bence yap :)
günaydın canikolaarrr benim dün ov. testi bi önceki günden de silikti koyulaşcak diye beklerken geri kaçıyor terbiyesiz,bu ay gıdaklamıcam sanırım ben çünkü takvime göre ov.günüm cuma bilemedim
günaydın canikolaarrr benim dün ov. testi bi önceki günden de silikti koyulaşcak diye beklerken geri kaçıyor terbiyesiz,bu ay gıdaklamıcam sanırım ben çünkü takvime göre ov.günüm cuma bilemedim
eee tamam o zaman yap gitsin yaadimi bakarsın bi yumurta daha yakalarım hahahahanasılsa daha çok var 50 lik aldıydım
ne bileyim stres de yapmadım aslında ama bilemedimbide stresten hep o günler karışıyo datlum ya
ya dünkünü unuttum yaptımay hemen değerlendir bari nolur nolmaz idrarını birirktirip yaptın dimi canım ben 2 saat hiç sıvı tüketmemeye çalışıyorum sonra yapıyorum
ben doktor iyi değerlendirin bu fırsatı deyince eşimde hani sadece birkez değil gibisinden anlamış bende bir keredir günleri kaçırma falan demiştir dedim.yani muhtemelen öyledir ama birden fazla olursa da zararı olmaz gibi geliyo
daha önce görmüştüm :) bunları görünce işin zorluk boyutu gözümde daha da büyüyor korkum artıyorhttp://www.ah.selile.com/bebegin-ana-rahmine-dustugu-andan-dogum-anina-kadarki-fotograflari.html/1-3
kızlar yukarıdaki linkte bebeğin ana rahmine düşüşü ve düştükten sonra olanların resmi paylaşılmış. bi bakı isterseniz
ne bileyim stres de yapmadım aslında ama bilemedim
normalde ilk kez test yapıyorum geçen aylarda mesela takvimde o haftayı hep bebek evet olarak gösteriyo ya o hafta çalışırken hep oh şanslı günler diye düşünüyodumbu hafta o hafta ama test silik diye çalışırken bişey yok ddiye çalışıyorum o yüzden bu ay testler ilk ve sondu ..motivasyonumu düşürdü benim
daha önce görmüştüm :) bunları görünce işin zorluk boyutu gözümde daha da büyüyor korkum artıyor
ya dünkünü unuttum yaptımondan snr test geldi aklıma yarım saat sonra bi daha azcık geldi onunla yaptım ondan mı dersin ki öfff ne saçma şeyler ya sevmedim hiç
bence ovü de beni sevmedi dalga geçiyo benimleola bilir canım bilemedim bende ama hemen niye canını sıkıyosunki. sen sevme ama ovü seni seviyo ve sana bebiş için yardımcı olmaya çalışıyo
ben daha da almam herhaldeValla bana testler iyi geliyor bence yumurtlama günü önemli olduğu için kaçırırım diye stres yapıyorum test olunca diğer günler kafamıza göre test çift çıkınca görev. ama önceki ay test yoktu bir ay görev gibi hissettik
ben daha da almam herhaldedr.a da gitcem zaten
canım normalde bende test yapmıyorum ov. için. dr 12. 14. ve 16 günleri iyi değerlendir demişti. 2 ay öyle denemiştik olmadı. bu ay yumurta takibinde 11. gün gittim salı günü 13. gün yani perşembe için birliktelik önerdi. bu ay 13 15 ve 17. günlerde birlikte olduk mecburen :Sne bileyim stres de yapmadım aslında ama bilemedim
normalde ilk kez test yapıyorum geçen aylarda mesela takvimde o haftayı hep bebek evet olarak gösteriyo ya o hafta çalışırken hep oh şanslı günler diye düşünüyodumbu hafta o hafta ama test silik diye çalışırken bişey yok ddiye çalışıyorum o yüzden bu ay testler ilk ve sondu ..motivasyonumu düşürdü benim
bence ovü de beni sevmedi dalga geçiyo benimle
bakalım bu ay denedim dr. ne diyecek bakalım ona göre bi yol izleriz artık :)canım normalde bende test yapmıyorum ov. için. dr 12. 14. ve 16 günleri iyi değerlendir demişti. 2 ay öyle denemiştik olmadı. bu ay yumurta takibinde 11. gün gittim salı günü 13. gün yani perşembe için birliktelik önerdi. bu ay 13 15 ve 17. günlerde birlikte olduk mecburen :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?