kahve spermlerin hızını azaltıyosa benim abimin çocugunun olmaması lazım....günde 6 bardak nerden baksan kahve tüketiyor,kolası fantası, türk kahvesi ayrı.....tamam etkiliyordur mutlaka ama o kadar da değil bence.
eklledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiinstagram kullananınız varsa buyrun tahminler doğru mu görelim :) benim
cansustclr
orjinal halim amaboyasızım tespitler doğruuu .D
hiçççç belli olmuyo canımmm tamamen şanskızlar bilgisi olan yok mu çatlatma iğnesi oluşan her 2 yumurtayı çatlatırmı yoksa teker teker mi etki eder. yada birini çatlatıp diğeri kendi haline mi kalırbi el atıverin ya
sende sarışın yeşil gözlü zayıf orta boylu şirinemsisinbeni bilene 100 bin öpücük hahahah
anladım ee napim şimdi çalışmaya devam mı edeyim yoksa bekliyim mi?hiçççç belli olmuyo canımmm tamamen şans
sende sarışın yeşil gözlü zayıf orta boylu şirinemsisin
anladım ee napim şimdi çalışmaya devam mı edeyim yoksa bekliyim mi?
bence sen çok iyi niyetlisin, yani böyle cazgır biri değilsinorta boylu sarışın amaa yeşil değülllllllehehehe karakterimide çöz kızzzz hadi..topiğimizin uleması ol
instagramı olmayan ne yapsınbenide tahmin eden çıkar mı?
çalışmaktan zarar çıkmaz aksine zevk çıkaranladım ee napim şimdi çalışmaya devam mı edeyim yoksa bekliyim mi?
orta boylu sarışın amaa yeşil değülllllllehehehe karakterimide çöz kızzzz hadi..topiğimizin uleması ol
ayyy ben ne yapsam ki ya pek çalışmayı sevmeyen biri olaraktan soruyorum . bugün 19. günvalla benımde dün oldu yumurtlama ama herkes çalışmaya devam dedi ben devam edicem canım
bence sen çok iyi niyetlisin, yani böyle cazgır biri değilsin
vur ensesine ekmeğini al gibi
ama bence sinirlenince gözün bişey görmüyo gibi
hımmmmmm beynimi zorluyorummmm :)instagramı olmayan ne yapsınbenide tahmin eden çıkar mı?
canım ben pek zevk çıkartamıyorum çoğunlukla ağlamış oluyorm yada bacaklarım titremeye başlıyor 15 aylık evliyim ama eşim hafta 1-2 gün gelince eve alışma sürem zor oldu bide rahmim çok darmış üstüne tüy olsa onu bile hissedeceğim nerdeyse ... anlıyacağın benim zor geçiyor canım çalışma işlemleriçalışmaktan zarar çıkmaz aksine zevk çıkar
çalış gitsin boşver
karakter bilmece benden ımmm sende şey var sanki. böyle ben ne biliyorum herkese anlatayım kimse cahil kalmasın yada bildiğim her konuda herkese bi yardım edeyim diye kendini paralama var sanki öyle hissettim
bilirim ben hislerim çok kuvvetlidirişte o benim çok iyi düşünürüm, hep olayların iyi tarafından bakmayı seçerim,sabırlıyımdır ama sabrımı sınamaya kalkmasınlar ağızlarını burunlarını kırarım fallaeferim kız
instagramı olmayan ne yapsınbenide tahmin eden çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?