Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım yanıyorken nasıl sevebilirim ki bebeğe niyetlenmiş olmasaydım dr operasyon bile darlığından dolayı düşünüyordu. alttan bakılan ultrason aletini bile dr içeriye sokarken ağlıyorum. canım çok katıdır ama acım çok oluyor

bende öyleyim canım ya inanmayacaksın ilk smear için ilk doktora dedimki ben sokayımmı onu :D ağlaya ağlaya :D kaç doktorda muayene edememiştir beni ama çalışmalarda problem yok anlamadım

hımmm senin iş zormuş kuzum yaaa
zamanla açılmıyormu rahim?
ben ilk defa duydum böyle
o zaman doğumda zor olur o_O
evet canım çok zor ne çektiğimi ben biliyorum.
eşinle en mutlu anlarından biri olması gerekirken ben ağlıyorum yada belimdeki fıtıktan belime sancı giriyor yada bacaklarımda titreme başlıyor . çoğunda alışıyor dyorlar zannedersem genişliyor anlamında. ama ben de resmen eşimle o durumda kalacağız diye korkuyorum nasıl sıkıştırıyor anlatamam

psikolojikkk bence şekerim o :)

bencede zaten acı eşiğim çok düşük acımadan acıdı tepkisi veririm mesela kan kartı için parmaktan kan alıyolarya hayatta veremem kola alışmışım sadece koldan veririm.

bencede zaten acı eşiğim çok düşük acımadan acıdı tepkisi veririm mesela kan kartı için parmaktan kan alıyolarya hayatta veremem kola alışmışım sadece koldan veririm.
Koldaki alışkanlık yapmış belli :) bugünde kan için gideceğim demiştin ya önümüzdki hafta için :KK70:

canım bişe sormadım. demek istediğim ilişkide çok problem ayaşamam ama doktor muayenesine gittiğimde korkudan ağlarım hep muayene olamadan çok çıkmışımdır. :KK70:
anladım canım. benim öyle değil ben kendimi zorluyorum canım yansada kaçmıyorum yani. dr muayenesine gidince de öyle tedirgin olmam hiç acıyacakmı falan gibisinden ama benim o ultrason aletini bile dr ince olduğu halde zor ilerletiyor içimde

bence devam et yani bana aşılama yapılığında doktorum normal devam edin demişti.
tamam canım bende öyle yapayım o zaman normal dediğin benim normalim sadece yumurtanın çatlayacağını tahmin ettiğim günler.onlar haricinde ilişkimiz olmuyor

anladım canım. benim öyle değil ben kendimi zorluyorum canım yansada kaçmıyorum yani. dr muayenesine gidince de öyle tedirgin olmam hiç acıyacakmı falan gibisinden ama benim o ultrason aletini bile dr ince olduğu halde zor ilerletiyor içimde

ben doktorlar ellemeden elelrini itiyorum ah vah yapıyorum. doktorun biri bana kalkarmısınız muayene edemicem sizi deyip kibarca kovdu :D

ben doktorlar ellemeden elelrini itiyorum ah vah yapıyorum. doktorun biri bana kalkarmısınız muayene edemicem sizi deyip kibarca kovdu :KK70:
amannn o kötü olmuş işte :KK70:bnim dr acıyacak canım biraz daha sabretmelisin diye diye ilerletiyor ultrason çubuğunu oda farkında çekerken ben ıkınıyorum nerdeyse sürekli diyor sal kendini sal kendini ben salıyorumda o salmıyor napiimm :KK70:

amannn o kötü olmuş işte :KK70:bnim dr acıyacak canım biraz daha sabretmelisin diye diye ilerletiyor ultrason çubuğunu oda farkında çekerken ben ıkınıyorum nerdeyse sürekli diyor sal kendini sal kendini ben salıyorumda o salmıyor napiimm :KK70:

nefret ediyorum bazen kadın olmaktan ya :mad: biz ne uğraşıyoruz erkek napıyo aa hayatım takma deyip alıyo kumandasını hopp tv başına bizde bi sağa bi sola tuttumu test sonucu yumurta çatlaması ay günler geçmedi sıyırıyoruz :D

Back
X