siz bence de başbaşa kutlayınnn son başbaşa yılbaşınız olacak çünküüüübende evde olcam sanırım yaaa herkes bir yerlerde bu sene...bizde kociyle kutlucaz...
sen zaten hamişş hamişş nereye bakimmmbende evde olcam sanırım yaaa herkes bir yerlerde bu sene...bizde kociyle kutlucaz...
transfrden sonra çoğu dr.yatmayı hasta psikolojisinde olmayı tavsiye etmiyorlar canım.doktorun aksini söylemediği takdirde yatmayıp normal yaşantına dönmelisin bencegeçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız
yehuuuu aynennnnnnsen zaten hamişş hamişş nereye bakimmmAy sana bissürü yasaklar koycaz artıkkk
anladım canım.dr.un sana ne önerdi peki ?biliyorum cansu,benim durumda ki arkadaşların tecrubesine ihtiyacım var,4. tedavim ve böyle bir problemim var,neler yaptılar ve hangi ilaçlaarı kullandıklarını merak ediyorum
ahahaha tahmin ettimya internetin gazabına uğradım kuzum sayfalar arası geçerken donmusbende farketmemişim hahaha cansu1109
geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız
geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız
siz bence de başbaşa kutlayınnn son başbaşa yılbaşınız olacak çünküüüü
teşekkür ederim azrass,devlet hastanelerinde çok fazla özen olmadığı için burdaki arkadaşlardan yardım istedim,yardımcı ilaç kullandılarsa öğrenip doktorumla görüşeceğim
3ay olmasın kız :)ayyyy dimi yaaa....seneye yılbasına bebişle giricez 5 aylık olcak sıpa allahın izniyle
3ay olmasın kız :)
çocuğu erken doğurttun heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?