Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ikiz de zor yaaa
ne biliyim ben istemezdim ikiz. maddi manevi yorar insanı
kolay olur mu hiç bir tanesi bile zorluyorken. Her anlamda yorulacağım doğru eşim bişey bilmediği halde hiç ağzından düşürmüyor

çok zor gerçekten ama çok da güzel bence :) ayrıcalık ..ama zorluğu kesinlikle çok zorrr
ben eşimin ikiz istemesinin önüne geçemiyorum. bi türlü diyorum bide dua yerin geçer kabul olur nasıl başa çıkarım belimdn rahatsızım gün geliyor kendi başıma kalkıp yada yatağın içinde bile dönemiyorum.ama gerçekten ayrılacalık. en güzel hediyee

senin bu ay iki yumurtan mı oldu??
evet çatlatma iğnesini geçen hafta perşembe vuruldum. o gün için ilişki önerdi. benim o zamanda şimdide kasık ağrılarım çok canım. dün o yüzden sorup durdum sürekli çatlatma iğnesi her ikisinidemi yoksa tek tek mi çatlatır bilemedim. hala denemek için bu ay açısından şansım var mı bilmiyorum. sat tarihimden 19 gün geçti bugün 20. gün

canım iğne olduktan 14 gün sonra kanda belli olur diyolar
ne zaman iğne yaptırdın ki?

biraz önce kuzenimi aradım bebişi olcak cinsiyetini öğrenmek için
dedim öbür ay aşılama yaptırcam diye
dioki: ikiz olcakmış gibi hissettim bir anda

yuh dedim ya hissin de bu kadarı artık

geçen perşembe ayın 8inde. banada dr.24ünde kanda baktır dedi.ben zaten her ay iki gün öncesinde adet oluyorum. adet tarihim onun baktır dediği tarihe geliyor. aman 24ünde olmazsam 26sını beklerim. pek gecikme olmadığı için normalde hala adet olmamış olursam test yaparım.

Kizlar yok mu hamile olan?test yapan?kan veren?

biraz önce kuzenimi aradım bebişi olcak cinsiyetini öğrenmek için
dedim öbür ay aşılama yaptırcam diye
dioki: ikiz olcakmış gibi hissettim bir anda

yuh dedim ya hissin de bu kadarı artık
bir ikiz bulutudur almış başını gidiyor 2 gündür ya hadi bakalım piyango kime vuracak

canım iğne olduktan 14 gün sonra kanda belli olur diyolar
ne zaman iğne yaptırdın ki?
geçen perşembe ayın 8inde. banada dr.24ünde kanda baktır dedi.ben zaten her ay iki gün öncesinde adet oluyorum. adet tarihim onun baktır dediği tarihe geliyor. aman 24ünde olmazsam 26sını beklerim. pek gecikme olmadığı için normalde hala adet olmamış olursam test yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…