Mesele zaten bu gelin olmak için uğraşacaksınız kimseye bir şey yapmak zorunda değilsiniz önce kendi mutluluğunuzu düşünün diğer türlü insanlar sizi kaale almazMerhaba arkadaşlar sizinle biraz dertleşmek istedim. Merak ettiğim gelin olmak neden zor? Neden sürekli insanlar bir açığınızı arıyor? Bazen kıskanıyor, elinizden gelenin en iyisini yapıp kırmamak için çok çaba sarf etseniz de onlar kızmak için bir sebep buluyor? Herkes gelin olmuyor mu? Biz de ileride böyle olacağız? Gerçekten korkuyorum.
Gelin olmak değil kadın olmak zor
Kız çocuk olmak kız ergen olmak gelin olmak anne olmak eş olmak zor zor zor
Tek umudum kaynana olmak acısını çıkarmak istiyorum:)))))
Yazık olurdu oğlum olsaydı:))))Yazık o geline desene
aynen öyle cok doğru katılıyorum söylediğine saygıdan sustukça saf salak sanıyorlar konusunca dilin uzamış sen böyle değildin biz seni yanlış tanımışız oluyo1 senelik gelinlik hayatımda şunu öğrendim ki kimseyi takmayıp kafanın dikine gideceksin. Ay üzülmesinler ay kızmasınlar diye diye başına çıkarıyorsun sonra en ufak bir şeyde kötü sen oluyorsun.
kaynanaların devrıde gectı:)))bende beklıyordum amaGelin olmak değil kadın olmak zor
Kız çocuk olmak kız ergen olmak gelin olmak anne olmak eş olmak zor zor zor
Tek umudum kaynana olmak acısını çıkarmak istiyorum:)))))
''Benim başım yandı, herkesin ki yansın'' psikolojisiŞu başlıktaki yorumları tek tek, bana “evlen” baskısı yapan aile bireyleri, çevredeki teyzeler ve evde kalmış muamelesi yapan herkese okutasım var
İstiyorlar ki; gelip artık burada “kv suratıma tükürdü” “eltim, servis yaparken çelme taktı” “görümcem artık ikametgah adresimizi kullanacak kadar bize yerleşti” minvalinde konular açayım.''Benim başım yandı, herkesin ki yansın'' psikolojisi
Allah bahtını açık etsin. Eş, kv, görümce, elti.. Mahşerin bu dört atlısının dördü de iyi insanlardan oluşuyorsa piyango sana vurmuş demektir... Hiç öyle 'ama her evlilik aynı değil ki' diye de teselli etmicem valla. Hepsi öyle olmasa da çoğu öyle.İstiyorlar ki; gelip artık burada “kv suratıma tükürdü” “eltim, servis yaparken çelme taktı” “görümcem artık ikametgah adresimizi kullanacak kadar bize yerleşti” minvalinde konular açayım.
Evet anlayamadığım da bu1 senelik gelinlik hayatımda şunu öğrendim ki kimseyi takmayıp kafanın dikine gideceksin. Ay üzülmesinler ay kızmasınlar diye diye başına çıkarıyorsun sonra en ufak bir şeyde kötü sen oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?