Gelin olmak

Ne kadar acı bir durum

Hayır insanın canı acıyor. Sen de insansın

Ne kadar acı bir durum
Öyle maalesef.. Tabi burada da olduğu gibi bu muameleyi görmeyen şanslı kadınlar da vardır elbet ama hepimiz biliyoruz ki toplumun genelinde bu durum böyle.. Kadın olmak çok zor..

Gelin olmak değil kadın olmak zor
Kız çocuk olmak kız ergen olmak gelin olmak anne olmak eş olmak zor zor zor
Tek umudum kaynana olmak acısını çıkarmak istiyorum:)))))
Hepimizin sonu bu mu oluyor yoksa

Hiçbir ayrım yapmadım bugüne kadar. Bir an bile kendi ailemden ayırmadım. Beni gerçekten kızları gibi görsünler istedim sadece
Bastan hata ettin! Sen onlarin kizi degilsin kendi ailenden nasil ayri tutmazsin buna sastim! Kizimizsin artik filan hepsi gosteris hepsi masal :)

Gelin olmak değil kadın olmak zor
Kız çocuk olmak kız ergen olmak gelin olmak anne olmak eş olmak zor zor zor
Tek umudum kaynana olmak acısını çıkarmak istiyorum:)))))
Bendeeeee:) cadi kaynana olcammmmm :))

Olmayacağız inşallah. Herşey kendi elimizde...

Şükür ki kimsenin hakkının kimsede kalmayacağına inanıyorum. Allah büyük

Açık aranan kişiler sadece gelinlerse burada çoğumuz geliniz o zaman

Hepimizin sonu bu mu oluyor yoksa
Biraz mübalağa idiyor olsamda evet bu çoğrafyada sadace gelin olmak değil kadın olmak zor
Tabi her zorluk insanı daha güçlü kıldığı için dakikada kırk tilki dolaşır kadın zihninde:)))

Kaynanana çektir sende bir bağırmana bakar
Kaynana gelmiş seksenine yaşlı huysuz bir ihtiyar
Kızsam ağlar sussam kendini bi halt bilir
Onun için kaynana olak dedikte ne yapalım bizde damada kaynanalık yapak:)

Hiçbir ayrım yapmadım bugüne kadar. Bir an bile kendi ailemden ayırmadım. Beni gerçekten kızları gibi görsünler istedim sadece

Uzerimde hic bir emegi olmayan bir cifti kendi annem babamla bir tutmak basta aileme saygisizliktir. Ben cok net ayiririm. Tabii onlara da saygisizlik etmem. Hatta kayinpederimi cok severim. Ama elmayla armudu karistirmamak gerek.

Ne yalan soyleyeyim; oglumu hayat arkadasimdan bile cok seviyorum. Yarin nasil onun esini de bu kadar cok sevebilirim ki?
Basbaya samimiyetsizlik bu.
Mesafe ve karsilikli saygi her zaman iyidir.

7 yillik evliyim. Hic gelin diye tanimlamadim kendimi. Ogullarinin esiyim. Evlerine misafir olarak gider gelirim. Bir zorlugu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…