- 21 Ağustos 2015
- 32.105
- 97.416
- 598
- 38
Doğrudur cnm..Bilmediğimiz neler var tabi ama ben de cesaret edemezdim ona..Allah akıl sağlığımızı yitirmeden göndersin inşallah bebisleeri.:) çok faydaliymis ama o . Onunla hamile kalan çok varmış. Bna da önermişlerdi yapacaktım.
senin bu uykularını hayra yormak lazım bu ara hep uykun var :)
kuzucukların seni uyutuyor galiba :)))))) ayy ben bile çok heyecablıyım senin adına :) güzel haberi ne zaman alıyorsun 4 gün sonra mı?
kuzucukların seni uyutuyor galiba :)))))) ayy ben bile çok heyecablıyım senin adına :) güzel haberi ne zaman alıyorsun 4 gün sonra mı?
senin bu uykularını hayra yormak lazım bu ara hep uykun var :)
Hayırlısı canım allahın izni ile tutmuştur diye düşünüyorum.. ya bende kasıklarımda ağrı oluyor.. bu akşam çatlama iğnemi vuracağım.. sende de yumurtalar büyürken yada toplanmadan evvel böyle sancın oluyor muyduyok canım ondan oldugunu sanmam daha mercimek onlarbenim regl dönemlerime yakın da uyku halim halsizliğim olur bilemicem o yüzden hangisinin etkisi....kan testi pazar günü cnm bugünü saymazsak 3 gün kaldı bende heyecan korku bir arada...ama sakin beklemeye çalışıyorum
Hayırlısı canım allahın izni ile tutmuştur diye düşünüyorum.. ya bende kasıklarımda ağrı oluyor.. bu akşam çatlama iğnemi vuracağım.. sende de yumurtalar büyürken yada toplanmadan evvel böyle sancın oluyor muydu
tamm cnm korkacak birşey yok yani. sevindimm.. birde transferden sonra kaç gün dinlenmek gerekiyor.... bende işlerimi ona göre ayarlayayım diyorum... transfrden sonra neler yaptın anlatırmısın?olmaz mı yürürken bile zorlanıyordum...kasıklarıma baskı yapıyordu....çatlama ğnesinden sonra daha çok ağrıcak sanırım öyle hatırlıyorum toplandıktan sonra rahat edersin
tamm cnm korkacak birşey yok yani. sevindimm.. birde transferden sonra kaç gün dinlenmek gerekiyor.... bende işlerimi ona göre ayarlayayım diyorum... transfrden sonra neler yaptın anlatırmısın?
şimdi artık çalışıyor musun? ne güzel! inşallah bebişinin güzel haberlerini de alırız. :)yok cnm korkulacak birşey...herkes de oluyor....ben transferden sonra 4 gün dinlendim canım....
şimdi artık çalışıyor musun? ne güzel! inşallah bebişinin güzel haberlerini de alırız. :)
çalışıyorum canım 4 gün dinlendim işe döndüm...
herşey karışmış senin ama olsun biz olumlu olanını düşünüp olumlu şeyleri çağıralım :) inşallah bebiş yapıyordur bu uykuyuyaa dün misafirim vardı geç yattım ondanda biraz regl yaklaşıyor bebek olabilir...herşey olabilir anlayacagın o yüzden ben belirtiye yormuyorum onu...zaten mercimek kadar şeyler neyin belirtisini yapacak ki....
inşaallah seninde herşey yolunda gider canım bebeişin yada bebişlerin sağlıcakla gelirsevindim böylece de kafanda kurmuyorsundur olur olmaz şeyleri..:)bende çok heyecanlıyım.. inşallah herşeyi gönlümüzce verir rabbim.. cmt sabah 09:00 da yumurtamı toplayacaklar. dua et bana da.. bir de yumurta toplama işleminden sonra çok ağrı oluyor mu? mesela eve gidip yatmak mı gerekiyor. yoksa dışarda fink atabiliyor muyuz?:)
sevindim böylece de kafanda kurmuyorsundur olur olmaz şeyleri..:)bende çok heyecanlıyım.. inşallah herşeyi gönlümüzce verir rabbim.. cmt sabah 09:00 da yumurtamı toplayacaklar. dua et bana da.. bir de yumurta toplama işleminden sonra çok ağrı oluyor mu? mesela eve gidip yatmak mı gerekiyor. yoksa dışarda fink atabiliyor muyuz?:)
canımsınnnnn :) çok teşekkürler inşallah rabbim nasip eder hayırlısı ile bu ay.. hepimize versin rabbim aratmasın..inşaallah seninde herşey yolunda gider canım bebeişin yada bebişlerin sağlıcakla gelir
inşallah diyelim canımmmmm...herşey karışmış senin ama olsun biz olumlu olanını düşünüp olumlu şeyleri çağıralım :) inşallah bebiş yapıyordur bu uykuyu
dısarda fink atabilecegini hiç sanmamanca evde gider uzanırsın ağrın olacak zaten kanaman da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?