olsun canım yeni ayda birlikteyiz üzülmek yok yola devamBen kırmızılari gördüm dün maalesef çok üzüldüm
ohhhh niyeymiş ooooBugun ben erkenciyim kızlar 1 de paydoss öpüldünüzzzz
ne olduğunu söylersen bildiğimiz birşeyse oluruz tabiÇok çelişkide kaldım bana yardımcı olur musunuz ?
sorun nedir canımÇok çelişkide kaldım bana yardımcı olur musunuz ?
İdrar yolu enfeksiyonu geçiyorum gebelik ihtimaline karşı beta hcg yapıldı sonuç 1.20 ama regl gunume 18 gün varken yapılmış oldu gebelik ihtimali olabilir mi acaba labaratuvarda çalışan bir tanıdığım normalde 0 civarında çıkardı dikkat et dedi ama umitlenmkte istemiyorumne olduğunu söylersen bildiğimiz birşeyse oluruz tabi
Yazdım canım okur musun sende rica etsemsorun nedir canım
İdrar yolu enfeksiyonu geçiyorum gebelik ihtimaline karşı beta hcg yapıldı sonuç 1.20 ama regl gunume 18 gün varken yapılmış oldu gebelik ihtimali olabilir mi acaba labaratuvarda çalışan bir tanıdığım normalde 0 civarında çıkardı dikkat et dedi ama umitlenmkte istemiyorum
hımm ben pek anlamıyorum bu sonuçlardan ama arkadaşlar yardımcı olurlar. geçmiş olsun bu aradaİdrar yolu enfeksiyonu geçiyorum gebelik ihtimaline karşı beta hcg yapıldı sonuç 1.20 ama regl gunume 18 gün varken yapılmış oldu gebelik ihtimali olabilir mi acaba labaratuvarda çalışan bir tanıdığım normalde 0 civarında çıkardı dikkat et dedi ama umitlenmkte istemiyorum
daha cok erken iken ölçülmüş, belli olmaz geç döllenme olabilirİdrar yolu enfeksiyonu geçiyorum gebelik ihtimaline karşı beta hcg yapıldı sonuç 1.20 ama regl gunume 18 gün varken yapılmış oldu gebelik ihtimali olabilir mi acaba labaratuvarda çalışan bir tanıdığım normalde 0 civarında çıkardı dikkat et dedi ama umitlenmkte istemiyorum
Çok tşk ederimhımm ben pek anlamıyorum bu sonuçlardan ama arkadaşlar yardımcı olurlar. geçmiş olsun bu arada
ekim 28 olmam gerekiyordaha cok erken iken ölçülmüş, belli olmaz geç döllenme olabilir
işini sağlama al bence. şimdi kaç günün kaldı?
genelde ovulasyon 14.gün oluyor reglye 14gün kala ,bu yüzden 18gün kala yapılmış olması bilmiyorum canım daha bişey söylemek için çok erken bence en mantıklısı beklemek.İdrar yolu enfeksiyonu geçiyorum gebelik ihtimaline karşı beta hcg yapıldı sonuç 1.20 ama regl gunume 18 gün varken yapılmış oldu gebelik ihtimali olabilir mi acaba labaratuvarda çalışan bir tanıdığım normalde 0 civarında çıkardı dikkat et dedi ama umitlenmkte istemiyorum
daha var aslında, tedbirli olmakta fayda varBekim 28 olmam gerekiyor
Evet canım ama aklıma takılıyor gecen ay adetimin üzerinden 2gun geçmişti nerdeyse kan verdim 1.20 çıktı bu mantıklı tamam ama 18gun öncesinde bu sonuç çelişkide bıraktıgenelde ovulasyon 14.gün oluyor reglye 14gün kala ,bu yüzden 18gün kala yapılmış olması bilmiyorum canım daha bişey söylemek için çok erken bence en mantıklısı beklemek.
daha var aslında, tedbirli olmakta fayda var[/QUOTE hayırlısı artık beklemekten başka birşey yapamıyorum
sen gene dikkatli olmaya özen göster canım ama çok da ümitlenme ki sonunda üzülme , daha çok erken çünküEvet canım ama aklıma takılıyor gecen ay adetimin üzerinden 2gun geçmişti nerdeyse kan verdim 1.20 çıktı bu mantıklı tamam ama 18gun öncesinde bu sonuç çelişkide bıraktı
ikiz de zor yaaasasknn dün akşamı değerlendirdik. hani ikiz mi acaba diye muhabbet oldu ya eşim ondan haberdarmış gibi bana diyorki hadi bakalım hazırmısın ikizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?