Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de o yüzden kıskanıyor diye düşünmüştüm abisini niye kıskandığını hiç anlamadım

Pes ya pes. Vallaha pes billaha pes.
Nasıl bu teklifi yaparsınız kıza!!!
Bu teklifi yaparken utaadiniz mi?
Hadi utanmadiniz teklif ettiniz birde anneniz kıza ne hakla bağırır? Babanız ne hakla tavır alır? Ve siz ne hakla sinirlenirsiniz?
Pardon da siz kendinizi ailecek ne sanıyorsunuz???
Allah sizin gibi ailelerden kızları korusun.
İnanılmazsınız.

Abimi kıskanıyorum ondan oyle davrandım tarzı bisey yazmıs.
Dil altı hapımı aldım ıftardan sonra, oyle geldım bdvye. Neler yazmıyor ki.
Benim de bugun tansiyonum dustu ayol, guzide karnimi aciktirdi erkenden,gulmekten bi taraflarim agridi, manti acacaktim sirf saat 16da konu acacam dedi diye iftarda kolaya kactim uyduruk yemek yaptim yeaaaa ulan guzide,bu gece ölürsem mantisizliktan ahahaha

Bide kıskanmış gelini yüzüne de söylemiş allahım içlerindeki kir dillerine de vuruyor

Çok çirkef bi aileymişsiniz Allah yardımcısı olsun gelinlerinizin

Ben de o yüzden kıskanıyor diye düşünmüştüm abisini niye kıskandığını hiç anlamadım
Tahminimi soyleyim, abisi tam bir 'onlar benim ailem' diyen hamsidir.
Konu sahıbının kocası ise otoriter. Gecen gun sacını biraz yamuk kesmıs demedıgını bırakmamış konu sahıbıne.
Abinin korkudugu aıle konu sahıbı anası babası, dusunemedıgı bisey var. Kocası ana baba kardesını savundugunda karsı tarafı savunmus olacak ki konu sahıbı sinirden kendını yer.
Simdilik abisinin onlara tapmasını seviyor.
Keske kocamda boyle 'onlar benim aılem' dese diyor ama denecek aıle kendileri degıl suan bunun farkında degıl

Acaba benim görümcelerdemi abilerini kıskaniyorlar. Valla ögrenmeli eger öyle birsey varsa paketleyip veririm. Zira bıktım entrika entrika duymaktan.

Şimdi kendini gelinin yerine koy ve yazdıklarını oku bakalım kim haklı

Tahmin yeteneğinize hayran kaldım

Sinirden şimdi kaydoldum sırf size yazmak için...

kesinlikle ve kesinlikle kız haklı ... kız size güvenmiş altınlarını size “emanet” etmiş.. emanet Yani.. siz emanete hiyanet etmişsiniz bu bir..

iki... kız babasının taktiklarını istemiş en doğal hakkı onlar malı değer olarak bakılmaz ki hatıradır.. belki hiç bozdurmayacak saklayacak onları manevi hatırası var.. hem ne demek takacak da napcak ne demek.. altın zaten takmak için değil mi?
aşırı sinirlendim.. ben de

Bende ev arkadaşım evdeki erdağı sevgilisine taşıyor diye annemin kurbanda gönderdiği bütün eti sokakta köpeklere vermiştim. Siz yiyeceginize hayvanlar yesin diye. Bazı insanlar bu çıkışı hakediyor. Kız inşallah akıllanır ufku açılır aydınlanır bisey olur da gider altınları alır, artık takar mi atar mi satar mi ona kalır

Size ne ki gelinin altınlarından. Ben olsam vermem. Ay böyle insanlara gıcık oluyorum sanki gelinler herşeye mecburlar. Hele annenizin bağırıp babanızın tavır alması dünyanın en saçma sapan durumlardan biri. Allah sabır versin o kıza. İster takar ister takmaz satar buda sizi hiç alakadar etmez 'takıp ne yapacaksa' da ne demek.

Altınları vermek ıcın hala neyı beklıyorsunuz gelıne degıl abınıze verecksınız o da evıne esıne götürecek siz ne utanmazsnz ya aklım almıyor. Dügünümda bıze elen bır kurus paraya ıkı aılede dokunmadı o gece elımıze verıldı bızde kasaya koyduk aılesı sorunluluk almak ıstemedo bıle kv esıme sünnette takılan 35 ceyregı bıle cocugun altını yedık dıye soylanıyor kp. Altınlar gelının hakkı yasal olarakta. Kredı cekın altın alın o zaman taksıt taksıt odeyın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…