Canım benim sen yorma kendini. Ben konu cinselliğe gelsin hiç istememiştim. Saedce yaşadığım haksızlığı samimi duygularla paylaşıp biraz rahatlamak istemiştim. Rahatladım da. Çoğu üye beni anlamış. Ancak bu tarz eski bir konuya yorum yapmıştım. "Sen bu konuyu açtın ama "namusluluğunu" göstermek adına pusuda bekleyen kadınlarımız var. Onlar bir konu açılsa da "bakın ne kadar namusluyum" diye göstermek için pusuda bekler. Canını yakalar" diye. Aynı hataya bile bile ben düştüm işte. Boşver, konuşsunlar.yahu millet el ele tutuşuyo geziyor dolaşıyor öpüşüyor elleşiyor iki bacak arasındaki olay kalıyor geriyo..ama orası sağlam ya namuslu sayılıyor...
insanın gururuna dokunan bedenen kullanılması mı dır sadece???
hanginiz ilk tanıştığınız adamla evlendiniz ki kadına laf söylüyorsunuz???
Güzel dileğin için teşekkür ederim. Aynısını bende senin için diliyorum. Haklısın yorumunda sağol..ali dediğin insanda biraz vicdan veya inanç varmış diğerinde o da yok.. bu kadar basit. eskisi neden benimle iletişim kurmadı diye üzülme bence herkes kendi bacağından asılır.. geleceğin geçmişinden daha güzel olur umarım
Canım benim sen yorma kendini. Ben konu cinselliğe gelsin hiç istememiştim. Saedce yaşadığım haksızlığı samimi duygularla paylaşıp biraz rahatlamak istemiştim. Rahatladım da. Çoğu üye beni anlamış. Ancak bu tarz eski bir konuya yorum yapmıştım. "Sen bu konuyu açtın ama "namusluluğunu" göstermek adına pusuda bekleyen kadınlarımız var. Onlar bir konu açılsa da "bakın ne kadar namusluyum" diye göstermek için pusuda bekler. Canını yakalar" diye. Aynı hataya bile bile ben düştüm işte. Boşver, konuşsunlar.
AYNEN dediğin gibi konu cinsellik olunca tetikte bekleyen kk üyeleri çok fazlaCanım benim sen yorma kendini. Ben konu cinselliğe gelsin hiç istememiştim. Saedce yaşadığım haksızlığı samimi duygularla paylaşıp biraz rahatlamak istemiştim. Rahatladım da. Çoğu üye beni anlamış. Ancak bu tarz eski bir konuya yorum yapmıştım. "Sen bu konuyu açtın ama "namusluluğunu" göstermek adına pusuda bekleyen kadınlarımız var. Onlar bir konu açılsa da "bakın ne kadar namusluyum" diye göstermek için pusuda bekler. Canını yakalar" diye. Aynı hataya bile bile ben düştüm işte. Boşver, konuşsunlar.
Amaç zevk mi? :))))) yaş 35 ve bu durumda konu sahibinin tek amacının birlikteliğinde ,salt cinsel zevk olduğunu mu soruyorsun? Yani o tatminlik duygusuydu öyle mi? 35 yılın 20 yılını tamamen insanlardan uzak, kapalı bir hücrede mi geçirdin acaba merak ettim gerçekten.Ah canım sana "üzülme kimsenin ahı kimsede kalmaz" diye klasikten bir yorum yapsaydım çok teşekkür ederdin. Sana katılmayınca muhalefet oluyor nedense. Her konunda aynı olay bu da ayrı bir şey.
Neyse dediğine karşı; o sevişme anında herkes halinden memnundu demi, amaç zevk değil mi zaten? Olmuş bitmiş ikiniz de sonuca varmışsınız. Ama neticede ayrıldığı için seni kullanmış oluyor. O zaman ayrılmaması lazımdı seninle cinsellik yaşadığı için.
Bak güzelim yaşım 35 nerede nasıl ne halt yiyeceğimi senden öğrenecek yaşta değilim.
Hangi üni ? Merak ettim üni ismi söylemek sıkıntı yapıyor mu ki yaben üniversite hayatım boyunca (hukuk fakültesi mezunuyum.) ünlü bir devlet üniversitesinden.. bayanlardan çektiğim kadar erkeklerden çekmedim.yemin ederim ya.
Ankara Hukuk mu yoksa :dben üniversite hayatım boyunca (hukuk fakültesi mezunuyum.) ünlü bir devlet üniversitesinden.. bayanlardan çektiğim kadar erkeklerden çekmedim.yemin ederim ya.
Ankara Hukuk mu yoksa :d
CANI CEHENNEME DEYİP UNUTMAYA ÇALIŞBu sabah uyandığımda facebook'uma yeni bir mesajın geldiğini gördüm.. Yıllar yıllar önce ilk aşkımı yaşadığım ve deliler gibi aşık olduğum eski erkek arkadaşım tarafından pek güzel vaadler ile kandırılıp, cinsel manada kullanılıp, üzerine aynı gün bir güzel terk edildikten sonra kafa dağıtmalık konuştuğum bir çocuktan. Bu konuşmalık çocuğun adına Ali diyelim. Çok uzun değil 1 ay falan konuşmuştuk ama çıkmamıştık, kimse ile çıkacak halde de değildim zira. Sadece ümit vermişti, yaralarımı saracağını, benim herşeyin en iyisini hakettiğimi, eski erkek arkadaşımın tam bir şerefsiz olduğunu söylemişti. Bir şekilde bana iyi geliyordu. Meğerse benimle konuşurken bilmemkaç yıllık sevgilisi varmış (bana ayrıldık demişti), araları bozukmuş, benide kızı kıskandırmak suretiyle ilişkilerini tazeliyici olarak kullanmak istemiş. Kız da durumu öğrenince bana sevgilisi olan erkekleri baştan çıkaran aşufteymişim gibi bir mesaj atmıştı. Ben zaten eski erkek arkadaşımın bana yaşattığı acıyı çekiyordum, bir de sizle mi uğraşacağım yettiniz uleynn diyerekten kıza "Ben Ali'den hamileyim!" diye cevap vermiştim. Tabi bu mesajın üzerine ilişkilerini tazeliyici fonksiyonumu yerine getirememiş aksine tamamen ayrılmalarına vesile olmuştum, oh olsun..
Facebook'umda ki mesajı açtım ve Ali'den gelen şu cümleyi gördüm: "Sevgilinle çok mutlusun fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla, sonsuza kadar da mutlu olursunuz inşallah. Ben sana çok büyük bir haksızlık etmiştim, üzmüştüm sadece senden helallik istiyorum" yazmış. Daldım gittim mesajı görünce..Hayatımın 1 ay kadar kısa bir süresini kapsayan, adını-tipini dahi hatırlamadığım, benim için son derece önemsiz olan ve canımı acıtmamış dahi olan bir erkek hatası için pişman olup dönmüş ve helallik istiyordu. Bana çok büyük bir haksızlık eden kişi de kendisi değildi üstelik. Çok haksızlıklar yaşadım ama eski sevgilimin bana yaşattığı haksızlıktan büyüğünü hiç yaşamadım zira. Acaba o hiç pişman olmuş mudur diye düşünmeden edemedim.. O olaydan sonra haftalarca ulaşmaya çalışmış fakat "Konuşacak birşey yok QueenBee arayıp durma!" cevabını almıştım kendisinden. Bende gurursuzluk yapmadım tarihe gömdüm o gün o şahsı. Aşkımdan ölsem de, ne yaşanmışsa da unutacağım dedim ve unuttum. Ne zaman aramak istesem, özlesem ellerimi acıtarak, kanatarak engelledim kendimi. O mesajın eski erkek arkadaşıma ait olduğunu düşündüm, pişmanlığını gördüğümü düşledim. Onu unutalı çok oldu, seviyor da değilim kimse yanlış anlamasın, şu an gerçekten aşık olduğum bir ilişkim var. Fakat içimdeki o haksızlığa uğramışlık var ya o ara ara sızlar durur. Tabiki Ali'ye vereceğim herhangi bir cevap erkek arkadaşımı kızdıracağından cevap vermeden engelledim. Ancak yıllardır içimde kapalı duran defterin sayfaları bir nebze aralandı işte..
Allahıııım felsefenin çarkına vurmuşta vurmuş bu konu,kimse masum değil ki bi veli bir kız aldatıyor bir ali geliyor sözde kızın yarasını sarıyor meğersem o alide başka bir kızı yaralıyor derken ali ile velinin münasebetindeki ayşe geliyor alinin sev gilisi neşeye ben aliden hamileyim diyor bu hikayede masum bir isim varsa o da ufak bir anektot olarak konuya gömülen alinin sevgilisidir..siz bu denklemi felsefeyle çözmeye çalışırken gideyimde bir bardak ıhlamur içeyim ben.
bilmem konu tarih okuyanların cahiliye devrindekilerinin bekaretlerini ölçmelere kadar geldiyse tek suç müteahhittedir belkihahaha hırsızın hiç suçu yok mu yanii
Bende böyle düşündüm sayın parkbyull fakat ayşe neşe nin varlığından haberim yoktu diyor.Allahıııım felsefenin çarkına vurmuşta vurmuş bu konu,kimse masum değil ki bi veli bir kız aldatıyor bir ali geliyor sözde kızın yarasını sarıyor meğersem o alide başka bir kızı yaralıyor derken ali ile velinin münasebetindeki ayşe geliyor alinin sev gilisi neşeye ben aliden hamileyim diyor bu hikayede masum bir isim varsa o da ufak bir anektot olarak konuya gömülen alinin sevgilisidir..siz bu denklemi felsefeyle çözmeye çalışırken gideyimde bir bardak ıhlamur içeyim ben.
haberi olduktan sonra ben hamileyim diyorsa ortada olan neşeye ben hamileyim diyor değil mi bu durumda neşe yımırtanın kabığından mı türedi demekki son dakkada olsa öğrenilmiş bir neşe var ayşe beni salak mı sanıyor yani AllahallahBende böyle düşündüm sayın parkbyull fakat ayşe neşe nin varlığından haberim yoktu diyor.
Alinin sevgilisine cok uzuldum.[/QUOT
haberi olduktan sonra ben hamileyim diyorsa ortada olan neşeye ben hamileyim diyor değil mi bu durumda neşe yımırtanın kabığından mı türedi demekki son dakkada olsa öğrenilmiş bir neşe var ayşe beni salak mı sanıyor yani Allahallah
Vallahi bende dedim fakat buna karşılıkta ben sevgilisinin ne olduğunu ona göstermek için böyle dedim diyor sayın parkbyull ben tıkandım çekiliyorum.haberi olduktan sonra ben hamileyim diyorsa ortada olan neşeye ben hamileyim diyor değil mi bu durumda neşe yımırtanın kabığından mı türedi demekki son dakkada olsa öğrenilmiş bir neşe var ayşe beni salak mı sanıyor yani Allahallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?