hemen hafif bir müzik aç tak kulaklığını öyle çalış müzikle zaman güzel geçiyor
benim telefon da hiç susmuyorbizim burda sipariş usulu çalışıyor yavrum ya kulaklık kullanımıyorum o yüzden...sürekli gelen giden oluyo müşteri...
midem eksiyo yaasesin çıksın kıziçine kaçma ehehehe
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım evet gece uykusu hiç yok haliyle ruh gibi geziyorumhenüz bir gelişme yok canım...ben transfer oldum bekliyorum hayırlı haberleri pazar alıcam inşallah...senin bebiş nasıl zor mu bakımı?
Şükür iyiyiz canım gazimiz yok gece uykumuz da yok maalesefiyiyiz hamdolsun hasbemmm sen nasılsın aslan yeğenimiz nasıl her şey yolunda mı ? uykusuz mu geçiyor geceler,gaz probleminiz var mı
aman gaz olmasın da uykusuzluk en azından tek sana zarar ,gaz oldu mu hepten zorŞükür iyiyiz canım gazimiz yok gece uykumuz da yok maalesef
allah allahhh noldun kız olmazsa bi dr.a mı gitsenmidem eksiyo yaanane limona abanıyorummm
üşüttüm herhalde gecen kızlarla çıktım ya cola içtim soğuktuallah allahhh noldun kız olmazsa bi dr.a mı gitsen
renni varsa onu kullan iyi geliyor canım. Dikkat et kendine havalar kötü.üşüttüm herhalde gecen kızlarla çıktım ya cola içtim soğuktu
üşüttüm herhalde gecen kızlarla çıktım ya cola içtim soğuktu
o kadar etkiler mi acaba yaüşüttüm herhalde gecen kızlarla çıktım ya cola içtim soğuktu
dicektim de susayım dedimmm :)aferinnnn sanaa....kafeinsiz kahve ç git kola tüket hemde kış günü
a-aaa şaşırdın herhaldeeee
a-aaa şaşırdın herhaldeeee
olmaaaazzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?