Ayy hadi hayirlisi bakalim...yariiim etkenden git sanci varsa baktir mutlaka kiz guzel haberlerle gel inşallahKIZLAAARRRR ACİL YARDIMMM!!! BUGÜN AKŞAM ÜSTÜ AŞIRI Bİ KASIK AĞRIM OLDU AMA NASIL DOĞRULAMIYODUM ACİLE GİTTİKK HCG TESTİM 9.32 ÇIKTI HAMİLE OLABİLİRSİN DEDİ DOKTOR İDRAR YOLU ENFEKSİYONU BAŞLANGICI VARMIŞ AMA İLAÇ VERMEDİ HAMİLE OLABİLİRİM DİYE.. KADIN DOĞUMA GİT DAHA NET ÖĞRENMEK İÇİN DEDİ ELİMDEKİ TEST ARALIĞINA GÖRE 3 HAFTALIK GÖRÜNÜYO AYY ÖLÜYORUM MERAKTAN BİŞE SÖYLEYİN LÜÜTTFEEENNNNN :///
Eline saglik cok tatlis gorunuyor...kızlarrr alel acele birpasta yaptım nasıl olmuşşşşş
Eline saglik cok tatlis gorunuyor...
Gününün geçmesini bekle varsa bile henüz çıkmaz idrardaniyasu kadın doğumcu da inşallah müjdeli haberi verir cnm.şimdiden tebrik ediyrm.insallh güzel haber alcksn inanyrm
Bu arada belirtin var mydi cnm
Benimde bat a 5 gün kaldı heycanlansam mi heycanlanmasam mi bilemiorm
Test alip yapsam mi ki
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn bol bebişli günler dilerimmmmmmmm
sorma valla burası yokken ben ne yapıyormuşum merak ettim şimdiBebişşş günaydın bakıyorumda 7/24 burdasın maşallah kız hiçmi uyumuyosun
sorma valla burası yokken ben ne yapıyormuşum merak ettim şimdigece eşimi bekliyorum ondan yatmıyorum gündüzde malum iş olduğundan mecbur kalkıyorum
ayyy canım ben pek anlamıyorum test sonuçlarından yaptıamdım hiç ama çok sevindim inş öyledir.merak edip sordum bende meğersem hayırlı haberler varmış hadi inş. bakalımmmkuzumm kasığım ağrıyodu bugün acile gittik kan sonucum 9.32 çıktı hamile olabilirmişim kadın doğuma git dedi ölüyorum meraktan nolur gelsin bebişş :))
4 gün varken testte çıkmışsa çok güzelönce test cnm 4gün varken yaptım
ne güzel zaman geçiriyorsun bende akşamları telden bakıyorumda çok yazamıyorum donuyo bişeyler oluyor. bende işyerindeyken sardım iyice gelir gelmez açıyorum
aynen valla burada takıldığım kadar iş yapaydım üretim müdürü olurdum zaarrroff bugün çok stresliyimmmm bat dündü hala olmadımm dün test yaptım negatiffff çıldıracaummmmmmm
ben de ekledim kiii :) hehehe canım benim teşekkür ederim utandırdın beniiiiO ses Türkiye var şekerim @sasknn :))) bu arada geçmişe dönüp mesajları okumaya çalışıyorum ama sabahtan bu yana 300-400 mesaj birikmiş valla kız milletin hali bir başka oluyor :))) tabi çenesi de hehehee:))))cansu1109 ekledim canım seni çok sekersinnn yuregin gibi :))) esinle çok yakisiyoesunuz maşallah ikinize de sizin cücükler de pek bi datli olur yahuu :)
tabii ki de yok sakıncasııı canlaaarrrrrrrrMerhaba hanimlar ilacin 5.gununden herkese kaldi 16 gun gececek gececek
tatlim ben de takip ettim seni sakincasi yoksa
inşallah canım aminnnnnnnnnnnnnsakin ol canım geç döllenmedir inşallah allahım yüzümüze baksın
teşekkür ederim kuşummmm yaaa utandım vallacansuyu bende takip ettim burdaki gibi tatlışmış:)
ettim kiiii sinuuuşşşBenide takip edinnnnn
SINEMB.A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?