tamam bende içeyim ozaman en azından biraz faydası olsun.ıhlamuru bende içiorum doktorum içebilirsin ama günde iki bardağı geçmesin dedi. adaçayı kesinlikle yasak adet söktürücü görevi görüo dedi
çok faydası var inan ben sadece akşamları içiorum iyi geldi gribi bir gün doğru dürüst yatmadan atlattım sadece kuru bi öksürüğüm var oda geçio..tamam bende içeyim ozaman en azından biraz faydası olsun.
tamam ıhlamuru burda vikis işinide evde hallederim inş. ben olmadım daha grip ama kaçışım yok bu şartlar altında varsada alsın içimdeki kötülükleriçok faydası var inan ben sadece akşamları içiorum iyi geldi gribi bir gün doğru dürüst yatmadan atlattım sadece kuru bi öksürüğüm var oda geçio..
bide ayklarının altında topuğun üstünde bosluk gibi bi yer var ya orayı vicksla ov bak iltahıbından tut öksürüğe kadr herşeye iyi gelio
öle cnmtamam ıhlamuru burda vikis işinide evde hallederim inş. ben olmadım daha grip ama kaçışım yok bu şartlar altında varsada alsın içimdeki kötülükleri
Insallah herşey gönlüne göre olur .ben negatifi o kadar çok gördümki, cesaret edip test bile alamıyorum. insan zamanla sabrı öğreniyo umarım sizler benim kadar beklemeden anne olursunuz.gul_cann ne sabirszm dimi azıcık sabretsem iyi de merak işte
Aslında hiç hamile gibjbhissetmiorm ama ne biliim belki de diorm
valla ee napıon bakalım başka?
napim aklımda bi sürü soru batı bekliyorumvalla ee napıon bakalım başka?
iyi beta hcg 228 çıkmş ama prostrojen mi neydi adını hatırlamıom tam olarak oda 10.7 çıkmış veerdim ilaçla folik asidi kullanmaya devam et dedinapim aklımda bi sürü soru batı bekliyorumsenin nasıl gidiyor.
aynısını yasadım kuzum geceleri ağrıdan ağlıodum artıkbirisi sanki alttan bıçak saplıyor gibi hey Allahım ya Rabbimmm sabırrr.
ben pek sonuçlardan rakamlardan anlamıyorum da iyi bişi mi yani?. senin sat ın üzerindenkaç gün geçti yada ne zaman adet gördüniyi beta hcg 228 çıkmş ama prostrojen mi neydi adını hatırlamıom tam olarak oda 10.7 çıkmış veerdim ilaçla folik asidi kullanmaya devam et dedi
bende son 3 ayın ilk 2 ayında kist vardı. sürekli sancı. zaten ameliyat bile oldum bu kist için ben dayanılması güç ağrılar çekiyordum. senin ağrıların gebeliktenmiymiş yoksa gebelik öncesinde rahatsızlığın var mıydı?aynısını yasadım kuzum geceleri ağrıdan ağlıodum artık
gebelik cnmbende son 3 ayın ilk 2 ayında kist vardı. sürekli sancı. zaten ameliyat bile oldum bu kist için ben dayanılması güç ağrılar çekiyordum. senin ağrıların gebeliktenmiymiş yoksa gebelik öncesinde rahatsızlığın var mıydı?
10unda başladı ama 7gün sürdü doktor hcg iyi dedi biz daha kötü beklioduk kanamam falan oldu iğne falan yapıldı iyi dedi doktor normale gidio haftaya keseyide görürüz dediben pek sonuçlardan rakamlardan anlamıyorum da iyi bişi mi yani?. senin sat ın üzerindenkaç gün geçti yada ne zaman adet gördün
anladım en azından çektiğine değmiş. benim ağrıyor ağrıyor ne olduğunu blemiyoruz. kist varken ağrıyor anladım. bu ay kist yok neden ağrıyor anlam veremiyorum artıkgebelik cnm
inş. canım.10unda başladı ama 7gün sürdü doktor hcg iyi dedi biz daha kötü beklioduk kanamam falan oldu iğne falan yapıldı iyi dedi doktor normale gidio haftaya keseyide görürüz dedi
çok var adet bitti kahverngi lekeler pembemsi lekelrr vardı sonra kasık batmaları kasık seyirmelrri sabah hafif bulantılar . akıntı. ağızda kuruluk. iştah artışı. sevdiğin yemeklerr ilgisizlik. ekşi yeme isteği. idrara daha çok çıkma idrarda koku ve koyuluk . gaz. arada olan kabızlık. uyuma isteği halsizlik ara sıra olan baş ağrılrı yorgunluk gündüzlrri üşüme geceleri yanma. bel ağrısı . şimdi bulantı artmaya başladı ağızdaki kurulukta halsizliktr sol kasık batmalırı biraz azaldı sağ batmaya başladı bide 9ekimden beri karnıma adet olacakmışım giri ağrılar girio ara sıra .inş. canım.böyle devam etsin hep. belirtilerin varmı şimdi
Ben kırmızılari gördüm dün maalesef çok üzüldümooo listede baya bat.ı geçen kişiler birikmiş bazılarından çok umutluyumidilduam güzel haberin bekleniyor
neyse cnm sağlıklısın iyisin bunada şükürBen kırmızılari gördüm dün maalesef çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?