Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ah canım benim de bu ay bel ağrım bi türlü geçmedi muhtemelen kist oluşmuş olabilir bende

ah canım benim de bu ay bel ağrım bi türlü geçmedi muhtemelen kist oluşmuş olabilir bende
bel ağrım zaten hep var 2 tane fıtık olduğundan şimdi kasıkta eklendi çok şükür ağrısız günüm yokkk.inşallah yoktur sende de

bumu acemiceeeeeee
yakın olsaydık kesin gelirdim çaya yaaaa
nasıl güzel görünüyorrrrrr
kız görmüyormusun şekli şemali kaymış zamanım olduğunda süslediklerimi görün siz ama pandispanyamın tadına baktım tutturmuşum :)kendimi geliştireyim butik kafe tarzı bir pastahane açmayı düşünüyorum oraya beklerim hepiniziii

9.32 ise hamilesin
düzenli takip etmen lazım
inşallah tutunur

canım tutunduğunu nerden anlıca değerin yükselmesinden mi? tabi bugün kadın doğuma gitmeye çalışıcam. ama kasıklarımda hafif bi ağrı kaldı hala dünden beri geçmedi gece boyunca

canım tutunduğunu nerden anlıca değerin yükselmesinden mi? tabi bugün kadın doğuma gitmeye çalışıcam. ama kasıklarımda hafif bi ağrı kaldı hala dünden beri geçmedi gece boyunca
canım kasık ağrın sadece birden mi ortaya çıktı yoksa varmıydı çoğaldı?

canım inan diğer aylarda bebek şüphem olmasa bile kendi kendime belirtiler yaşayan ben bu ay öyle fazla bişe yaşamadım bir hafta önce kasıklarıma ve rahmime bişeler batıyomuş gib oldum 2-3 gün sürdü o. bir hafta önce de idrarımın rengi koyu ve kötü kokuyodu. oda zaten idrar yolu enfeksiyonu başşlangıcı varmış o yüzdenmiş. onun dışında hiç bişe farketmedim hatta içimden adette olucam belirtiler de kesildi heralde bebek falan yok diye üzülüyodum :)

canım kasık ağrın sadece birden mi ortaya çıktı yoksa varmıydı çoğaldı?

dün ki kasık ağrım birden oldu canım ya izinliydim dün iş yerine uğradıım sonra arkadaşım dükkanına gittik eşimle oturdum başladı ama ik büklüm oldum doğrulamıyodum. önce sol tarafımdan grip rahmimin üst taraflarına dağıldı ağrı. dün ki kadar şiddetli olmasa da hala devam ediyo dün bayılıcam zannettim b ara ayağa kalktım başım döndü gözümün önü karardı dizlerim titredi ilk defa oldum öyle

Rabbim şifa versin bi an önce. bel ağrısını iyi bilirim.
aminn canım inşallahhhhhh herkese şifa versin rabbim. normal tutulma ya bel ağrısı gibi de değil adetken nasıl derinden sızı gelip giidyo aynen öyle anlamadım bu ay ben de

aa gece götürseydiniz ya kocinle birer koca dilimmmm ,ahhh keşke yaaa özendim valla toplaşıp kahve keyfi yapmayaa
işin ilginç yanı eşim ve ben tatlıyı pek sevmeyiz :) toplaşın toplaşın gelin anacım bayılırıımmmmm misafir ağırlamayaaaaaaaa

benim bu ay hiç geçmedi kistte yoktu geçen hafta gitmiştim. biraz daha sabredeyim diyorum ama bende şaşırdım ne yapcağımı devamlı sancı yapıyor her iki tarafımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…