- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
cansuyu bende takip ettim burdaki gibi tatlışmış:)Merhaba hanimlar ilacin 5.gununden herkese kaldi 16 gun gececek gececek
tatlim ben de takip ettim seni sakincasi yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cansuyu bende takip ettim burdaki gibi tatlışmış:)Merhaba hanimlar ilacin 5.gununden herkese kaldi 16 gun gececek gececek
tatlim ben de takip ettim seni sakincasi yoksa
önce test cnm 4gün varken yaptım-TubiSh- sen hamileliğini ben tatildeyken öğrendim sanırım. önce testmi yaptın yada direk kanda mı baktırdın. günü geçmiş miydi?
anlamadım?ohhhh ben gelllddddiiiiiiiiiim ama muhabbetler bitmiş yaaa 30 -40 sayfa okumam gerekiyo.bende bilgisayar başı iş istiyooooruuummm arkadaşlarmı özlüyorummm isyeeeeeeaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn
Evet cok tatli maşallahcansuyu bende takip ettim burdaki gibi tatlışmış:)
hadi inşallahhooo listede baya bat.ı geçen kişiler birikmiş bazılarından çok umutluyumidilduam güzel haberin bekleniyor
iyi akşamlarrrrr evet yaaa çok sinir bozucu birgünnn bende mutfağa attım kendimi :)İyi akşamlar millettttt
Ayy bugün dizide yok ya
Benim kociş spora gitti tek başıma oturuom yaaaiyi akşamlarrrrr evet yaaa çok sinir bozucu birgünnn bende mutfağa attım kendimi :)
Benim kociş spora gitti tek başıma oturuom yaaa
O ses Türkiye var şekerimsasknn :))) bu arada geçmişe dönüp mesajları okumaya çalışıyorum ama sabahtan bu yana 300-400 mesaj birikmiş valla kız milletin hali bir başka oluyor :))) tabi çenesi de hehehee:))))
cansu1109 ekledim canım seni çok sekersinnn yuregin gibi :))) esinle çok yakisiyoesunuz maşallah ikinize de sizin cücükler de pek bi datli olur yahuu :)
Şimdi açtım izleyim bari :)O ses Türkiye var şekerimsasknn :))) bu arada geçmişe dönüp mesajları okumaya çalışıyorum ama sabahtan bu yana 300-400 mesaj birikmiş valla kız milletin hali bir başka oluyor :))) tabi çenesi de hehehee:))))
cansu1109 ekledim canım seni çok sekersinnn yuregin gibi :))) esinle çok yakisiyoesunuz maşallah ikinize de sizin cücükler de pek bi datli olur yahuu :)
aylinr .!.:ohhhhhhhhhhh bir tatlış daha geldiiiiiii çok ihmal ettin seni beni heeeyaaaaaaaa benden gelen giden yok daha ne yapacamm. akıntım arttı offf çıldırdım ben yaaaa
![]()
Kızzz ne yapıon çaya gelelim :)))benimkide hala dükkanı kapatamadııı gece anca gelir benimde spora gitmem lazımdı bugün amma velakin dün çok yorulmuşum ondan bugün aşırı bir tembellik tuttu beni evde kalıp mutfağa daldım![]()
Kız
Kızzz ne yapıon çaya gelelim :)))