Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Canim hosgeldin, cok emin olamasam da, kurtajdan sonra bir sure pozitif cikmasi normal diye biliyorum.

Canim hosgeldin, cok emin olamasam da, kurtajdan sonra bir sure pozitif cikmasi normal diye biliyorum.
Hosbulduk canm daha oncede bu sitede ayni benzer bi olayi yasayan biri yazmisti doktor imkansiz deyip yollamis sokturucu vermis ama kullanmamis ve sonra hamile oldugu ortaya cikmis benim eski degerlerimdir muhtemelen

Hosbulduk canm daha oncede bu sitede ayni benzer bi olayi yasayan biri yazmisti doktor imkansiz deyip yollamis sokturucu vermis ama kullanmamis ve sonra hamile oldugu ortaya cikmis benim eski degerlerimdir muhtemelen
ilişki olmadı demiştin galiba dimi?

Gunaydin canlar. Bugun gecikmeli de olsa kirmizilarim geldi sonunda. Umitler bu aya artik :) Banucum beni de ekler misin? SAT 4 Ekim BAT 5 Kasim Yaş 29 6. deneme. Kasim listesi yaparsan ona eklersin beni belki de banu86

Bencede canm banucum istedigi kadar pozitif olsun kalici olmadiktan sonra inan canm hic onemi yok ama dedigim gibi takib Edicem bakalm dedigin gibi sonucektir

Evet canım ya daha erken mis sana. Biliyorum ama beklemek çok zor.ama sen gününu bekle yine. Gelmesse tekrar test yap.idrarda erken yapmayın diyorlar.

Hakkinda hayirlisi canim, evet imkansiz degil tabii ki, niye olmasin ki dedigim gibi suphen varsa kanda takip etmelisin. Deger giderek duserse olagan bir sey zaten; ama yukselme varsa o zaman dr.una gorunmelisin

Gunaydin canlar. Bugun gecikmeli de olsa kirmizilarim geldi sonunda. Umitler bu aya artik :) Banucum beni de ekler misin? SAT 4 Ekim BAT 5 Kasim Yaş 29 6. deneme. Kasim listesi yaparsan ona eklersin beni belki de banu86
sağlık olsun tatlım senden çok ümitliydim ama şükür ki sağlıklıyız regl olabılıyoruz.. bak bana eşlik ediceksin:)aynı listede senin satırında güncelleme yapıcam yeni liste olmayacak

Yaa geldi mi pis kırmızılar yine ... hayırlısı canım insaAllah bir daha ki aya artik..

Hakkinda hayirlisi canim, evet imkansiz degil tabii ki, niye olmasin ki dedigim gibi suphen varsa kanda takip etmelisin. Deger giderek duserse olagan bir sey zaten; ama yukselme varsa o zaman dr.una gorunmelisin
Amin ins canm bugun doktora gitmeyi dusunuyrm ona sorararim mantikli bir cvpi vardir elbet

Evet canım ya daha erken mis sana. Biliyorum ama beklemek çok zor.ama sen gününu bekle yine. Gelmesse tekrar test yap.idrarda erken yapmayın diyorlar.
evet başka test alıcam başkammarka onunlad a yapıcam testi 8inde. öıkmazsa adetim gelmezse gelirse 9ndada doktora gidicem baktırcm bakalım sol kasık niye ağrıo hemde kan testi yaptırırım adetim gelmezse içim daha rahat olur

Aynen canım. Ama o güne kadar düşünmemeye çalış. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…