- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
güzel haberler benim modumu yükseltti en azından. :)
Ben herhalde hiç müjde veremeyeceğim sizlere
O kadar uzadı ki artık topikteki en çok bekleyen ben miyim acaba diye düşünmeye başladım şimdi.
Canım inşAllah senden de güzel haberler alırım ama üzgünüm benim kırmızılar dün geldi.
BAT 25.01.17
çift sayılı yıllar bana yaramaz zaten. İnşAllah bu sene isteyen herkese mucizelerini getiririr
Umarım bu sene hepimiz hamile anneler topiclerinde toplaşırız.
Annemler yaklaşık 20 gündür umredeler ve sanırım en çok istedikleri dua ettikleri şey benim bir evlat sahibi olmam. Allah şuan vermediyse vardır bir bildiği. En doğru zamanda gelecektir haberim inanıyorum. İnanmaya devam canlarım...
Yalnız merak ettim baktım topikte gerçekten en uzun süredir bekleyen benmişim
yaşımı da 24 yapar mısın canım çoktan girdim 24 e
Ben herhalde hiç müjde veremeyeceğim sizlere

canımmmm bugün senin de bat gününmüş ,güzel haberlere alışmışken hadi sen de patlat güzel haberi 3leyelimhijabiqueen
Canım inşAllah senden de güzel haberler alırım ama üzgünüm benim kırmızılar dün geldi.
BAT 25.01.17
çift sayılı yıllar bana yaramaz zaten. İnşAllah bu sene isteyen herkese mucizelerini getiririr
Umarım bu sene hepimiz hamile anneler topiclerinde toplaşırız.
Annemler yaklaşık 20 gündür umredeler ve sanırım en çok istedikleri dua ettikleri şey benim bir evlat sahibi olmam. Allah şuan vermediyse vardır bir bildiği. En doğru zamanda gelecektir haberim inanıyorum. İnanmaya devam canlarım...
Yalnız merak ettim baktım topikte gerçekten en uzun süredir bekleyen benmişim

yaşımı da 24 yapar mısın canım çoktan girdim 24 e