- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
bende takmayi sevmiyorum ama hergun cikarip sayip sayip geri yerine koyuyorum.Ama kız altın tapmayı sevmiyorum dedi bize. Hem altın takmayi sevmiyor hem de babasının taktiklarini istiyor bize güvenmiyor diye düşündük
Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Keske kızın atanmış olmasını kıskansaydın ben kıskanıyorum dedıgınde atanamadıgın ıcın kizin ogretmenligini kıskanıyorsun sanmıştım, razıydım yanı buna. Zorlarsam anlayabilirdim de...Abim dedi gurur yapar diye. Tüm yorumları okudum haklısınız. Zaten altınlar bende değil. Abimi kıskanıyorum o an biraz kıskançlığa da yenik düştüm. Üzerine gidildi kızın. Sonradan çok pişman oldum
5 dk once yorum yapmis hala hayatta.31 sayfada konu sahibi gayri ölmüştür ben hic yorum yapmayayim aferin kizlar klavyenize saglik
Oha hala yorum mu yapiyormus?5 dk once yorum yapmis hala hayatta.
Meraketme canım konu sahibi kardeşimiz her durumda kendisini haklı gördüğü için ona birşey olmaz.31 sayfada konu sahibi gayri ölmüştür ben hic yorum yapmayayim aferin kizlar klavyenize saglik
Ben de sizin gibi düşündüm ailesinin takısının manevi değeri olduğu için almak istemiştir. Yani kızcağız hiçbir şeye sesini çıkarmamış ki aile de istedikçe ister tabiki. Ben eşini de merak ettim benim düğünümde eşime takılanları ailem verin biz saklayalım dedi eyvallah sonra diğer erkek kardeşim evlenecek diye eee bunları biz kullanalım size de para olarak öderiz dedi hani saklamak nerde kaldı? E bu diğer kardeşin düğününden gelen altınlar da sıradaki çocukta kullanılmak üzere mi alınacak nasıl bir düzen bu tam olarak ilginç gerçekten. Evlenmek isteyen erkek kardeş borçla girsin düğüne ve düğünde gelen takılarıyla borcunu ödesin bunlar da bi an önce altınlarını aileden alsın en güzel çözüm
Abimi kıskanıyorum ondan oyle davrandım tarzı bisey yazmıs.Oha hala yorum mu yapiyormus?
Bende içimden sövüyorum anasınada babasına da kendisine de acayip gıcık oldum bide utanmadan laf saymışlar çocuk sizin düğün sizin geline mi güvendiniz bide babasının taktıklarını niye vermemiş diye kızıyorlar ayy acayip sinir oldum yazacağım da neyseİlk defa bir konu sahibine sövmek istiyorum da, banlanmaya değmez sen ve ailen. İçimden söverim!
Tabii ki de siz haksızsınızSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?