Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

güzel haberler benim modumu yükseltti en azından. :)
Ben herhalde hiç müjde veremeyeceğim sizlere O kadar uzadı ki artık topikteki en çok bekleyen ben miyim acaba diye düşünmeye başladım şimdi.
canımmmm bugün senin de bat gününmüş ,güzel haberlere alışmışken hadi sen de patlat güzel haberi 3leyelim hijabiqueen

Canım inşAllah senden de güzel haberler alırım ama üzgünüm benim kırmızılar dün geldi.
BAT 25.01.17

çift sayılı yıllar bana yaramaz zaten. İnşAllah bu sene isteyen herkese mucizelerini getiririr
Umarım bu sene hepimiz hamile anneler topiclerinde toplaşırız.

Annemler yaklaşık 20 gündür umredeler ve sanırım en çok istedikleri dua ettikleri şey benim bir evlat sahibi olmam. Allah şuan vermediyse vardır bir bildiği. En doğru zamanda gelecektir haberim inanıyorum. İnanmaya devam canlarım...

Yalnız merak ettim baktım topikte gerçekten en uzun süredir bekleyen benmişim
yaşımı da 24 yapar mısın canım çoktan girdim 24 e

canım benimm bırakmıyoruz kendimizi umut etmekten inanmaktan dua etmekten istemekten vazgeçmiyoruz.rabbim'in izniyle 2017bizim yılımız olacak inanıyoruz
rabbim dualarını ibadetlerini kabul etsin annenlerin .allah'ın izniyle sıra bize de gelecek hiç yüreğini sıkma canım benim.

Tatil oldugu icin hic sansim yok bu aralar yarin acile gidip kan testi yapmayi dusunuyorum cnm.sanada nasip olur insaalah
canım benim allah razı olsun inşallah..sen yüreğini sıkma insanlar 3.ayında öğreniyor hamile olduğunu rabbimbüyük güzel yazılar yazmış olsun.ama sen dikkat et kendine bu ara sakın gerinme.. ağır kaldırma,ağur iş yapma

tamam bebişim güncelliyorum ayrıca sen değilsin @gul_cann 5.senesinde pozitifi gördü hem de doğal yoldan...rabbimin mucizeleri sonsuz ol desin yeter

işleeer güçleer sen naptın haftasonuu
ay valla sorma ben de kafayı yemek üzereyim bugün
cumartesi gündüz evdeydim annem bendeydi akşamına kociyle sinemaya gittik dönerse senindir'e almış bilet

dün de gündüz ortalık toparlamaca çamaşır fln yıkadım nevresimler değişti klasik pazar
akşam da koruya gittik bi havalanmaya bi yemek yedik ordan geldik eve ..
sen naptın bebiş,
yılbaşında napıyosunuz kuzu yaa biz karar veremiyoruz napsak diye

Yoğun mu???Ay bizde cmrts kente gittik sinemaya arkadaşlarla kocalar illa cakllarla dansa gidelim diye tutturduMuhtemelen evdeyiz bacım arkadaşlar Arap sükrü diyo ama dedim ben hicc donamam bu soğukta orlardaBiz sigara kullanmıyoruz onlar kullanıyor illa dicekler dısarda oturalım hic gerek yok.

biz de podyumdaydık nasıl beğendin mi pekiiii
ay valla yaa aynen biz de sigara kullanmıyoruz zor oluyo öyle olunca perşembeden itibaren pazara kdr kar fırtınası gösteriyo zaten.
galiba bizim de ev olcak gibi duruyo
nevale fln diyordun sen neymiş oranın programı öğrendin mi

ay yok zorla gittik zaten paso küfür gereksiz bi filmEv candır ohh Nevaleye de hic bakmadım

geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…