Geçmişi ne zaman, nasıl anlatmalı?

Eğer samimiyse helal olsun diyorum..

Samimi geldi. Umarım ilerde arıza çıkarmaz, adamlara belli olmuyor insan sandığının içinden psikopat çıkabiliyor. Sonrasında ne olursa olsun, şu düşünceleri en azından bugün akıl edebildi ya, bu bile mutluluk sebebi.

Harika adına sevindim ama iş burada bitmedi sakın ama sakın evlenene kadar birlikte olma seni denedim diyebilir hiç beklemediğin halde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Harika adına sevindim ama iş burada bitmedi sakın ama sakın evlenene kadar birlikte olma seni denedim diyebilir hiç beklemediğin halde.

Allah korusun, o günden bugüne nasıl ekstra özenle yaşadıysam bundan sonra da aynı özenle yaşarım.

Allah korusun, o günden bugüne nasıl ekstra özenle yaşadıysam bundan sonra da aynı özenle yaşarım.

Anlıyorum tatlım nasıl olsa kabul etti diye dedim çok mutlu oldum adına sonunuz güzel olsun inş. :)

Akıllı ve olgun düşünen bir eş seçmişsin helal olsun çok hoş bir anlayış

Karsina adam gibi adam cikmis helal olsun gercekten. Allah tamamini erdirsin insallah bir ömür mutlu olursun bu insanla.

Akıllı ve olgun düşünen bir eş seçmişsin helal olsun çok hoş bir anlayış

Allah böyle daim eder inşallah..

Karsina adam gibi adam cikmis helal olsun gercekten. Allah tamamini erdirsin insallah bir ömür mutlu olursun bu insanla.

Amin, amin.. Çok teşekkür ediyorum, sonrası gelecek mi bilmiyorum ama en azından şu davranışı gördüm ya..

Bende çok sevindim ama çok çok olgun anlayışlı vs geldi. Arkadaşın dediği gibi yapmaxsın ama birliktelik yaşama cnm.

Evet çok şükür düzgün bir kişiliği var, zaten bu kadar kısa sürede "evleneceğim adam bu" diye bu yüzden dedim..

Amin canım amin ama pozitif düşğn artık

O kadar yıpranmışım, acı çekmişim ki ayaklarım hep yerde, pozitif düşünürken bir anda yere düşüyorum.

Ve hepinize o kadar teşekkür ediyorum ki, destek oldunuz, farklı açılardan baktırdınız, yapıcı fikirler verdiniz, görmediğim detayları gösterdiniz ve iyi dileklerde bulundunuz.. Çok değerli bunlar, kimseye anlatamazken size anlattım, tekrar çok deşekkür ederim destekleriniz için..

İnşallah çok mutlu olursunuz...

Allah ikinizinde kalbine ferahlik versin..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Ay öyle sevimdim öyle mutlu oldum ki oh be helal olsun inşallah evlenirsiniz ve çok mutlu olursunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende dürüslüğünüzden dolayı sizi tebrik ederim.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
çok mutlu oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…