Gelen mesaj ve tarihe gömülü acı anıların sayfalarının aralanması..

Canım benim sen yorma kendini. Ben konu cinselliğe gelsin hiç istememiştim. Saedce yaşadığım haksızlığı samimi duygularla paylaşıp biraz rahatlamak istemiştim. Rahatladım da. Çoğu üye beni anlamış. Ancak bu tarz eski bir konuya yorum yapmıştım. "Sen bu konuyu açtın ama "namusluluğunu" göstermek adına pusuda bekleyen kadınlarımız var. Onlar bir konu açılsa da "bakın ne kadar namusluyum" diye göstermek için pusuda bekler. Canını yakalar" diye. Aynı hataya bile bile ben düştüm işte. Boşver, konuşsunlar.

ali dediğin insanda biraz vicdan veya inanç varmış diğerinde o da yok.. bu kadar basit. eskisi neden benimle iletişim kurmadı diye üzülme bence herkes kendi bacağından asılır.. geleceğin geçmişinden daha güzel olur umarım

Güzel dileğin için teşekkür ederim. Aynısını bende senin için diliyorum. Haklısın yorumunda sağol..

ben üniversite hayatım boyunca (hukuk fakültesi mezunuyum.) ünlü bir devlet üniversitesinden.. bayanlardan çektiğim kadar erkeklerden çekmedim.yemin ederim ya.

AYNEN dediğin gibi konu cinsellik olunca tetikte bekleyen kk üyeleri çok fazla
takılma hiç birine senin tercihin senin bedenin kimse karışamaz sana doğru gelmiş yapmışsın.başkasına gelmez yapmaz kime neee

Amaç zevk mi? :))))) yaş 35 ve bu durumda konu sahibinin tek amacının birlikteliğinde ,salt cinsel zevk olduğunu mu soruyorsun? Yani o tatminlik duygusuydu öyle mi? 35 yılın 20 yılını tamamen insanlardan uzak, kapalı bir hücrede mi geçirdin acaba merak ettim gerçekten.

CANI CEHENNEME DEYİP UNUTMAYA ÇALIŞ

Allahıııım felsefenin çarkına vurmuşta vurmuş bu konu,kimse masum değil ki bi veli bir kız aldatıyor bir ali geliyor sözde kızın yarasını sarıyor meğersem o alide başka bir kızı yaralıyor derken ali ile velinin münasebetindeki ayşe geliyor alinin sev gilisi neşeye ben aliden hamileyim diyor bu hikayede masum bir isim varsa o da ufak bir anektot olarak konuya gömülen alinin sevgilisidir..siz bu denklemi felsefeyle çözmeye çalışırken gideyimde bir bardak ıhlamur içeyim ben.

hahaha hırsızın hiç suçu yok mu yanii

iyi olmuş aliye öyle ben olsam 2. ye hamileyim bak bu birinci çocuğumuz der bi bebek fotosu da gönderirdim.

Bende böyle düşündüm sayın parkbyull fakat ayşe neşe nin varlığından haberim yoktu diyor.

Bende böyle düşündüm sayın parkbyull fakat ayşe neşe nin varlığından haberim yoktu diyor.
haberi olduktan sonra ben hamileyim diyorsa ortada olan neşeye ben hamileyim diyor değil mi bu durumda neşe yımırtanın kabığından mı türedi demekki son dakkada olsa öğrenilmiş bir neşe var ayşe beni salak mı sanıyor yani Allahallah

tek suç alinn
Alinin sevgilisine cok uzuldum. [/QUOT

varya beynimi karıştırdın neşe ydi ayşeydi.. hansel ile gretel e döndü olay

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, kullanılmak derken neyi kastettiğini ve yaşamamışken empati yaparak anlıyorum bunu. Sakın tanımadığın etmediğin insanların sinirlerini bozmasına izin verme. Anlayan olduğu gibi anlayamayan da olacaktır. Konu evlenmeden önce cinselliğe geldi ve bu görüşe katılıp katılmama noktasına doğru ilerliyor.
O kadar acı çekmişsin zamanında, üstüne 1 gram bile üzüntü eklemeni yasaklıyorum bir ablan olarak :)

Vallahi bende dedim fakat buna karşılıkta ben sevgilisinin ne olduğunu ona göstermek için böyle dedim diyor sayın parkbyull ben tıkandım çekiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…