kolay olur mu hiç bir tanesi bile zorluyorken. Her anlamda yorulacağım doğruikiz de zor yaaa
ne biliyim ben istemezdim ikiz. maddi manevi yorar insanı
çok zor gerçekten ama çok da güzel bence :) ayrıcalık ..ama zorluğu kesinlikle çok zorrrikiz de zor yaaa
ne biliyim ben istemezdim ikiz. maddi manevi yorar insanı
ben eşimin ikiz istemesinin önüne geçemiyorum. bi türlü diyorum bide dua yerin geçer kabul olur nasıl başa çıkarım belimdn rahatsızım gün geliyor kendi başıma kalkıp yada yatağın içinde bile dönemiyorum.ama gerçekten ayrılacalık. en güzel hediyeeçok zor gerçekten ama çok da güzel bence :) ayrıcalık ..ama zorluğu kesinlikle çok zorrr
tatlış tatlış sevilirler yenilirler artık bal kaymak olurOlsun da ikiz olsun keske
senin bu ay iki yumurtan mı oldu??tatlış tatlış sevilirler yenilirler artık bal kaymak olur
ben ikiz olursa kesin kafayı yerimmmOlsun da ikiz olsun keske
evet çatlatma iğnesini geçen hafta perşembe vuruldum. o gün için ilişki önerdi. benim o zamanda şimdide kasık ağrılarım çok canım. dün o yüzden sorup durdum sürekli çatlatma iğnesi her ikisinidemi yoksa tek tek mi çatlatır bilemedim. hala denemek için bu ay açısından şansım var mı bilmiyorum. sat tarihimden 19 gün geçti bugün 20. günsenin bu ay iki yumurtan mı oldu??
ben de arkadaşlara öyle bişey olursa bana hediye renk renk huniler getirin diyorumben ikiz olursa kesin kafayı yerimmm
iyi olur ya ihtiyaç onlardaben de arkadaşlara öyle bişey olursa bana hediye renk renk huniler getirin diyorumonlar paklar beni D:
hatta huniyi takacağımız yeri bulursak takarız :)ben de arkadaşlara öyle bişey olursa bana hediye renk renk huniler getirin diyorumonlar paklar beni D:
hahahahahah iyimş bu yönden bakmamıştım hiçhatta huniyi takacağımız yeri bulursak takarız :)
canım iğne olduktan 14 gün sonra kanda belli olur diyolarevet çatlatma iğnesini geçen hafta perşembe vuruldum. o gün için ilişki önerdi. benim o zamanda şimdide kasık ağrılarım çok canım. dün o yüzden sorup durdum sürekli çatlatma iğnesi her ikisinidemi yoksa tek tek mi çatlatır bilemedim. hala denemek için bu ay açısından şansım var mı bilmiyorum. sat tarihimden 19 gün geçti bugün 20. gün
bir ikiz bulutudur almış başını gidiyor 2 gündür ya hadi bakalım piyango kime vuracakbiraz önce kuzenimi aradım bebişi olcak cinsiyetini öğrenmek için
dedim öbür ay aşılama yaptırcam diye
dioki: ikiz olcakmış gibi hissettim bir anda
yuh dedim ya hissin de bu kadarı artık
geçen perşembe ayın 8inde. banada dr.24ünde kanda baktır dedi.ben zaten her ay iki gün öncesinde adet oluyorum. adet tarihim onun baktır dediği tarihe geliyor. aman 24ünde olmazsam 26sını beklerim. pek gecikme olmadığı için normalde hala adet olmamış olursam test yaparımcanım iğne olduktan 14 gün sonra kanda belli olur diyolar
ne zaman iğne yaptırdın ki?
@niyasu büyük bir ihtimal hamile. diğer arkadaşın ismini unuttum oda bugün kanda baktırmaya gidecekti.Kizlar yok mu hamile olan?test yapan?kan veren?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?