Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neden bugünkü fiyatından ödüyorsunuz. Küçük abinizin düğününü bu kadın karşılamak zorunda mı? Yazık kadın nasıl bir aileye düşmüş. Kocası da süs herhalde..

Gelinin ağzınızı yırtmadığına dua edin. Geline güvenip kaynı evlendirmek ne demek.
Benim kayınvalidem gözümün önünde çantasını ters çevirip salladı aklında bişey kalmasın elimize takı töreni sonrası gelen bunlardan başka bişey yok diye. Hey yarabbim bide babasının taktığını da istemişsiniz allahım ben çoktan kovmuştum hatta paket olarak kardeşinizi de göndermiştim

Keske kızın atanmış olmasını kıskansaydın ben kıskanıyorum dedıgınde atanamadıgın ıcın kizin ogretmenligini kıskanıyorsun sanmıştım, razıydım yanı buna. Zorlarsam anlayabilirdim de...
Ama abimi kıskanıyorum dedın ya.....
Evlı barklı kocaman kadın, abisini neden kıskanır ya? Allah sana akıl fikir versin.

Altınlar gelinin ister takar ister saklar ister satar vermek istese verir istememiş vermemiş bir sorun yok bence. Bir de taksit taksit ödeyeceğiz demişsiniz ama belki toplu parayla yapmayı planladıkları bir şey var. Siz sormuşsunuz verip vermemek geline kalmış bağırmakla çok haksızsınız.

Aynen kesinlikle haklısın makul olan o zaten
Yani şimdi takı takmayı sevmiyor diye o manevi değeri olan takılarını vermek zorunda mı? Misal bana evlendiğim zaman eşimin ailesi bişey takmadı şayet taksaydılar bile o takılar bana ait olacaktı, ne diye onlarda dursun? O kızın şimdi içi içini yiyodur
kul hakkıdır bu yahu evlenmek isteyen gücü yettiği kadarını gider alır kardeşim. Benim babamın bana taktığı bileziğin değeri paha biçilemez onu takmasam bile kenara koyarım, napacağım kimseyi de ilgilendirmez. Muhtemelen eşi de kendi ailesi gibi düşünüyodur veya ben karışmam deyip kenara çekilmiştir. Garip bi durum

İlk defa bir konu sahibine sövmek istiyorum da, banlanmaya değmez sen ve ailen. İçimden söverim!
Bende içimden sövüyorum anasınada babasına da kendisine de acayip gıcık oldum bide utanmadan laf saymışlar çocuk sizin düğün sizin geline mi güvendiniz bide babasının taktıklarını niye vermemiş diye kızıyorlar ayy acayip sinir oldum yazacağım da neyse

Tabii ki de siz haksızsınız
Bi de Kıza bağırıp tavır almışsınız resmen hem suçlu hem güçlüsünüz
Bulmuşsunuz sessiz sakin naif kızı ezin ezebildiğiniz kadar tabii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…