Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

walla bilmiyorum canım internette okumştum bende zaten sorun var bırakayımda bari onlar aradan çıksın dedim bir görsen işyerine yemeğimi bile kendim götürüyorum artık acayip çıldırmış durumdayımm

kızlar bilgisi olan yok mu çatlatma iğnesi oluşan her 2 yumurtayı çatlatırmı yoksa teker teker mi etki eder. yada birini çatlatıp diğeri kendi haline mi kalır bi el atıverin ya
hiçççç belli olmuyo canımmm tamamen şans

instagramı olmayan ne yapsın benide tahmin eden çıkar mı?

orta boylu sarışın amaa yeşil değülllllll ehehehe karakterimide çöz kızzzz hadi..topiğimizin uleması ol
bence sen çok iyi niyetlisin, yani böyle cazgır biri değilsin
vur ensesine ekmeğini al gibi
ama bence sinirlenince gözün bişey görmüyo gibi

orta boylu sarışın amaa yeşil değülllllll ehehehe karakterimide çöz kızzzz hadi..topiğimizin uleması ol

karakter bilmece benden ımmm sende şey var sanki. böyle ben ne biliyorum herkese anlatayım kimse cahil kalmasın yada bildiğim her konuda herkese bi yardım edeyim diye kendini paralama var sanki öyle hissettim

bence sen çok iyi niyetlisin, yani böyle cazgır biri değilsin
vur ensesine ekmeğini al gibi
ama bence sinirlenince gözün bişey görmüyo gibi

işte o benim çok iyi düşünürüm, hep olayların iyi tarafından bakmayı seçerim,sabırlıyımdır ama sabrımı sınamaya kalkmasınlar ağızlarını burunlarını kırarım falla eferim kız

çalışmaktan zarar çıkmaz aksine zevk çıkar

çalış gitsin boşver
canım ben pek zevk çıkartamıyorum çoğunlukla ağlamış oluyorm yada bacaklarım titremeye başlıyor 15 aylık evliyim ama eşim hafta 1-2 gün gelince eve alışma sürem zor oldu bide rahmim çok darmış üstüne tüy olsa onu bile hissedeceğim nerdeyse ... anlıyacağın benim zor geçiyor canım çalışma işlemleri

karakter bilmece benden ımmm sende şey var sanki. böyle ben ne biliyorum herkese anlatayım kimse cahil kalmasın yada bildiğim her konuda herkese bi yardım edeyim diye kendini paralama var sanki öyle hissettim

ahhahahah bunu neden söylediğini biliyorum...Bilgiyi saklamayı sevmem valla işyerindede öyleyimdir ben ne biliyosam çatır çatır anlatırım...esirgemem hiç çok da meraklıyımdır ayrıca bana internet kurdu derler arayıp bulamaycagım birşey yok gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…