Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sinirden hiç burada geçirmediğim kadar vakit geçirip hızımı alamadan yazıyorum kapatıp gitse buraları rahatlıycam yüzsüz aile

yavuz hirsiz ev sahibini bastirir hesabi bide kiza trip atmişlar
ne yazsam yetmiyor ya.
kız sizin taktiklarinizi umursamamış bile sizi önemsememiş kendinizden ne hayir gorduk ki altininizdan ne hayir bekleyecegim demis sadece kendi ailesinin taktiklarini istemiş.
naif naif çok guzel cevap vermiş aslında

Aksamdan beri konu baya herkesin canını sıktı,sizin de kkya gelmenize vesile olmuş.
Gelin de gelse keşke derdini anlatsa

neden yaptınız bunu ki dügünde takılan bütün zinnet eşyaları geline aittir hukukende dinen de gelininiz çok iyi kalpliymiş valla eger sizde evlenirseniz hukuken ve dinen sizin oldugu nu bildiginiz şey için böyle bir şey başınıza gelse emin olsun sadece kendi ailenizin taktıklarını istemekle yetinirmiydiniz gelininiz iyi biri.

Tabi ki de gelininiz.

Takip ne yapacaksa ne demek.
siz nasıl duyarsız birisiniz.
Altin onun ister takar ister satar.
Resmen psikolojik baskiyla el koymuşsunuz.Ayip yahu

Gelinin ne haddine kendi düğününde takılan altınları istemek! Haklısınız vallahi.. Gelin düşünmek zorunda senin diğer abinin düğünün nasıl yapılacağını, altın fiyatları arttı diye kı vermek zorunda! Zaten saklayın diye güvenip vermiş ki vermese daha iyiymiş. Hemen üstüne konmaya çalışmışsınız bir de hangi yüzle ananız babanız kıza bağırıyorsa... Pes yaa

Ben hata yaptığımızın farkındayım. Haksızlık ettim biliyorum. Içten içe de üzülüyorum. Ama bi yanım da gelinimizi kıskanıyor itiraf ediyorum
İnsan gelini neden kıskanır. Valla bir görümce olarak söylüyorum bir tane daha kız kardesim oluyor gözüyle baktik. Hiç kiskanmadik.

Abimi kıskanıyorum ondan oyle davrandım tarzı bisey yazmıs.
Dil altı hapımı aldım ıftardan sonra, oyle geldım bdvye. Neler yazmıyor ki.
Abisini kıskanan arkadaş diğer abisini pek kiskanmiyormus ki bu gelinin tüm takılarına el koyup diğer geline "düğün yaptık " diyecekler

Dalga gecmek icin mi acilmis bu konu? Insanlar bu kadar kötü olabiliyor mu ya?
Gene bu iyisi saklamakla yetinmiyorlar ya da saklamak istemiyorlar vericeksiniz altınları borcumuz var bizim onu ödüycez altın sizin neyinize diyip hak yiyenler o kadar çok ki saklamak istemelerini insaflı buluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…