Uzun zamandır okuduğum en kısa, öz ve güzel yorumdu..Parmaklarınıza ve düşüncenize sağlık...
Ayrıca Türkçe'yi bu kadar güzel, noktasına virgülüne dikkat ederek yazmanız da çok hoşuma gitti..(Konu dışına çıktım, özür diliyorum herkesten.)
arkadaşım ben 7 yıllık evliyim orada öyle yazmıştım düzeltmedim ne olmuş yani be şimdi yalancı oldum çıktım öyle herşey hayal hahaha ya arkadaşlar çok üstüme geliyorsunuz ben aslında ilk msjımda bu yazdım tam hata yaptığımı düşünüyordum ki hepiniz çok üstüme geldiniz ve savunmaya geçtim kendimi övmedim ben sizin kullandığınız cümleleri haketmedim diye öyle olmadığımı anlatmaya çalıştım ama yoruldum günah keçisi oldum
ilk msjım için hatalıyım özür dilerim kızgınlığımdan karşıymışım gibi yazdım evet eşimle biçok şey yaşadım ve onunla evlendim ama nişanlıyken yaşadım.evlenmeden ilişkiyide yargılamıyorum çok üstüme gelince savunmaya geçtim
Gunah olan biseyi anlatmak DAHA gunahtir...Anlatilmamali..
Kim demis birine bu tur seyleri sormak hakkidir diye ? Boyle biseyi sormak kimsenin hakki degildir. Allah ile o kisi arasindadir eger biseyler olmussa.
Bunun disinda bukadar irdeleyip detaylari soran erkek o detaylari nerden biliyor nasil aklina geliyor acaba kendimi yasamis boyle ? aklimdan gecirmedende olmuyor... bu konulara giren kisilerden uzak durmali bence . O nebicim soru oyle,sorulmaz,sorulmamali,soruldugu an problemler baslamistir zaten. Birinin zayif noktalarini gunahlarini arastirmaya ne denir siz karar verin artik,dinimizde bu tur seyleri arastirmakta yasaktir..iyi niyetli insan iyilikleri arar ,kotulukleri degil!
Kardesim sen uzulme ya bosver, bende bu konuyu bukadar arastiran biri urpertici biri...iyiki gitmis de ve birdahaki sefer anlatmamaniz gerek bence..Bu kandirmak degil bence,sizde gozunuzu iyi acin gercekten iyi niyetli kisiler bu tur seyler sormaz..
ayy sinir oldum bazi okuduklarima,,, Allah korusun,nebicim erkekler var...
Biz bayanlarda oyle hemen guvenmiyelim kimseye! Sevsende bu konuda KIRMIZI Cizgilerin olacak..O cizgilerde islami cizgilerdir :)Asilmissa tovbe edilmissede bu Allah ve senin aranda kalacak..
cok hassas bi konu,okadar cok sey yazilirki...
yaşı 29-30 arasıydı. Evet muhafazakar yönü vardı. Resmen sendrom halini aldı bende. Kim evlense,kimin evleniyor haberini alsam olaya bu yaşadğm çerçeveden bakıyorum: Aaa demek ki bak kızın geçmişi düzgün, geçmişinin mükafatını görüyor ve mutlu yuva kuruyor'' diyorum.
O belki benden daha çok istiyordu benimle evlenmeyi ,bahane aradığını sanmıyorum. Ama geçmiş geçmişte kaldı, kafasına da (ki bunu dilegetiriyordu bu raddeye varmadna önce) hiçbirşeyin takılmadığnı beni iyi ki tanımış lduğunu söyleyip duruyordu.
Hemen herşeyi bir anda dememişim,güvenini sarsmışım, yalan söylemişim..Öte yandan ise '' ne boyutta yaşandığı benimö için önemliydi'' diyordu. Demekki bir anda demiş bile olsam yine de terkedilecektim diyorum. Be adam öyle kolay mıydı bunu anlamak.Bu kadar zor muydu neden hemen diyemeyişimi anlamak. Öfkeliyim kendime..
buda dıne baglanmıs ya
pes artık pesss
arkadaşım sana fikrini soran olmadı. ama yine de senin gibi düşünen arkadaşlarvarsa neden yazdığımı belirteyim
konu sahibi arkadaş Allah biliyor onun bildiğini kuldan nasıl saklarım deyipte söylemiş bunu belirtmiş bir yorumunda. ve onu hala sevdiğini ve bu durumdan dolayı pişman olduğunu söylemiş. bende bu sözlerinden dolayı bunları yolladım. eğer böyle düşündüysen yanlış düşünüpte bunu dillendirmişsin demek istedim. yorumları okuyup iyice idrak etmeden ve neye neden ötürü cevap verdiğimi bilmeden nara atmamanı tavsiye ederim sana!!!
alkisliyorum o zaman..
yorum yapmayacagim
bildirdim zaten gerekli yere.
ne oldu şimdi açıkmı buldun zannediyosun
ben Türkiye nin en ünlü gazetesinde köşe yazarlığı yapıyorum canım edebiyatım türkçemle sen yarışamazsın
hadi herkes işine baksın bidaha benim hakkımda yorum yapmayın
bacım sen geçen gün muhteşem yy topiğinde gelip belli bir kesim için iran şahının kuklası diyen üye değil misin?
durum buysa muhalif bir gazeteci olmadığın kesin
merak ettim hangi büyük gasteymiş buhava mı atıyosun şimdi
bacım sen geçen gün muhteşem yy topiğinde gelip belli bir kesim için iran şahının kuklası diyen üye değil misin?
durum buysa muhalif bir gazeteci olmadığın kesin
merak ettim hangi büyük gasteymiş buhava mı atıyosun şimdi
Hayatımda ne muhteşem yy izledim,ne yorum yaptım,ne de böyle bir topicten haberim var...
siz ne biçim insanlarsınız ya bayılıyorsunuz atıp tutmaya.
Benim TÜRKÇE mi eleştiren sevgili üyeler dönün bir kendi kelimelerinize bakın!
Hepiniz çok komiksiniz, 'gaste' tebrik ederim sizi.
Benim gece çok sinirlendiğim için ne yazdığımı farketmemiş olmam, yazar olmamı eleştirme hakkı vermez sizlere.Evet yazarlıkta yapıyorum,haber spikerliğide yaptım,birçok kültür sanat dergisinde de yazdım.
Çeşitli yazarlarlada çalışmalarım oldu.Çok eleştirip merak ettiğiniz için yazıyorum.Hava atmak
normal yaşantım içerisinde ve buradada bana çok uzak,hiçbirzaman öyle olmadım.Eleştirilerinize cevap verebilmek adına yazmak istedim.
Burada herşeyi yaşadım diye anlatıp bizi özel hayatına dahil edenlere bravo demişsiniz,konu sahibi arkadaşı değil diğer üyeleri kastediyorum,'ben birşey yaşamadım' dedim diye, demediğinizi bırakmamışsınız.Biri yaşamış diğeri yaşamamış,herkez özelini yazmış.AMA İŞİNİZE GELENİ ANLAMIŞSINIZ.Hayat sizin gibiler yüzünden yapılmaması gerkenleri yapmak gerekiyormuş gibi tersine dönmeye başladı.Birçok konuda evlilik öncesi ilişki,çocuk vs.gibi konularda atıp tutuyor,demediğinizi bırakmıyorsunuz.Hepiniz namus bekçisi kesiliyorsunuz.Şimdi ne oldu birden iki cümle ile bukadar yargılandım.Sadece şunu söylemeliyim;bu konuya ikibin kişi bakıpta hepsi sizin gibi düşünmemiştir herhalde,benim gibi düşünenlerde olmuştur,fakat eleştirilerinizden korkup cevap yazamamışlardır.Demokratik olun eleştirilerinizi öyle yapın.Kişiye ve duruma göre oynamayın.
Zebos"com gazeteyi bilerek gaste diye yazdigin anlasilmamis)))
ama anlayan anladi :))))
Benim yemedigim halt kalmadi gecmisimde,en kaba tabirle...
Fazlasi ile rahat bir kizdim,annem babam ,bizlerle ilgilenmezlerdi,Restaurantlari vardi gece gunduz calisirlardi.hayatimda bir cok erkek arkadasim oldu..
hic biriyle ciddi dusunmedigim icin bir cok sey yasadim benim yasantim burda bazilarina ters gelebilir fakat yorumum baskalari tarafindan yorumlanmaz ise sevinirim:) herneyse gelelim olaya..bende senin gibi bir durum yasadim..
bir cocuk sevdim.o herseyi bilerek ve isteyerek benimle nisanlandi.Fakat nisanlimin ailesi
bir yerlerden benim eski yasantimi ogrenmis ve ogullariyla nisani atmami istemistiattimda..
yanigecmis pesimizi birakmiyor.Yaptigimiz cahillikler bunlara neden oluyor.
ama sen birsey yapmamissin,cinsellik vs.Anlatsaydin keske,okadar bilmek istiyorsa
en azindan ondan sonra birakirsa biraksaydi.
giden gitmis ama uzulme artik,elbet seni boyle kabul eden adam gibi biri cikar karsina,,,
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?