Daha iyiyim cnm ama sabah kociye sinirlendim diyemedim de bisy kendi kendime moralimi bozdum oturuyorumnasıl oldun toparlandın mı biraz. kendimize yaptığımızla kalıyoruz yaa..
Heee tmm ben dikeyim ozman bugunbu gece canım :)
hayırdır kız ne oldu? kendimizi sinir ettiğimizle kalıyoruz birşey demeyince. bende dün sinir oldum benimkine ya patlamaya hazır bomba gibi geziyordu sanki aybaşıDaha iyiyim cnm ama sabah kociye sinirlendim diyemedim de bisy kendi kendime moralimi bozdum oturuyorum
dün kendime bi bileklik aldım,ne zmandır istiyordum..Zaten biriktirip aldım.Öyle cok pahalı da bisey değil,neyse aksam dedim bak kendime bunu aldım falan,iyi dedi güle güle tak dedi.Sabah hışır hışır bi sesler geliyor baktım benimki kalkmış sabahın göründe bileziklere bakıyo.Bunu benim 7 senelik kocam yapıyo.Hani ben bilezik bozdurupta mı aldım diye,baktı baktı bende yataktan izliyorum.İçlerine falan baktı kız,22 ayarı bozup 14 ayar mı yaptım acaba mı diye düsünüyo ne düsünüyosa artıkhayırdır kız ne oldu? kendimizi sinir ettiğimizle kalıyoruz birşey demeyince. bende dün sinir oldum benimkine ya patlamaya hazır bomba gibi geziyordu sanki aybaşıtamam diyip geçtim hep ama gel bana sor bide
Haydaaa bu ne guvensızlık boyle.sacmalamıs ınsan esının huyunu bılmez mı kı kalkıp kontrol edıyo.ınsan oglu bu suphe gelır aklına ama adam gıbı sorarsın.sana taktıysa da o bılezıkler senındr zaten kuzumdün kendime bi bileklik aldım,ne zmandır istiyordum..Zaten biriktirip aldım.Öyle cok pahalı da bisey değil,neyse aksam dedim bak kendime bunu aldım falan,iyi dedi güle güle tak dedi.Sabah hışır hışır bi sesler geliyor baktım benimki kalkmış sabahın göründe bileziklere bakıyo.Bunu benim 7 senelik kocam yapıyo.Hani ben bilezik bozdurupta mı aldım diye,baktı baktı bende yataktan izliyorum.İçlerine falan baktı kız,22 ayarı bozup 14 ayar mı yaptım acaba mı diye düsünüyo ne düsünüyosa artıkay bi sinirim bozuldu Salak ben essek gibi çalısıyrum.Senin taktığın bileziğe mi minnet etcem.Nasıl içime oturdu.Sonra baktıki bilezikler tam.Ayarlar aynı.Kaldırdı yerine.Ama benim içime oturdu bikere Bileklikten soğudum,adamı da göresim yok suan O derece üzgünüm Senin derdin ne bacımn
Hic yapmaz böyle seyler,zaten para hesabı soran bi adam olsa kendi basıma gidip takı alamam.İnsan bilir kocasını sorar alır dimi.Bizim evde yoktur öyle para hesabı sorma.Çok çirkin bi hareketti .İlk fırsatta uyarcam ama suan üzgün ve sinirliyim.Haklıyken haksız yere düşmek istemiyorumHaydaaa bu ne guvensızlık boyle.sacmalamıs ınsan esının huyunu bılmez mı kı kalkıp kontrol edıyo.ınsan oglu bu suphe gelır aklına ama adam gıbı sorarsın.sana taktıysa da o bılezıkler senındr zaten kuzum
Bende merak edıyorm nedenını bı sor bakalm ne dıye bakmıs belkı baska sebeple bakmıstr.uzme kendını bos verHic yapmaz böyle seyler,zaten para hesabı soran bi adam olsa kendi basıma gidip takı alamam.İnsan bilir kocasını sorar alır dimi.Bizim evde yoktur öyle para hesabı sorma.Çok çirkin bi hareketti .İlk fırsatta uyarcam ama suan üzgün ve sinirliyim.Haklıyken haksız yere düşmek istemiyorum
Allah Allah varsa aklında soru işareti sor dimi ne diye öyle yapıyon. Bari yanında yapma gizli gizli bak. Aman neyse kuzum ya bazen ne yaptıkları anlaşılmıyor ama dediğin gibi biraz geçsin sakinle düzgünce anlatırsın kırıldım diye. Benimki sebepsiz şöyle yani sebepsizce bi gerginlik vardı üzerinde ne desem tersliyo bağırıyo her defasında alttan aldım en sonunda bende delirdim yeter konuşma benle bugün dedim eve gittik geçtim yattim hemendün kendime bi bileklik aldım,ne zmandır istiyordum..Zaten biriktirip aldım.Öyle cok pahalı da bisey değil,neyse aksam dedim bak kendime bunu aldım falan,iyi dedi güle güle tak dedi.Sabah hışır hışır bi sesler geliyor baktım benimki kalkmış sabahın göründe bileziklere bakıyo.Bunu benim 7 senelik kocam yapıyo.Hani ben bilezik bozdurupta mı aldım diye,baktı baktı bende yataktan izliyorum.İçlerine falan baktı kız,22 ayarı bozup 14 ayar mı yaptım acaba mı diye düsünüyo ne düsünüyosa artıkay bi sinirim bozuldu Salak ben essek gibi çalısıyrum.Senin taktığın bileziğe mi minnet etcem.Nasıl içime oturdu.Sonra baktıki bilezikler tam.Ayarlar aynı.Kaldırdı yerine.Ama benim içime oturdu bikere Bileklikten soğudum,adamı da göresim yok suan O derece üzgünüm Senin derdin ne bacımn
Valla dün birine öyle dellendim ki kızlar,kocanın yaptığını faln unuttum.Allah Allah varsa aklında soru işareti sor dimi ne diye öyle yapıyon. Bari yanında yapma gizli gizli bak. Aman neyse kuzum ya bazen ne yaptıkları anlaşılmıyor ama dediğin gibi biraz geçsin sakinle düzgünce anlatırsın kırıldım diye. Benimki sebepsiz şöyle yani sebepsizce bi gerginlik vardı üzerinde ne desem tersliyo bağırıyo her defasında alttan aldım en sonunda bende delirdim yeter konuşma benle bugün dedim eve gittik geçtim yattim hemen
ah kuzum benim yaa haklısın içine oturur insanın bi de normal zamanda belki hiç takılmayacağımız şeylere artık takılıyoruz yürekler iyice inceldi hemen kırılıveriyor bebişimdün kendime bi bileklik aldım,ne zmandır istiyordum..Zaten biriktirip aldım.Öyle cok pahalı da bisey değil,neyse aksam dedim bak kendime bunu aldım falan,iyi dedi güle güle tak dedi.Sabah hışır hışır bi sesler geliyor baktım benimki kalkmış sabahın göründe bileziklere bakıyo.Bunu benim 7 senelik kocam yapıyo.Hani ben bilezik bozdurupta mı aldım diye,baktı baktı bende yataktan izliyorum.İçlerine falan baktı kız,22 ayarı bozup 14 ayar mı yaptım acaba mı diye düsünüyo ne düsünüyosa artıkay bi sinirim bozuldu Salak ben essek gibi çalısıyrum.Senin taktığın bileziğe mi minnet etcem.Nasıl içime oturdu.Sonra baktıki bilezikler tam.Ayarlar aynı.Kaldırdı yerine.Ama benim içime oturdu bikere Bileklikten soğudum,adamı da göresim yok suan O derece üzgünüm Senin derdin ne bacımn
oha yaa reziller nefret ediyorum böyle insanlardan nefretttValla dün birine öyle dellendim ki kızlar,kocanın yaptığını faln unuttum.
Yakın akrabamızın düğünü vardi ona gittik,gelinin görümcesini eve bırakalım dedik.DÜğünden sonra.Arabada tanıştık buraya dikkat çekerim.İste muhabbet ediyorz yolda,siz kız tarafısınız galiba faln dedi,evet dedik.Çoluk çocuk var mı dedi yok daha dedik.Kadın ne dese beğenirsin;bazen stresten vücud olusturamıyo,zamanı gelmemiştir demek daha olur dedi.Aynen böyle.Biz kocayla sok.Daha 5 dk olmuş tanısalı,sen nerden biliyırsun benim cocugum oluyo olmuo.Sana belki dediler cocugu olmuyo diye biyerde.Bu söylelir mi?Valla kızı bir yolasım geldi sorma
oha ya daha 5 dk tanıyosun nerden biliyosun olmuyo belki istemiyorlar. Aman kuzum bırak takma patavatsızca konuşmuş işteValla dün birine öyle dellendim ki kızlar,kocanın yaptığını faln unuttum.
Yakın akrabamızın düğünü vardi ona gittik,gelinin görümcesini eve bırakalım dedik.DÜğünden sonra.Arabada tanıştık buraya dikkat çekerim.İste muhabbet ediyorz yolda,siz kız tarafısınız galiba faln dedi,evet dedik.Çoluk çocuk var mı dedi yok daha dedik.Kadın ne dese beğenirsin;bazen stresten vücud olusturamıyo,zamanı gelmemiştir demek daha olur dedi.Aynen böyle.Biz kocayla sok.Daha 5 dk olmuş tanısalı,sen nerden biliyırsun benim cocugum oluyo olmuo.Sana belki dediler cocugu olmuyo diye biyerde.Bu söylelir mi?Valla kızı bir yolasım geldi sorma
Bu hafta zaten almadığım hamile haberi kalmadı,moralim bozuluyor artık..Allah herkesin çoluğuna çocuğuna sağlık versin.Ama bi doğuramayan benim sanki etraftaoha ya daha 5 dk tanıyosun nerden biliyosun olmuyo belki istemiyorlar. Aman kuzum bırak takma patavatsızca konuşmuş işte
ben de bu ara o psikolojideyimBu hafta zaten almadığım hamile haberi kalmadı,moralim bozuluyor artık..Allah herkesin çoluğuna çocuğuna sağlık versin.Ama bi doğuramayan benim sanki etrafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?