Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ayy hadi hayirlisi bakalim...yariiim etkenden git sanci varsa baktir mutlaka kiz guzel haberlerle gel inşallah

niyasu kadın doğumcu da inşallah müjdeli haberi verir cnm.şimdiden tebrik ediyrm.insallh güzel haber alcksn inanyrm
Bu arada belirtin var mydi cnm
Benimde bat a 5 gün kaldı heycanlansam mi heycanlanmasam mi bilemiorm
Test alip yapsam mi ki

Gününün geçmesini bekle varsa bile henüz çıkmaz idrarda

Güüünaaaaayyydın canlar okul yolu düz gideeer.güzeş birgün olsun gündüz muhabbetleri kaçırıyorum.ama akşama güzel haberler gelecek gibi döndüğümde.hepinizi öpüyoruum

sorma valla burası yokken ben ne yapıyormuşum merak ettim şimdi gece eşimi bekliyorum ondan yatmıyorum gündüzde malum iş olduğundan mecbur kalkıyorum

ne güzel zaman geçiriyorsun bende akşamları telden bakıyorumda çok yazamıyorum donuyo bişeyler oluyor. bende işyerindeyken sardım iyice gelir gelmez açıyorum

kuzumm kasığım ağrıyodu bugün acile gittik kan sonucum 9.32 çıktı hamile olabilirmişim kadın doğuma git dedi ölüyorum meraktan nolur gelsin bebişş :))
ayyy canım ben pek anlamıyorum test sonuçlarından yaptıamdım hiç ama çok sevindim inş öyledir.merak edip sordum bende meğersem hayırlı haberler varmış hadi inş. bakalımmm

ne güzel zaman geçiriyorsun bende akşamları telden bakıyorumda çok yazamıyorum donuyo bişeyler oluyor. bende işyerindeyken sardım iyice gelir gelmez açıyorum

aynen valla burada takıldığım kadar iş yapaydım üretim müdürü olurdum zaarrr off bugün çok stresliyimmmm bat dündü hala olmadımm dün test yaptım negatiffff çıldıracaummmmmmm

aynen valla burada takıldığım kadar iş yapaydım üretim müdürü olurdum zaarrr off bugün çok stresliyimmmm bat dündü hala olmadımm dün test yaptım negatiffff çıldıracaummmmmmm

sakin ol canım geç döllenmedir inşallah allahım yüzümüze baksın

ben de ekledim kiii :) hehehe canım benim teşekkür ederim utandırdın beniiii
rabbim nasip etsin de her evlat bal damlasıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…