- 21 Ağustos 2015
- 32.063
- 97.333
- 598
- 38
ayy pms eşliğinde delirmeceler olmuş kuzuuuuderin nefes al bi kahve iç kendine gel .az kaldı hadi 4bucuk oldu.
benim de 2gündür denetlemeler vardı yoğundum yeni nefes alıyorum ,ağrım geçti çok şükür iyiyim kuşum .antibiyotiğe devam ediyorum işte perşembe bitcek inşallah.[/QUO
bu ağrılar ins sana bebis getirecek kuzuum öyle düsünKız edho yu izledin mi aksam?Ben sona doğru yattım boşandı mı İlyas?Esra bebeği aldırmadı ya yordum ben aksam hallerini ama aldırmış mı?
gecen hafta yoktu zaten yeni bölüm,suziyle ünalı öldü gösterdiler herkese..Ünal ceylanın evinde ceylana yazıyoryok kuzum yarım yamalak baktım bi 3bölümdür sıkı takip edemiyoruz ya
neler oldu diye bne de sana sorcaktımbabyloading87
evet evet geçen hafta ulusa seslendiydi vermedilergecen hafta yoktu zaten yeni bölüm,suziyle ünalı öldü gösterdiler herkese..Ünal ceylanın evinde ceylana yazıyorSuzi ilyasla başlamak üzere..Tam o sırada boşanma için esra geldi Aydından boydan göstermediler Esrayı hic dedim herhalde cocugu aldrmadı,mahkemede karnı sis cıkcak.Ama olmamış öyle bosanmıslar
Monnalisa ne durumdasın regl geldi mi ?
yeni bat bildirmeyi düşünüyor musun ?Aynen geldi dün doktora gittim klomen verdi. Yumurtaların çok iyi dedi.
Bakalım bu ay da böyle denicez.
bende kesmediydim ama Erkek milleti anam suzi pesinde dolanıyo,esra mesra görmüyor gözüevet evet geçen hafta ulusa seslendiydi vermediler
vay arkadaşşşşş olaylara gel .. öf şu suziyi de hiç hazetmedim yaa
kız belki de aldırmamıştır da barışırlar yaa ben onlardan hiç umudu kesemiyorm
pisssssbende kesmediydim ama Erkek milleti anam suzi pesinde dolanıyo,esra mesra görmüyor gözü
Derdimiz kalmadı çünkü birde buna üzülelim hadipisssssrezil yaa
Dün gittim canım nur topu gibi büyüklüğü 38 olan bir kistim varmış ağrım sancım bundanmış. İlaç vermedi yine hormon alma haftaya bakalim dedi.doktora telefonla ulaşma durumun varsa ordan da sorabilirsin aslında.
toplandı canım geçtiğimiz cuma.
Haydaa arkadaş milletin evlenir evlenmez göbekleri büyüyor,biz anca kist büyütüyoruzDün gittim canım nur topu gibi büyüklüğü 38 olan bir kistim varmış ağrım sancım bundanmış. İlaç vermedi yine hormon alma haftaya bakalim dedi.
İyi hadi kaç yumurta toplandı canım inş hayırlısı olur tutunurlar
Aynen valla bende ilk kez oluyor kist o yuzden bilemedim. Simdiye kadar gitsem iyiymis dr. Sende de mi var kist canim?Haydaa arkadaş milletin evlenir evlenmez göbekleri büyüyor,biz anca kist büyütüyoruzEn son dicem dra al o kistleri kundak yapta besleyeyim bari(amcamın gelin 2 yasında kızı var 2.ye hamileymiş birde kaza oldu diye ağlıyormuş sabah öğrendim de)
kaçış noktası kuzu buuu kendimizi böyle unutuyoruz napalmDerdimiz kalmadı çünkü birde buna üzülelim hadi
haydaaa kazaaa o kazaları hiç anlamam yaa al sana yeni bi bunalım sebebi bebiiişşşHaydaa arkadaş milletin evlenir evlenmez göbekleri büyüyor,biz anca kist büyütüyoruzEn son dicem dra al o kistleri kundak yapta besleyeyim bari(amcamın gelin 2 yasında kızı var 2.ye hamileymiş birde kaza oldu diye ağlıyormuş sabah öğrendim de)
yıldım valla sorma,regl buay iyice sinir yaptı bende.Heryere sarıyorumhaydaaa kazaaa o kazaları hiç anlamam yaa al sana yeni bi bunalım sebebi bebiiişşş
Eylulll09 kuzum kist ne kadar anlayamadım ? bende de var maalesef kist doktor homojen olduğu için takılmadı doğumla atılacak en kötü bünye yapıyor maalesef allah beterinden saklasın inşallah
sağol kuzum aminn allah her şeyin hayırlısını versin inşallah hepimize
ben de bugün tekrar regl oldumyıldım valla sorma,regl buay iyice sinir yaptı bende.Heryere sarıyorum
aaa ilaçlar bünyeyi sapıttırdı desene,insallah bu son olcak arkadasımmmben de bugün tekrar regl oldumiğneler sapıttırdı bünyemi iyice . 9gün erken oldu.hem hormonlar hem pms bu ay uçcam havaya uçan balon gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?