Geçmişi ne zaman, nasıl anlatmalı?

ona hiç bişey anlatma ve bi şekilde operasyonla bakireliğini kazan
çünkü emınım sana olan bütün düşünceleri değişecek
bizim toplumumuz bu durumu kaldırmıyor malesef
ben anlatmaman ve bu durumu aşman taraftarıyım

samimiyetini hissedip inanacak olan sensin
olması gereken söylenmesi gereken de zaten ne bir eksik ne bir fazla değil
aynen bunlar olmalıydı
mutlulukla devam edin

Senin gibi sahtekar kadınlar her şeyi yapar ama konu sahibi gibi güçlü onurlu kadınlar dürüst ve mutlu hayat yaşar.

Konu sahibi konuşmuşlar aşılmış durum çok şükür .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah hayırlısini versin. .mutluluğun daim olsun

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

haddini bilerek konuş

haddini bilerek konuş

Hanımlar lütfen, herkes farklı düşünebilir. Bakın konum güzel sonuçlandı, lütfen tartışmayın olur mu?

Son düzenleme:
Hanımlar lütfen, herkes farklı düşünebilir. Bakın konum güzel sonuçlandı, lütfen tartışmayın olur mu?

sözlün olacak kişinin kıymetini bil..gerçekten kıymeti bilinesi biriymişki senden önemlisi yok dedi.çok farklı düşünen biride olabılırdı.yaşanmıyor değil görülmüyor değil.ben senın durumunda olsaydım beni horlar seneler sonra yüzüme vurur korkusuyla söyleyemezdim.bu benım düşüncemdi.senın adına çok sevındım.allah sözlün olacak kişinin gönlünü kat kat yumuşatsın aklından silsin götürsün hiç sıkıntı vermesin.inş birde bebek kucaklayıverirsiniz

Elbette ben de bahsettiğiniz şeyden korktuğum için herkese fikirlerini sordum, neler görüp duyuyoruz. Baştan beri söylemekti niyetim ama korkuyla çok tereddüt ettim ya horlarsa diye.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, bakalım, zaman gösterecek herşeyi. İnşallah herşeyi doğruluk dürüstlükle çözeriz, gönüllerimiz hep yumuşak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…