Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

büyük bi sıkıntıdan kurtulucam ya her ay adet sancısı çekmekten mahvoluyodum ama tam olarak evet hamilesin kelimelerini de duymak istiyorum ya :))

büyük bi sıkıntıdan kurtulucam ya her ay adet sancısı çekmekten mahvoluyodum ama tam olarak evet hamilesin kelimelerini de duymak istiyorum ya :))

Hayırlı uğurlu olsun canım..inşallah herşey yolundadır ve sen 9 ay sonra bebişini kucagına alırsın.

sen sakin olmaya çalış bi süreliğine daha sonrasında duyarsın inşallah canım. benimde ilk aklıma dr bebek işini hem kistin olmaz hem adet sancısı çekmezsin rahat edersin demişti. Rabbim yardımcımız olsun.

ıhlamur adaçayı gibi ters bi durum yaratmaz değil mi. benim aklıma biraz ılık suya limon sıkıp içmek geldi ama acaba oda iyi gelir mi?
ıhlamuru bende içiorum doktorum içebilirsin ama günde iki bardağı geçmesin dedi. adaçayı kesinlikle yasak adet söktürücü görevi görüo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…