- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Nasılsınız kızlar varmı güzel haberler bebekten dolayı çok fazla giremiyorum.
yok artık daha neler yaaaPeki siz ordan sarımsak koyup kokuyu alıyorsan burnundan tüplerin açık ,, olayını duydunuz mu... birinin ki yakmış mide yakar gibi:))
yok artık daha neler yaaa
burdayıummmmmm
çarpılcazz yeminleePeki siz ordan sarımsak koyup kokuyu alıyorsan burnundan tüplerin açık ,, olayını duydunuz mu... birinin ki yakmış mide yakar gibi:))
yok artıkPeki siz ordan sarımsak koyup kokuyu alıyorsan burnundan tüplerin açık ,, olayını duydunuz mu... birinin ki yakmış mide yakar gibi:))
iyiyiz hamdolsun hasbemmm sen nasılsın aslan yeğenimiz nasıl her şey yolunda mı ? uykusuz mu geçiyor geceler,gaz probleminiz var mıNasılsınız kızlar varmı güzel haberler bebekten dolayı çok fazla giremiyorum.
tövbe yarabbimm yıl sonu ay sonu h.sonu benim sinirler laçkahenüz bir gelişme yok canım...ben transfer oldum bekliyorum hayırlı haberleri pazar alıcam inşallah...senin bebiş nasıl zor mu bakımı?
geldim geldim geldimmmmm
tövbe yarabbimm yıl sonu ay sonu h.sonu benim sinirler laçkazor mu bakımı deyince böyle halı mobilya gibi algıladım.
bakımı zor mu bunun ??
yok hanfendi leke tutmaz kumaş hiç zahmeti yok bi süpürüyorsun ne toz kalıyor ne leke
hahah kendimle dalga geçiyorum kız seninle değilne dalga geçiyosun kızzzzzzzzzzeheheheh
hahah kendimle dalga geçiyorum kız seninle değilbi kahve içeyim de kendime geleyim ben en iyisi
beraber olsa keşkeeeiç hadi bakalımm afiyet olsun....
hemen hafif bir müzik aç tak kulaklığını öyle çalış müzikle zaman güzel geçiyor3 den sonra bana nedense zaman geçmiyor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?