- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
iyiyim kuzuuu sen nasılsın bakalım grip gitti artık dimi iyileştin iyicenasılsın cnm bnm?
napıon cancağzımmm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim kuzuuu sen nasılsın bakalım grip gitti artık dimi iyileştin iyicenasılsın cnm bnm?
napıon cancağzımmm?
nasılsın cnm bnm?
iyi olmaya çalışıyorum çok şükür. haberler sende
hadi geçmiş olsun bu son olsuuunnn inş..haberler aynı grip vardı gribi atlattık gibi ölelaves35
az kaldı gidio kuzu kuru öksürük var okdr ama yanaklar al al bi ateş var ama griptenmi bebiştenmi bilemedimiyiyim kuzuuu sen nasılsın bakalım grip gitti artık dimi iyileştin iyice
bebiştendir bebişteeennnnaz kaldı gidio kuzu kuru öksürük var okdr ama yanaklar al al bi ateş var ama griptenmi bebiştenmi bilemedim![]()
inş.. cnm inş....hadi geçmiş olsun bu son olsuuunnn inş..![]()
grşrz cnm dikkat et kendinee♥kızlaar ben kaçar iyi akşamlar sabah görüşmek dileğiylee![]()
Kiz sorma bende bacaklarim cok titriyo kadin bana sabrimi zorluyorsun dedi...tehdit etti resmen...ben doktorlar ellemeden elelrini itiyorum ah vah yapıyorum. doktorun biri bana kalkarmısınız muayene edemicem sizi deyip kibarca kovdu![]()
tatlim ben de takip ettim seni sakincasi yoksainstagram kullananınız varsa buyrun tahminler doğru mu görelim :) benim
cansustclr
ohhhh ben gelllddddiiiiiiiiiim ama muhabbetler bitmiş yaaa 30 -40 sayfa okumam gerekiyo.bende bilgisayar başı iş istiyooooruuummm arkadaşlarmı özlüyorummm isyeeeeeeaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn