evet. düşünemmemişsin. olsun. deneyim kazandırır her yaşanan insanaO buhran halinde zaten acı çekerken düşünememişim nazik davranmayı herhalde.
Yok canım ağzı olan konuşuyor, eskiden benzer konularda da konuşuyorlardı, şimdide konuşuyorlar, benzer bir konuda tekrar konuşacaklar. Acıtırım kırarım demeden insanların acıları üzerinden espri yapıp eğlenecekler. Karakterleri kaldırıyorsa oh ne ala. Ama bahsettikleri Allah'ın adaleti onlara da işler elbet. O zaman öğrenirler insanların acılarını espri malzemesi yapmayayı yada daha da acıtmaya çalışmamayı. Takmıyorum eğlensinler, zaman elbet onlar içinde işliyordur. En büyük eksikliğimiz benzer acıyı yaşamadan karşıdakini anlayamamak değil mi zaten. Ama bunu başarabilenler de var. Siz gibi. Teşekkür ediyorum tüm yorumlarınız ve desteğiniz için. İyiki varsınız, yalnız bırakmadınız. Sizde bir ömür mutlu olursunuz inşallah, hak ediyorsunuz:) Rica ederim canım.
Üzüldüğüne değmez, hele buradaki yorumlara hiç takılma. Senin ne demek istediğini çok iyi anladım ben. İnş. çok mutlu olursun bundan sonra sevdiceğinle :)
Yok canım ağzı olan konuşuyor, eskiden benzer konularda da konuşuyorlardı, şimdide konuşuyorlar, benzer bir konuda tekrar konuşacaklar. Acıtırım kırarım demeden insanların acıları üzerinden espri yapıp eğlenecekler. Karakterleri kaldırıyorsa oh ne ala. Ama bahsettikleri Allah'ın adaleti onlara da işler elbet. O zaman öğrenirler insanların acılarını espri malzemesi yapmayayı yada daha da acıtmaya çalışmamayı. Takmıyorum eğlensinler, zaman elbet onlar içinde işliyordur. En büyük eksikliğimiz benzer acıyı yaşamadan karşıdakini anlayamamak değil mi zaten. Ama bunu başarabilenler de var. Siz gibi. Teşekkür ediyorum tüm yorumlarınız ve desteğiniz için. İyiki varsınız, yalnız bırakmadınız. Sizde bir ömür mutlu olursunuz inşallah, hak ediyorsunuz
Queen beecim simdi olay su benim zihniyyetimde gerilik asla olamaz bunu zaten yasam tarzim cok iyi anlatiyor ama tabiki kalkipda sana kanitlayamam sonunda sanaldayiz.ikincisi iyi yapiyosun namusu bacak arasinda gormemekle iliskilere devam!... bu zaten beni ilgilendirmiyor ayrica ben mesajimda herkesin kendi secimi saygi duyma lazim yazmisdim iyi okumani tavsiye ederim yorum yapmak icin ikincisi akli basinda olmak namusun bulundugu kordinatlarin daha yerini tam anlamiyla anlamamak degil.bana geri dusunceli demen tabiki senin dunyandan olabilir sonucda hicnirimiz birbirimizi tanimiyoruz.dediyim gibi namus kafada deyip kafasinda bile bulunmayanlar var bu dunyada cooook gorduk ve sonu uzuntu ve fiyasko oluyor ama sen kendin bilirsin senin dusuncen buda benim ileri kafaliysan saygi duy ve bedenini korumus esine temiz ulasmis insanlara gerikafali gibi bakmamayi ogren guzelim.Size de verecğim tüm cevapları aklı başında, duyarlı arkadaşlarım vermiş zaten sağolsunlar. Onlara ek olarak Öncelikle ayka77, ben konu sahibi olarak "namusu en fazla bacak arasında aramayanlardanım". Bu zihniyetinde gericilik olduğunu düşünüyorum. Ben cinsel birlikteliğimden pişman değilim. Yapmak istedim ve yaptım. Yapmak isteyen yapsın, yapmak istemeyen yapmasın. Beni hiç mi hiç ilgilendirmez. İki düşünceyede saygım var sonsuz. Siz neden saygı duyamıyorsunuz ? Herkes kendinden meshul hayatta. Benim sitemim haksızlığa uğramak. O olaydan sonra ilişki devam ederdi, biz herhangi bir sorundan ayrılırdık emin ol adını bile hatırlamazdım. Canımı asla acıtmazdı çünkü bu benim seçimim. Ben bu şekilde bir haksızlığa uğradım diye acı çektim. En fazla yanımda olmasını istediğim zaman, terk edip gitti diye acı çektim. Konuyu boşu boşuna cinselliğe getirip de ahlakınızı konuşturmuşsunuz. Gereksiz. Ama zahmet edip yazmışsınız, sağolun genede.
Queen beecim simdi olay su benim zihniyyetimde gerilik asla olamaz bunu zaten yasam tarzim cok iyi anlatiyor ama tabiki kalkipda sana kanitlayamam sonunda sanaldayiz.ikincisi iyi yapiyosun namusu bacak arasinda gormemekle iliskilere devam!... bu zaten beni ilgilendirmiyor ayrica ben mesajimda herkesin kendi secimi saygi duyma lazim yazmisdim iyi okumani tavsiye ederim yorum yapmak icin ikincisi akli basinda olmak namusun bulundugu kordinatlarin daha yerini tam anlamiyla anlamamak degil.bana geri dusunceli demen tabiki senin dunyandan olabilir sonucda hicnirimiz birbirimizi tanimiyoruz.dediyim gibi namus kafada deyip kafasinda bile bulunmayanlar var bu dunyada cooook gorduk ve sonu uzuntu ve fiyasko oluyor ama sen kendin bilirsin senin dusuncen buda benim ileri kafaliysan saygi duy ve bedenini korumus esine temiz ulasmis insanlara gerikafali gibi bakmamayi ogren guzelim.
Ben mesajimi size yonelikde yazmamisdim ayrica amacim namus naralari falan degil herkes zaten icinde namuslu yada tersi oldugunu iyibilir konumuz bu degildI.ben ilk mesajimda cinsel iliski yasandiginda daha fazla psikolojik cokuntu verdiyini dusunduyumu belirtmisdim size agir geldi heralde.ayrica namus bacak arasinda degil diyenler kaybetipde pismanolmuslarin kendine psikolojik desteyinden baska birsey olarak gormuyorum.ayrica namus terbiye ahlak kafada varsa bedene hayat tarzina secime yansir dusunenlerdenim gerek yok niye bukadar uzatdiniz anlamis degilim gercekden.ayrica nara mara diye konusmaniz da cok saygisizca bana gore.Kimseye gerizekali muamelesi yaptigim yok benim agzimdan öyle bir kelime cikmadi aksine siz kendinize yakistirmissiniz o şekilde ornek vermissiniz. Benim her düşünce yapisina saygim var. Ancak sizin yok gelip namus naralari atiyorsunuz. Ben temizliği insaniyeti kalpte ve beyinde ararim. Siz bacak arasında aramaya devam edin. Ben yasadigim hiçbir ccinsellikten pişman değilim tekrarliyorum bunu. Sadece yasadigim haksizliga ve terk edilişe üzgünüm. Mevzu sadece bu. Lutfen namus naralariniza devam etmeyin. Benim düşünce yapim bu saygi duymak zorundasiniz. Konumu gereksiz yere cinselliğe tasidiniz. Konumun gereksiz yere cılkını cikardiniz. Gozunuz nedense konuda cinsellik dişinda başka birşey görmemiş olmali ki bunu yaptiniz. O da ilginçtir. Oysaki ben cinsellik dişinda çok şey yazmistim. İçimdeki haksizliga ugramisligi anlatmistim. Kimseye cinsel düşüncelerimi denetlettirecek yada ahlak dersi alacak değilim. Sagolun yorumlariniz için, devam etmemenizi ve konumu daha fazla sabote etmemenizi diliyorum sizden, cunku konum cinsellik degil. Haksizlik ve daha fazla cinsel muhabbetler donsun istemiyorum. umarim bari buna saygi duyarsiniz.
Ya şimdi şu mesajı okuyunca feci şekilde geyiğe meyillenesim geldi benim müdürümHayırdır herkes tersinden mi kalktı?
13 sayfa, her sayfada 10 yorum= 130 yorum demek, hepsini okudum ki kimler polemiğe meyillenmiş, kimler üslubun ayarını kaçırmış iyi analiz edeyim. Hadi bu uyarı olsun, bu veya başka topikte KİB'lenmemeye özen gösterin, yakalarsam
Sizden son bir istek olarak konuma saygı duymanızı, cinsel mevzularda devam etmemenizi insaniyetle rica etmiştim. Ama hala gelmiş bacak arası muhabbeti yapıyorsunuz. Anlaşılan sizinle insani bir şekilde iletişime geçmek mümkün değil. Anladık çok namuslunuz, çok ahlaksınız, .çok çok'sunuz hepimize kanıtladınz, ahlak dersi de verdiniz. Müteşekkiriz. Artık diğer konularla ilgilenip orada devam edebilirsiniz namus bekçiliğinize. Burada daha fazla devam etmenize gerek yok. Zaten kişisel bir tercihi "kaybediş" olarak gören zihniyetle ne konuşulur. Yaşayıp da pişman olanların kendini bilmemneyapma şekliymiş namusu bacak arasında aramamak.. Ben yaşadığım cinsellikten pişman değilim diyorum hala ısrar ediyorsunuz. Bahsettiğiniz gibi kaybettiğim hiçbir şey yok benim. Tek kaybettiğim o adam için harcağım zamanım o kadar. Siz ise o kadar çok kaybetmişsiniz ki.. İnsanların acıları, üzüntüleri üzerinden demogoji yapmaya, mevzuyu saptırmaya, daha çok üzmeye ve kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Bundan haz duyuyorsunuz. Böyle bir insan hayatta herşeyini kaybetmiştir, her yerin hymen zarı olsa kaç yazar. ? Ben ilişkiye girdikten sonra hiçbirşey kaybetmeyceğimi bilerek yaptım bunu. Çünkü güzel bir ahlakım, güzel bir karakterim ve insani duygularım var. Zar beni ben yapan unsurların içinde kesinlikleye yer alamaz. Bu yüzden pişman olmayacağımı bilerek yaptım ve pişman değilim. Ama sizin tek sahip olduğunuz şey bir zar bu besbelli. Size tavsiyem aman onu kaybetmeyin. Yoksa geriye sıfır kalacaksınız ve yok olacaksınız. Ve bir hatırlama daha. Ben asla kınadığını yaşamadan ölen insan görmedim. Siz unutursunuz ancak acıtan cümlelerinizi zaman ve Allah unutmaz. Tüm can yakanlar gibi gün gelince sizinde hesabınız kesilir. Bir bakarsınız ki kınadığınz şeyin tam da içindesiniz. Bu yüzden size daha fazla cevap vermeyeceğim. Siz istediğiniz gibi konuda takılabilirsiniz, ben ve diğer üyeler size verilecek her cevabı verdi zaten o yüzden daha fazla muhatap olmayacağım. Selametle.Ben mesajimi size yonelikde yazmamisdim ayrica amacim namus naralari falan degil herkes zaten icinde namuslu yada tersi oldugunu iyibilir konumuz bu degildI.ben ilk mesajimda cinsel iliski yasandiginda daha fazla psikolojik cokuntu verdiyini dusunduyumu belirtmisdim size agir geldi heralde.ayrica namus bacak arasinda degil diyenler kaybetipde pismanolmuslarin kendine psikolojik desteyinden baska birsey olarak gormuyorum.ayrica namus terbiye ahlak kafada varsa bedene hayat tarzina secime yansir dusunenlerdenim gerek yok niye bukadar uzatdiniz anlamis degilim gercekden.ayrica nara mara diye konusmaniz da cok saygisizca bana gore.
Mune hanım dediğiniz analizleri yapmanız iyi olmuş. Çünkü sitede konuları saptırmaya meyilli çok insan türedi. Belli yaptırımlar olmazsa iş çığırından çıkacak. Klavye başında insanlar herkese herşeyi yazabilecek babayiğit sanıyorlar kendilerini. Ve insanın konu açası gelmiyor bu tarz üyeler yüzünden. Konu açanı pişman etmeye yemin etmiş gibiler. Meseleyi olur olmadık her yöne çekiyorlar. Bende bana cevap hakkı doğan tüm yorumlara cevap verdim. Meseleyi çok başka yerlere saptıranlara gereken her cevabı verdim. Çünkü konuyu asla istemediğim bir yere taşıdılar. Mümkün olduğunda saygı çerçevesinde kalarak yapmaya çalıştım ancak sert bulmuşsanız beni de banlayabilirsiniz ben kabul ediyorum. Ancak yaptırım uygulanması gereken herkese de bu yaptırım uygulanmalı. Teşekkürler.Hayırdır herkes tersinden mi kalktı?
13 sayfa, her sayfada 10 yorum= 130 yorum demek, hepsini okudum ki kimler polemiğe meyillenmiş, kimler üslubun ayarını kaçırmış iyi analiz edeyim. Hadi bu uyarı olsun, bu veya başka topikte KİB'lenmemeye özen gösterin, yakalarsam
Bebegim benim ben evliyim zar mar kalmadi bizde cokdann gitdi ama en guzeli gitdiyi anda alnimdan opuldum tekme yemedim saygili ol diyorum anlamiyorsun sana daha hangi dilke anlatayim iyi yapiyosun kaybetmemissin iste bak ne guzel acdigin konudan belli benim sahip oldugum coook guzel seyler var canim esimin o an yasadigi onur gurur ayrica cok muhtesemdi Insallah seninda alnindan opulur saygilarSizden son bir istek olarak konuma saygı duymanızı, cinsel mevzularda devam etmemenizi insaniyetle rica etmiştim. Ama hala gelmiş bacak arası muhabbeti yapıyorsunuz. Anlaşılan sizinle insani bir şekilde iletişime geçmek mümkün değil. Anladık çok namuslunuz, çok ahlaksınız, .çok çok'sunuz hepimize kanıtladınz, ahlak dersi de verdiniz. Müteşekkiriz. Artık diğer konularla ilgilenip orada devam edebilirsiniz namus bekçiliğinize. Burada daha fazla devam etmenize gerek yok. Zaten kişisel bir tercihi "kaybediş" olarak gören zihniyetle ne konuşulur. Yaşayıp da pişman olanların kendini bilmemneyapma şekliymiş namusu bacak arasında aramamak.. Ben yaşadığım cinsellikten pişman değilim diyorum hala ısrar ediyorsunuz. Bahsettiğiniz gibi kaybettiğim hiçbir şey yok benim. Tek kaybettiğim o adam için harcağım zamanım o kadar. Siz ise o kadar çok kaybetmişsiniz ki.. İnsanların acıları, üzüntüleri üzerinden demogoji yapmaya, mevzuyu saptırmaya, daha çok üzmeye ve kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Bundan haz duyuyorsunuz. Böyle bir insan hayatta herşeyini kaybetmiştir, her yerin hymen zarı olsa kaç yazar. ? Ben ilişkiye girdikten sonra hiçbirşey kaybetmeyceğimi bilerek yaptım bunu. Çünkü güzel bir ahlakım, güzel bir karakterim ve insani duygularım var. Zar beni ben yapan unsurların içinde kesinlikleye yer alamaz. Bu yüzden pişman olmayacağımı bilerek yaptım ve pişman değilim. Ama sizin tek sahip olduğunuz şey bir zar bu besbelli. Size tavsiyem aman onu kaybetmeyin. Yoksa geriye sıfır kalacaksınız ve yok olacaksınız. Ve bir hatırlama daha. Ben asla kınadığını yaşamadan ölen insan görmedim. Siz unutursunuz ancak acıtan cümlelerinizi zaman ve Allah unutmaz. Tüm can yakanlar gibi gün gelince sizinde hesabınız kesilir. Bir bakarsınız ki kınadığınz şeyin tam da içindesiniz. Bu yüzden size daha fazla cevap vermeyeceğim. Siz istediğiniz gibi konuda takılabilirsiniz, ben ve diğer üyeler size verilecek her cevabı verdi zaten o yüzden daha fazla muhatap olmayacağım. Selametle.
Benimde evlenmek üzere olduğum, hayatımda 3 yıldır muhteşem bir adam var. Siz koruduğunuz zar için alnınızdan öpülürsünüz bense koruduğum karakterim, hoşgörüm ve değerlerim sayesinde bir kez değil, her gün alnımdan öpülüyorum. Bu arada gerdek gecenizi fütursuzca bizle paylaşmanızda enteresan bir karakter meselesidir. Eşinizin yerinde olsam bunu öğrenmek istemezdim. Saygılar.Bebegim benim ben evliyim zar mar kalmadi bizde cokdann gitdi ama en guzeli gitdiyi anda alnimdan opuldum tekme yemedim saygili ol diyorum anlamiyorsun sana daha hangi dilke anlatayim iyi yapiyosun kaybetmemissin iste bak ne guzel acdigin konudan belli benim sahip oldugum coook guzel seyler var canim esimin o an yasadigi onur gurur ayrica cok muhtesemdi Insallah seninda alnindan opulur saygilar
Gel alnından bir kere de ben öpeceğim.Benimde evlenmek üzere olduğum, hayatımda 3 yıldır muhteşem bir adam var. Siz koruduğunuz zar için alnınızdan öpülürsünüz bense koruduğum karakterim, hoşgörüm ve değerlerim sayesinde bir kez değil, her gün alnımdan öpülüyorum. Bu arada gerdek gecenizi fütursuzca bizle paylaşmanızda enteresan bir karakter meselesidir. Eşinizin yerinde olsam bunu öğrenmek istemezdim. Saygılar.
Sen ilk sevglinden darbenin ilkini yiyince,Ali nin darbesi gözünde küçük kalmış ama onun ki de benzer bir şerefsizlik.Hatta bence ilkinden daha ağır.İlkinde toz pembe hayallerle bir ilişki yaşıyorsun güveniyorsun.Okişi güvenini sarsıyor seni yaralıyor hayatını allak bullak ediyor.Sen o yaralarla bir insana (ali)derdini anlatıyorsun.Güveniyorsun.O napıyor senin duygusal boşluğundan enkaz halinden yararlanıp bir tekme daha vuruyor.En azından ilkinde henüz yaran yokken ağır darbe almıştın.İkincisinde yaralıyken tekrar ağır darbe aşmak daha güçtürBu sabah uyandığımda facebook'uma yeni bir mesajın geldiğini gördüm.. Yıllar yıllar önce ilk aşkımı yaşadığım ve deliler gibi aşık olduğum eski erkek arkadaşım tarafından pek güzel vaadler ile kandırılıp, cinsel manada kullanılıp, üzerine aynı gün bir güzel terk edildikten sonra kafa dağıtmalık konuştuğum bir çocuktan. Bu konuşmalık çocuğun adına Ali diyelim. Çok uzun değil 1 ay falan konuşmuştuk ama çıkmamıştık, kimse ile çıkacak halde de değildim zira. Sadece ümit vermişti, yaralarımı saracağını, benim herşeyin en iyisini hakettiğimi, eski erkek arkadaşımın tam bir şerefsiz olduğunu söylemişti. Bir şekilde bana iyi geliyordu. Meğerse benimle konuşurken bilmemkaç yıllık sevgilisi varmış (bana ayrıldık demişti), araları bozukmuş, benide kızı kıskandırmak suretiyle ilişkilerini tazeliyici olarak kullanmak istemiş. Kız da durumu öğrenince bana sevgilisi olan erkekleri baştan çıkaran aşufteymişim gibi bir mesaj atmıştı. Ben zaten eski erkek arkadaşımın bana yaşattığı acıyı çekiyordum, bir de sizle mi uğraşacağım yettiniz uleynn diyerekten kıza "Ben Ali'den hamileyim!" diye cevap vermiştim. Tabi bu mesajın üzerine ilişkilerini tazeliyici fonksiyonumu yerine getirememiş aksine tamamen ayrılmalarına vesile olmuştum, oh olsun..
Facebook'umda ki mesajı açtım ve Ali'den gelen şu cümleyi gördüm: "Sevgilinle çok mutlusun fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla, sonsuza kadar da mutlu olursunuz inşallah. Ben sana çok büyük bir haksızlık etmiştim, üzmüştüm sadece senden helallik istiyorum" yazmış. Daldım gittim mesajı görünce..Hayatımın 1 ay kadar kısa bir süresini kapsayan, adını-tipini dahi hatırlamadığım, benim için son derece önemsiz olan ve canımı acıtmamış dahi olan bir erkek hatası için pişman olup dönmüş ve helallik istiyordu. Bana çok büyük bir haksızlık eden kişi de kendisi değildi üstelik. Çok haksızlıklar yaşadım ama eski sevgilimin bana yaşattığı haksızlıktan büyüğünü hiç yaşamadım zira. Acaba o hiç pişman olmuş mudur diye düşünmeden edemedim.. O olaydan sonra haftalarca ulaşmaya çalışmış fakat "Konuşacak birşey yok QueenBee arayıp durma!" cevabını almıştım kendisinden. Bende gurursuzluk yapmadım tarihe gömdüm o gün o şahsı. Aşkımdan ölsem de, ne yaşanmışsa da unutacağım dedim ve unuttum. Ne zaman aramak istesem, özlesem ellerimi acıtarak, kanatarak engelledim kendimi. O mesajın eski erkek arkadaşıma ait olduğunu düşündüm, pişmanlığını gördüğümü düşledim. Onu unutalı çok oldu, seviyor da değilim kimse yanlış anlamasın, şu an gerçekten aşık olduğum bir ilişkim var. Fakat içimdeki o haksızlığa uğramışlık var ya o ara ara sızlar durur. Tabiki Ali'ye vereceğim herhangi bir cevap erkek arkadaşımı kızdıracağından cevap vermeden engelledim. Ancak yıllardır içimde kapalı duran defterin sayfaları bir nebze aralandı işte..
Teşekkür ederim sizeGel alnından bir kere de ben öpeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?