- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.744
- 158
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Ben de o yüzden kıskanıyor diye düşünmüştüm abisini niye kıskandığını hiç anlamadımKeske kızın atanmış olmasını kıskansaydın ben kıskanıyorum dedıgınde atanamadıgın ıcın kizin ogretmenligini kıskanıyorsun sanmıştım, razıydım yanı buna. Zorlarsam anlayabilirdim de...
Ama abimi kıskanıyorum dedın ya.....
Evlı barklı kocaman kadın, abisini neden kıskanır ya? Allah sana akıl fikir versin.
Yaş kaç 12/13 diycemde evliydiniz Dimi pardonAbim dedi gurur yapar diye. Tüm yorumları okudum haklısınız. Zaten altınlar bende değil. Abimi kıskanıyorum o an biraz kıskançlığa da yenik düştüm. Üzerine gidildi kızın. Sonradan çok pişman oldum
Benim de bugun tansiyonum dustu ayol, guzide karnimi aciktirdi erkenden,gulmekten bi taraflarim agridi, manti acacaktim sirf saat 16da konu acacam dedi diye iftarda kolaya kactim uyduruk yemek yaptim yeaaaaAbimi kıskanıyorum ondan oyle davrandım tarzı bisey yazmıs.
Dil altı hapımı aldım ıftardan sonra, oyle geldım bdvye. Neler yazmıyor ki.
Bide kıskanmış gelini yüzüne de söylemiş allahım içlerindeki kir dillerine de vuruyorBende içimden sövüyorum anasınada babasına da kendisine de acayip gıcık oldum bide utanmadan laf saymışlar çocuk sizin düğün sizin geline mi güvendiniz bide babasının taktıklarını niye vermemiş diye kızıyorlar ayy acayip sinir oldum yazacağım da neyse
Özür dılemıssınızdır ınsallah gelınden aılecek.Abim dedi gurur yapar diye. Tüm yorumları okudum haklısınız. Zaten altınlar bende değil. Abimi kıskanıyorum o an biraz kıskançlığa da yenik düştüm. Üzerine gidildi kızın. Sonradan çok pişman oldum
He birde belli bir insanlığa olgunluğa erişmeden lütfen çocuk yapmayınız.Yaş kaç 12/13 diycemde evliydiniz Dimi pardon
Tahminimi soyleyim, abisi tam bir 'onlar benim ailem' diyen hamsidir.Ben de o yüzden kıskanıyor diye düşünmüştüm abisini niye kıskandığını hiç anlamadım
Ben de o yüzden kıskanıyor diye düşünmüştüm abisini niye kıskandığını hiç anlamadım
Şimdi kendini gelinin yerine koy ve yazdıklarını oku bakalım kim haklıSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Merhaba biz evleneli 8 ay oldu ve eşim aslında evimize bakan, evcimen ama aynı zamanda annesini babasını da çok dinleyip bana yansıtan biri. Ben de normalde sakindim ama sinirli biri oldum evliliğim sürecinde. Eşim benim anne babama da iyi davranır. Ben de onun anne babasına iyi davranıyorum. Biz her iki aileden de uzakta oturuyoruz. Benim ailem 2 saat uzakta onun ailesi 15 saat uzakta. Yıllık izinde bana sen önceden git kal dedi ben de önceden 5 gün kaldım eşim sonradan geldi 3 gün benimle ailemin evinde kaldı sonra onun ailesinin yanına gittik. Orada da 15 gün kaldık beraber. Burada bir sorun yok. Ardından eşim sürekli kardeşleriyle sabahlayıp maç oynamaya başladı. Iddia da oynuyordu sürekli. Bu durumdan rahatsız olduğumu da söylediğim halde devam etti. Telefonuyla sürekli oyun ve iddia oynuyordu. Telefonu elinden hiç düşmüyordu. Ben de eşimin annesine yardım etmeye çalıştım elimden geldiğince. Arada bir telefonuma bakıyordum çünkü otururken canım çok sıkılıyordu. Soğuktan sürekli evdeydik. Gideceğimiz gün de valizleri hazırladım. Eşimle kardeşleri yine bilgisayarda maç oynuyordu ben de telefonumla ilgilendim yeniden. Eve geldik eşim işe gitti geldi. Gelir gelmez biz tartışmaya başladık. Annemlerin yanında sürekli telefonla oynamışsın. Makyaj yapmıştık ablasıyla. Annemlerin yanında makyaj yapmışsın,gülmüşsün vb. bir sürü şey söyledi bana ben de ağladım sinirlerim bozuldu bağırdım. Şimdi annesini falan hiç arayasım gelmiyor. Kendi çocuklarına iddia oynamalarına rağmen bi şey demeyip benim arkamdan böyle konuşması çok zoruma gidiyor. Aklıma geldikçe ve konu açıldıkça eşime bağırdığımı farkettim. Cok uzuluyorum hem bağırdığım için hem bu olanlar için. Sinirlerimi artık kontrol edemiyorum. Eşimin bana karşı olan tavrını beni ufacık meselelerde savunmamasını kaldıramıyorum.
Tahmin yeteneğinize hayran kaldımTahminini soyleyim, abisi tam bir 'onlar benim ailem' diyen hamsidir.
Konu sahıbının kocası ise otoriter. Gecen gun sacını biraz yamuk kesmıs demedıgını bırakmamış konu sahıbıne.
Abinin korkudugu aıle konu sahıbı anası babası, dusunemedıgı bisey var. Kocası ana baba kardesını savundugunda karsı tarafı savunmus olacak ki konu sahıbı sinirden kendını yer.
Simdilik abisinin onlara yapmasını seviyor.
Keske kocamda boyle 'onlar benim aılem' dese diyor ama denecek aıle kendileri degıl suan bunun farkında degıl
Bende ev arkadaşım evdeki erdağı sevgilisine taşıyor diye annemin kurbanda gönderdiği bütün eti sokakta köpeklere vermiştim. Siz yiyeceginize hayvanlar yesin diye. Bazı insanlar bu çıkışı hakediyor. Kız inşallah akıllanır ufku açılır aydınlanır bisey olur da gider altınları alır, artık takar mi atar mi satar mi ona kalırBenım buna benzer bi durumda para yırtmıslıgım var baya parca pıncık sekilde.
Napacaksın sorusuna cevaptı, yırtacagım var mı itirazı olan demistim.
Zerre de uzulmedım.
Tamam ben yemiyorum ama sende yemeyeceksın demekti bu.
Hala napacak diyor, ınsallah alır Ateste eritip yok eder altınları gelın.
Guya banada oyle demisti kayinvalidemler sen bize altinlarini borc ver biz sana geri altinlarini oderiz dediler sonuc olarak verdim elim bos kaldim alinan geri verilmiyo malesefgelininiz gayet hakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?