? Peeh.
Bir hikaye vardı böyle ibret alınacak türden, kızın teki herkese mükemmel hayatını, ilişkisinin harika olduğunu, çocuklarıyla mutlu mesut olduğunu, işini gücünü hava atıyordu millete. Hikayenin sonunda kızın aslında hiç birine sahip olamadığını, olmasını istediği şeyleri çevresindekileri özendirerek olacağını zannettiğini anlıyorduk. Aklıma geldi öyle.
ben şunu çok iyi anladım size hata yaptığımı, özür dilediğimi, kızdım çok üstüme gelindi kendimi savundum dediğimi yazdım.ama siz bu msjı önemsemediniz diğerlerine hala yorum yapıyorsunuz.
hatta gazetede yazdığım ütopyaymış filan hala yargılıyorsunuz.sanal alemde kimseye inanılmıyor diye düşünceniz varsa niye burda vakit geçiriyorsunuz.
ben kadınlar klubünü çok sevmiş ve üye olmuştum ama bukadar samimiyetsiz ve benim yargılayan kişi olduğumu söylerken beni durmadan yargılayan sizler sayesinde üyeliğimi iptal ediyorum.gerçekten dönün bir kendinize bakın bana yaptığımı söyladiğiniz şeyi siz bana yaptınız iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?