- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
canımmmm bugün senin de bat gününmüş ,güzel haberlere alışmışken hadi sen de patlat güzel haberi 3leyelimhijabiqueen
hadi hayırlı haberlerle kuşummmmmmmevet kuşum kan vermeye gidicem ordan polikliniğe uğrucam
yok tatlım ya söylemedi bu yüzden kafam karıştıdoktorun tarih vermedi mi yada 15 gün sonra 14 gün sonra gibi bir şey söylemedi mi ?
yok tatlım ya söylemedi bu yüzden kafam karıştı
inşallah birtanem. embriyolarımın daha ikinci günü:) 4. yada 5. gün transfer edilecek hayırlısı ile.aaa çıkarırımıyım hiç canım benim....hayırlısı ile başarılı geçsin transferin inş.10 gün sonra allaım seninde güzel haberlerini....
iğneyi vurdurduktan sonra mı canım yoksa çatlama olduktan sonra 15.gün müçatlatma sonrası 15. gün adet olmazsan kan testi yap
inşallah birtanem. embriyolarımın daha ikinci günü:) 4. yada 5. gün transfer edilecek hayırlısı ile.
canım benimm bırakmıyoruz kendimizi umut etmekten inanmaktan dua etmekten istemekten vazgeçmiyoruz.rabbim'in izniyle 2017bizim yılımız olacak inanıyoruzgüzel haberler benim modumu yükseltti en azından. :)
Ben herhalde hiç müjde veremeyeceğim sizlereO kadar uzadı ki artık topikteki en çok bekleyen ben miyim acaba diye düşünmeye başladım şimdi.
Canım inşAllah senden de güzel haberler alırım ama üzgünüm benim kırmızılar dün geldi.
BAT 25.01.17
çift sayılı yıllar bana yaramaz zaten. İnşAllah bu sene isteyen herkese mucizelerini getiririr
Umarım bu sene hepimiz hamile anneler topiclerinde toplaşırız.
Annemler yaklaşık 20 gündür umredeler ve sanırım en çok istedikleri dua ettikleri şey benim bir evlat sahibi olmam. Allah şuan vermediyse vardır bir bildiği. En doğru zamanda gelecektir haberim inanıyorum. İnanmaya devam canlarım...
canım benim allah razı olsun inşallah..sen yüreğini sıkma insanlar 3.ayında öğreniyor hamile olduğunu rabbimbüyük güzel yazılar yazmış olsun.ama sen dikkat et kendine bu ara sakın gerinme.. ağır kaldırma,ağur iş yapmaTatil oldugu icin hic sansim yok bu aralar yarin acile gidip kan testi yapmayi dusunuyorum cnm.sanada nasip olur insaalah
tamam bebişim güncelliyorum ayrıca sen değilsin @gul_cann 5.senesinde pozitifi gördü hem de doğal yoldan...rabbimin mucizeleri sonsuz ol desin yetergüzel haberler benim modumu yükseltti en azından. :)
Ben herhalde hiç müjde veremeyeceğim sizlereO kadar uzadı ki artık topikteki en çok bekleyen ben miyim acaba diye düşünmeye başladım şimdi.
Canım inşAllah senden de güzel haberler alırım ama üzgünüm benim kırmızılar dün geldi.
BAT 25.01.17
çift sayılı yıllar bana yaramaz zaten. İnşAllah bu sene isteyen herkese mucizelerini getiririr
Umarım bu sene hepimiz hamile anneler topiclerinde toplaşırız.
Annemler yaklaşık 20 gündür umredeler ve sanırım en çok istedikleri dua ettikleri şey benim bir evlat sahibi olmam. Allah şuan vermediyse vardır bir bildiği. En doğru zamanda gelecektir haberim inanıyorum. İnanmaya devam canlarım...
Yalnız merak ettim baktım topikte gerçekten en uzun süredir bekleyen benmişim
yaşımı da 24 yapar mısın canım çoktan girdim 24 e
iğneyi vurursun 36 saat içinde çatlar yumurta çatladıtan sonra 15. gün test ya derler...bana öyle demişlerdiiğneyi vurdurduktan sonra mı canım yoksa çatlama olduktan sonra 15.gün mü
tamma canım çok sağol yardımların için bu haftada bekleyeyim ben en iyisiiğneyi vurursun 36 saat içinde çatlar yumurta çatladıtan sonra 15. gün test ya derler...bana öyle demişlerdi
ay valla sorma ben de kafayı yemek üzereyim bugünişleeer güçleersen naptın haftasonuu
Yoğun mu???ay valla sorma ben de kafayı yemek üzereyim bugün
cumartesi gündüz evdeydim annem bendeydi akşamına kociyle sinemaya gittik dönerse senindir'e almış bilet
dün de gündüz ortalık toparlamaca çamaşır fln yıkadım nevresimler değişti klasik pazar
akşam da koruya gittik bi havalanmaya bi yemek yedik ordan geldik eve ..
sen naptın bebiş,
yılbaşında napıyosunuz kuzu yaa biz karar veremiyoruz napsak diye
biz de podyumdaydık nasıl beğendin mi pekiiiiYoğun mu???Ay bizde cmrts kente gittik sinemaya arkadaşlarla kocalar illa cakllarla dansa gidelim diye tutturdu Muhtemelen evdeyiz bacım arkadaşlar Arap sükrü diyo ama dedim ben hicc donamam bu soğukta orlarda Biz sigara kullanmıyoruz onlar kullanıyor illa dicekler dısarda oturalım hic gerek yok.
ay yok zorla gittik zaten paso küfür gereksiz bi filmbiz de podyumdaydık nasıl beğendin mi pekiiii
ay valla yaa aynen biz de sigara kullanmıyoruz zor oluyo öyle olunca perşembeden itibaren pazara kdr kar fırtınası gösteriyo zaten.
galiba bizim de ev olcak gibi duruyo
nevale fln diyordun sen neymiş oranın programı öğrendin mi
ay valla güzel bir sofra muhtmeelen bizde de öyle olacka ..kalabalık mı olacaksınızay yok zorla gittik zaten paso küfür gereksiz bi filmEv candır ohh Nevaleye de hic bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?