- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi Nilcedunya
-
bence seni taciz eden o adama bulasma neden bu piskin kalkip sana iftirada atabilur. ya bence en mantiklisi esinle konusmanInanin nasıl tepki verecegini bilmiyorum. Ama cok buyuk bir şey bu. Onun icin kaldiramayacagi birsey bu. Yabanci tanimadigi yada en azından bu kadar yakin olmadigi biri olsa coktan anlatmistim belkide... Ama işin ozellikle bu kismi elimi kolumu bağlıyor.
Sanırım onunla görüşüp bunun hesabini sormam en mantıklı olani. En azindan suan bilmediğimi düşünup rahat oldugu kadar rahat davranmaz artik...
Sizi tanımama olasılığı nedir?Ya bilmiyorum hatirlamiyor gibi o da... cok normal davranıyor...
Ben eşinize anlatmanızdan yana değilim... bu pislik zaten hayatımızı bi sekilde mafetmis birdaha mafetmesine izin verme... kocan ögrense belki sakin tepki vermeye bilir... buyuk ihtimal senin küçük olduğin icin hatirlamadıgini dusunuyor .. rahatlığı ondandır... Ama eşine onunla görüşmek istemediğini onda içine sinmeyen birsey olduğunü falan söyle ... haa eklemeden gecmeyim bu adamla yanliz kalma ben pedofili oldugunu değilde sana karşı bi diygusu oldugunu dusundum
Beni tanimamasi imkansiz...Sizi tanımama olasılığı nedir?
Evet o da cocuk yaştaydi. O yaştaki bir cocuk sadece sapkin bir dusunce sonunda böyle bir sey yapabilir mi ?Bence eselemeyin, o da resit degilmis sizde degilmissiniz. Her ne kadar 15 yasinda cocuk cocuk degil gibi gorunse de aslinda cocuk. Hukuki olarak cocuk bir kere. Lise talebesi ya.
Ozaman kıt aklınca, unutmuştur çocuktu zaten ayaklarındadır adi.Beni tanimamasi imkansiz...
Size katiliyorumOzaman kıt aklınca, unutmuştur çocuktu zaten ayaklarındadır adi.
Bence eğer eşiniz kıskanç ve tskıntılıysa eşinize söylemeyin derim.
Farklı bir şeyler söyleyin ve görüşmek istemediğinizi söyleyin..
Aksi takdirde işler cok karışır gibi geldi bana..
Eger baska biri olsaydı burdan yazilan gibi esime anlatirdim. Ve kesinlikle hayatımdan cikarirdim. Şuan öyle bir durumki bu eşime anlatamam. Hem kaldiramaz hem olaylar buyur. Asla görüşme olasılığımizda yok maalesef. Esimle ben görüşmesek bir sekilde esimin ailesi sebebiyle görüşmek zorunda kalıyoruz. Özellikle yazin... ben eşimden cok utanıyorum. Ona kötülük yapmis gibi hissediyorum bazen.Görüşmeyin asla öyle bir şansınız varsa.Sizi biraz anlayabiliyorum o iğrenç hissi çok iyi bilirim insan kendinden utanıyor sebepsiz.
Evet maalesef banada öyle geliyor. Esim bunu dışarı yansitmasa yanimda olmaya calissa bile bir zaman sonra dayanamaz buna.Ozaman kıt aklınca, unutmuştur çocuktu zaten ayaklarındadır adi.
Bence eğer eşiniz kıskanç ve tskıntılıysa eşinize söylemeyin derim.
Farklı bir şeyler söyleyin ve görüşmek istemediğinizi söyleyin..
Aksi takdirde işler cok karışır gibi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?