Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

valla şimdiden stres yaptın..yapma...ben geçen ay geçiktirdim öyle reglimi birde ne umutlandıydım...sonu hüsran oldu...sakin ve rahat bekle bat ı .

aminn canımm aminn dualarında bizi de eksik etme allah'a emanet ol(un) fırsat buldukça gir de özletme kendini

tebrik ederim canımmm zor olmuş ama sonu güzel olmuş bak
gözümüz aydınnnnnn + 1

valla şimdiden stres yaptın..yapma...ben geçen ay geçiktirdim öyle reglimi birde ne umutlandıydım...sonu hüsran oldu...sakin ve rahat bekle bat ı .

zor olacak ama öyle yapmaya çalılıcam çünkü önceki ayda benım çok erken geldi hafif pembe akıntıda gelince aha yerleşme kanaması dedim hemencik göğüsler acıdı falan ama isssyyyyaaaaannnnnnnn

zor olacak ama öyle yapmaya çalılıcam çünkü önceki ayda benım çok erken geldi hafif pembe akıntıda gelince aha yerleşme kanaması dedim hemencik göğüsler acıdı falan ama isssyyyyaaaaannnnnnnn
beyin nasıl bi mekanizmaysa bişeye çok inandığında direk kendini ona odaklıyor ve yönünü anında oraya çeviriyor,hiç yoktan belirtiler cıkıyor vs. vs .bi ay ben de yaşamıştım

Merhaba kizlar ben araniza balikesirden katiliyorum iki aydir bebek istiyoruz bu ay ins nasipse Allah isteyen herkese nasip etsin haftasonu dogumgunum ve bat gunum ins adet görmem dua edin bana hamiş anneler
rabbim gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inşallah bakalım hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…