• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelde sinir olma

_Depply_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
5.379
5.224
148
Bir tanıdığımız var kiz yeni evli arada bir ailesinde kalıyormuş.. eşiME söyledim ne saçma dedim oda baktı yoo olabilir normal bişi dedi.. sanki çok aile canlisida.. bekarken evde kalmaz şimdi buna normal bakıyor..siz olsanız sinir olmaz misiniz?

Son düzenleme:
İki yüzlülük yapmış gibi geldi size değil mi .
Ben sinir olmazdım.
Lafımı ona dühul ettirir geçerdim :KK53:

Öncesinde bu konuda bir gerginlik yasanmis galiba. simdi baskasina hak verdi gecmiste beni haksız cikariyordu diyorsunuz sanirim.adamlar böyle eşine gelince kısıtlar yaninda olmaz haksiz çıkarır.baskasina gelince hak verir.lafini sok.geç.kafana takma

Bana kızAn arkadaşlarin acaba eşleri de arada bir ailesinin yanında kalmaları orada yatmalari.. değişik evlilik anlayışı tabi..

Öncesinde bu konuda bir gerginlik yasanmis galiba. simdi baskasina hak verdi gecmiste beni haksız cikariyordu diyorsunuz sanirim.adamlar böyle eşine gelince kısıtlar yaninda olmaz haksiz çıkarır.baskasina gelince hak verir.lafini sok.geç.kafana takma
Yok hiç geçmedi aslında sadece esin dışarıda kalmasına normal gözle bakması tuhaf geldi..hiç o tarz biride değildir

Yok hiç geçmedi aslında sadece esin dışarıda kalmasına normal gözle bakması tuhaf geldi..hiç o tarz biride değildir

Dışarda kalmak ne demek yahu? Aile evi orası...
İnsanlar evli de olsalar istedikleri zaman, uygun gördükleri yerlerde kalabilirler.
Siz babanızın evinde kalmıyorsanız ya da eşiniz buna izin vermiyorsa sorun sizde.

Anne baba evi ne zamandır dışarısı oldu? Yapışık mıyız biz eşlerimizle? Arada gider kalırım annemde. Akşamları kahve içer, balkon sefası yapar muhabbetin dibine vururuz. Bence gayet normal.

Ben evde tek başıma kalicagim eşim ailesinin yanında kalacak??? Benim evlilik anlayisma ters arkadaşlar.. ayrıca bu benim şahsi fikrim..neden ters yapıyorsunuz??? Bü sinir niye?

Siz kendinizi hakli buluyorsaniz ve bu konudaki dusunceniz bu ise , esinizin size hak vermesini beklemeyin..
Zaten bir kac model a ' nın a oldugunu bildigi halde sırf bize uyuzluk olsun diye a'ya b der..
Bosver takilmayin..

Ailesi yakinda ise tek kisinin gidip kalmasi bana sacma geliyor..
Birlikte gidip kalinmasi daha iyi.

Siz kendinizi hakli buluyorsaniz ve bu konudaki dusunceniz bu ise , esinizin size hak vermesini beklemeyin..
Zaten bir kac model a ' nın a oldugunu bildigi halde sırf bize uyuzluk olsun diye a'ya b der..
Bosver takilmayin..

Ailesi yakinda ise tek kisinin gidip kalmasi bana sacma geliyor..
Birlikte gidip kalinmasi daha iyi.
Düşüncelerimiz aynı.. her evliligin dinamiği farklıdır zaten...banada ters onu demek istedim..aslında o da hiç o kafada bir insan degidir..böyle demesine biraz bozuldum.. Haklısınız takılmamak lazım... zira halkimiz farklı görüşleri lince donusturmeyi pek severler..

ben sizi anliyorum kismen haklida buluyorum ama esiniz sizi birakip tek basina gidip kalmamis henuz biryerde bu soylediginden tamam bende istedigim zaman kendi annemde kardesimde kalirim sonucunu cikarip mutlu olun bence sonucta buna cok ters bakan biri olsa sizide gondermez ki o daha buyuk sorun

Back
X