Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

transfrden sonra çoğu dr.yatmayı hasta psikolojisinde olmayı tavsiye etmiyorlar canım.doktorun aksini söylemediği takdirde yatmayıp normal yaşantına dönmelisin bence

biliyorum cansu,benim durumda ki arkadaşların tecrubesine ihtiyacım var,4. tedavim ve böyle bir problemim var,neler yaptılar ve hangi ilaçlaarı kullandıklarını merak ediyorum

canım benim bildigim evet sürekli yatman gerekiyor ve belli bir zaman sonra klips takıyorlar erken dogum olmasın diye....

teşekkür ederim azrass,devlet hastanelerinde çok fazla özen olmadığı için burdaki arkadaşlardan yardım istedim,yardımcı ilaç kullandılarsa öğrenip doktorumla görüşeceğim

teşekkür ederim azrass,devlet hastanelerinde çok fazla özen olmadığı için burdaki arkadaşlardan yardım istedim,yardımcı ilaç kullandılarsa öğrenip doktorumla görüşeceğim

böyle ciddi konuları devlet hastanelerine bırakmamak lazım bence de ....doktorunla görüş birde her doktor bu klips yada dikiş olayını yapmıyor bildigim...

Slm cansu1109 ve diger arkadaslar nasipse bi oglum olacak 4 aylik olduk azrass senin icinde cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin ve listedeki herkesede nasip etsin insallah...
canım benimm çok sevindimm rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin oğluşunu inşallah her şey yolunda değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…