bende öyle düşündüm ilk gördüğümde sonradan dedim ilkinde tutanlarda var. mesela benim annem evlendiği gece hamile kalanlardan.daha önce görmüştüm :) bunları görünce işin zorluk boyutu gözümde daha da büyüyor korkum artıyor
gün aşırı oldu ama kaçırma olasılığı var gibi durmuyo ,ne bileyim anlamadım ben de bu testler bitene kdr devam bakalım sonrasına bakcz artıkcanım stres yapma öncelikle...ayrıca bu ov. testeleri senin yumurtlamanı takip etmen için gayet güzel...Belkide sen ovulasyon dedigin gün aslında senin ovulasyonun değildi. Belki geç olgunlaşıyor yumurtan çatlıyor...belkki o günü es geçiyosunuz farkında olmadan. yumurtlama olayı biraz tuhaf bir durum. o yüzden bence onları sev ve onlarla barış
ben de ilk gece bebeğiyimbende öyle düşündüm ilk gördüğümde sonradan dedim ilkinde tutanlarda var. mesela benim annem evlendiği gece hamile kalanlardan.
wuuuu...ben de ilk gece bebeğiyim
Ama bunun yaşla da alakası var...ilk geceden haöile kalıp 2. bebege aylarca uğraşan insanlarda tanıyorum ben...bende öyle düşündüm ilk gördüğümde sonradan dedim ilkinde tutanlarda var. mesela benim annem evlendiği gece hamile kalanlardan.
Canim beni de ekler misin. Yas 24 bat 11 ekimdi hala olmadim ilk denememizdi. Yarışmacı arkadaslara başarılar
24 yaşındaymış evlendiğinde annem. babam 30. abim ilk gece olmuş. ben de korunmayı bırakır bırakmaz :). Ben biraz daha büyüğüm 27 yaşındayım şuan.Ama bunun yaşla da alakası var...ilk geceden haöile kalıp 2. bebege aylarca uğraşan insanlarda tanıyorum ben...
Canim dun kan testi yaptirdim negatifcanım senin bat geçmiş zaten.Bekle bakalım eğer bu ay es geçerseniz öteki ay listesine sıfırdan başlarız
Canim dun kan testi yaptirdim negatifzaten hergun test yapiyorum. Ama dedigin gibi yapalim. Temiz bir sayfa acalim olayimda.
canım aramıza hoşgeldinHosbulduk canim tesekkur ederim amin herkesin ins
canım benim kafana takma biraz, akışına bıraksilikleşmeye başlamış sanki
kızzz hergün mü yapıyosunuzaynen canım dün değerlendirdik
testler bana göre değil anladım ya , bu ayı atlatayım da aynı sistem devam gene bencanım benim kafana takma biraz, akışına bırak
gün aşırı yapın yine, bide beline yastık koyup yat
maşallahları var vallakızzz hergün mü yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?