Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hiç geçmedi aslında sadece esin dışarıda kalmasına normal gözle bakması tuhaf geldi..hiç o tarz biride değildirÖncesinde bu konuda bir gerginlik yasanmis galiba. simdi baskasina hak verdi gecmiste beni haksız cikariyordu diyorsunuz sanirim.adamlar böyle eşine gelince kısıtlar yaninda olmaz haksiz çıkarır.baskasina gelince hak verir.lafini sok.geç.kafana takma
Yok hiç geçmedi aslında sadece esin dışarıda kalmasına normal gözle bakması tuhaf geldi..hiç o tarz biride değildir
Düşüncelerimiz aynı.. her evliligin dinamiği farklıdır zaten...banada ters onu demek istedim..aslında o da hiç o kafada bir insan degidir..böyle demesine biraz bozuldum.. Haklısınız takılmamak lazım... zira halkimiz farklı görüşleri lince donusturmeyi pek severler..Siz kendinizi hakli buluyorsaniz ve bu konudaki dusunceniz bu ise , esinizin size hak vermesini beklemeyin..
Zaten bir kac model a ' nın a oldugunu bildigi halde sırf bize uyuzluk olsun diye a'ya b der..
Bosver takilmayin..
Ailesi yakinda ise tek kisinin gidip kalmasi bana sacma geliyor..
Birlikte gidip kalinmasi daha iyi.