Ne kadar acı bir durumÇünkü bizim topluma göre bi kadın evlendiyse artık o bi birey değil 'birinin karısı, birinin gelini, birinin eltisi, birinin yengesi, birinin annesi' oluyor. Ve senden tüm bu sıfatlara göre davranman bekleniyor. Herkesi memnun edeceksin. Senin ne istediğin kimsenin umrunda değil !!!
Hiçbir ayrım yapmadım bugüne kadar. Bir an bile kendi ailemden ayırmadım. Beni gerçekten kızları gibi görsünler istedim sadeceEL kizisin!
Öyle maalesef.. Tabi burada da olduğu gibi bu muameleyi görmeyen şanslı kadınlar da vardır elbet ama hepimiz biliyoruz ki toplumun genelinde bu durum böyle.. Kadın olmak çok zor..Ne kadar acı bir durum
Hepimizin sonu bu mu oluyor yoksaGelin olmak değil kadın olmak zor
Kız çocuk olmak kız ergen olmak gelin olmak anne olmak eş olmak zor zor zor
Tek umudum kaynana olmak acısını çıkarmak istiyorum:)))))
Bastan hata ettin! Sen onlarin kizi degilsin kendi ailenden nasil ayri tutmazsin buna sastim! Kizimizsin artik filan hepsi gosteris hepsi masal :)Hiçbir ayrım yapmadım bugüne kadar. Bir an bile kendi ailemden ayırmadım. Beni gerçekten kızları gibi görsünler istedim sadece
Bendeeeee:) cadi kaynana olcammmmm :))Gelin olmak değil kadın olmak zor
Kız çocuk olmak kız ergen olmak gelin olmak anne olmak eş olmak zor zor zor
Tek umudum kaynana olmak acısını çıkarmak istiyorum:)))))
Olmayacağız inşallah. Herşey kendi elimizde...Merhaba arkadaşlar sizinle biraz dertleşmek istedim. Merak ettiğim gelin olmak neden zor? Neden sürekli insanlar bir açığınızı arıyor? Bazen kıskanıyor, elinizden gelenin en iyisini yapıp kırmamak için çok çaba sarf etseniz de onlar kızmak için bir sebep buluyor? Herkes gelin olmuyor mu? Biz de ileride böyle olacağız? Gerçekten korkuyorum.
Böyle düşünmek istemiyorumBastan hata ettin! Sen onlarin kizi degilsin kendi ailenden nasil ayri tutmazsin buna sastim! Kizimizsin artik filan hepsi gosteris hepsi masal :)
Ok o zmn yapabilecegimiz bisey yok burdan:)B
Böyle düşünmek istemiyorum
Öyle deme yeni nesil kaynanalar gümbür gümbür geliyor:)))))kaynanaların devrıde gectı:)))bende beklıyordum ama
Biraz mübalağa idiyor olsamda evet bu çoğrafyada sadace gelin olmak değil kadın olmak zorHepimizin sonu bu mu oluyor yoksa
Yazık olurdu oğlum olsaydı:))))
Kaynana gelmiş seksenine yaşlı huysuz bir ihtiyarKaynanana çektir sendebir bağırmana bakar
Hiçbir ayrım yapmadım bugüne kadar. Bir an bile kendi ailemden ayırmadım. Beni gerçekten kızları gibi görsünler istedim sadece
Kaynana gelmiş seksenine yaşlı huysuz bir ihtiyar
Kızsam ağlar sussam kendini bi halt bilir
Onun için kaynana olak dedikte ne yapalım bizde damada kaynanalık yapak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?