Daha yeni bitti canımBat ne zaman kı.ben adet gecıkmenın 5.gunu test yaptm oda artık hastalıga dayanamadm bebıs yoksa hap ıceyım dıye yaptm ve kop koyu cıft cızgı cıktı tabı hap ıcmeler hayal oldu bır ay surundum bı de hamılelıkte kı grıp daha agır oluyo ya
Yok kuzum daha bir hafta oldu biteli reglimin değilimdir yaniAboww ciddi misinNe zman bat?10 gün flan varsa ckmaz zaten bacım
Heeee daha yumos gelmemıs kı.ıns bu ay kı yumos buyur buyur bebıs olurDaha yeni bitti canım
günaydın cnm benim iyiyim çok şükür sen nasılsınnGünaydın kızlar. Naılsınız?
günaydın kusumm,boğazlar aynı ama ateş yok cok sükürgünaydın kızlaar nasıl oldun kuşumbabyloading87 daha iyi misin
Günaydın cnmmGünaydın kızlar. Naılsınız?
gelmeseydin keşke işe dinlenseydin neden geldin kigünaydın kusumm,boğazlar aynı ama ateş yok cok sükürUyku hali var iste birde..Halsizlik
Sen nasılsın
iyim canım sağol.günaydın cnm benim iyiyim çok şükür sen nasılsınn
evet canım konu da açtım zaten Aşılama Günlüğüm ve Zekai Tahir Burak Hastanesi diye.aynen gerçi gelecekse bekletmeden gelsin hep .. son olsun kuzum inşallah naptın dr.gidicem diyordun
hadi inşallah rabbim hayırlı adımlar attırsın sonu güzel olsun cnm benim bizi de haberdar et durumdan olur muevet canım konu da açtım zaten Aşılama Günlüğüm ve Zekai Tahir Burak Hastanesi diye.
ama bu ay aşılama olmadı çnkü klomenle yumurta büyütemedik.
Bu ay dinlenme ayı, bir aktardan kür sipariş ettim bayaa iddalılar bu konuda onları kullanıcam. pkolukar hep ilk aydan veya üç ay içinde hamile kalmış. olursa inşAllah yazıcam buraya da
günaydın cnm benimmm aminnn inşallahh rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlı kılsın tez zamanda nasip etsin inşallahhhhgünyadın kızlar. hayırlı cumalar. Allah ım kalbimizden geçenlerin hayırlısını nasip etsin inşaallah
kız ne mümkün gelmemek,isten kafayı kaldıramıyoruz sormagelmeseydin keşke işe dinlenseydin neden geldin ki
ben iyiyim çok şükür kuzum aynı bi değişiklik yok git gel aynı
tünaydın cnmmm bu gece diye biliyorum ben deeeTünaydın canlar,
Gül ağacına bu gece mi ekiyoruz dilekleri?
rapor al kuzum ya hasta hasta gidiyosun da madalya mı veriyolar sankikız ne mümkün gelmemek,isten kafayı kaldıramıyoruz sorma
bu gece canım :)Tünaydın canlar,
Gül ağacına bu gece mi ekiyoruz dilekleri?
nasıl oldun toparlandın mı biraz. kendimize yaptığımızla kalıyoruz yaa..kız ne mümkün gelmemek,isten kafayı kaldıramıyoruz sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?