Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ne olduğunu söylersen bildiğimiz birşeyse oluruz tabi
İdrar yolu enfeksiyonu geçiyorum gebelik ihtimaline karşı beta hcg yapıldı sonuç 1.20 ama regl gunume 18 gün varken yapılmış oldu gebelik ihtimali olabilir mi acaba labaratuvarda çalışan bir tanıdığım normalde 0 civarında çıkardı dikkat et dedi ama umitlenmkte istemiyorum

hımm ben pek anlamıyorum bu sonuçlardan ama arkadaşlar yardımcı olurlar. geçmiş olsun bu arada

daha cok erken iken ölçülmüş, belli olmaz geç döllenme olabilir
işini sağlama al bence. şimdi kaç günün kaldı?

genelde ovulasyon 14.gün oluyor reglye 14gün kala ,bu yüzden 18gün kala yapılmış olması bilmiyorum canım daha bişey söylemek için çok erken bence en mantıklısı beklemek.

genelde ovulasyon 14.gün oluyor reglye 14gün kala ,bu yüzden 18gün kala yapılmış olması bilmiyorum canım daha bişey söylemek için çok erken bence en mantıklısı beklemek.
Evet canım ama aklıma takılıyor gecen ay adetimin üzerinden 2gun geçmişti nerdeyse kan verdim 1.20 çıktı bu mantıklı tamam ama 18gun öncesinde bu sonuç çelişkide bıraktı

sasknn dün akşamı değerlendirdik. hani ikiz mi acaba diye muhabbet oldu ya eşim ondan haberdarmış gibi bana diyorki hadi bakalım hazırmısın ikizlere

Evet canım ama aklıma takılıyor gecen ay adetimin üzerinden 2gun geçmişti nerdeyse kan verdim 1.20 çıktı bu mantıklı tamam ama 18gun öncesinde bu sonuç çelişkide bıraktı
sen gene dikkatli olmaya özen göster canım ama çok da ümitlenme ki sonunda üzülme , daha çok erken çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…