Hicc tanimadim beeeenn senden daha guzel:))) regl gecikmesi akinti =cocuk :)))) kan versen nasil olur acebaaaa sekerimmm :))) ovu ne durumda ? Koyuluk nasil
ayyyy utandımmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hicc tanimadim beeeenn senden daha guzel:))) regl gecikmesi akinti =cocuk :)))) kan versen nasil olur acebaaaa sekerimmm :))) ovu ne durumda ? Koyuluk nasil
kız kuzucuk bende aldım seni takibeŞimdi açtım izleyim bari :)
Benide takip et yaaaa SINEMB.A
aylincik bugünmüş günün neden test yapmıyoreee? bu nasıl sabıroffff yaaa deme öyle dayanamam gider yaptırıım vallaaaa
aylincik bugünmüş günün neden test yapmıyoreee? bu nasıl sabır![]()
hımmmm o zamannn yarın akşam ben gidim hastahaneyede bi kan vereyim ama benim bu ay geç yumurtalama oldu erkenden çıkarmıki? doktorumu arasammı bilemedim yaa offffffffffffffffffffffffffffffffff şimdimi gidip yaptırsam acaba :)
Kırmızı gelmeden denemeye devammmmne sabrı kızzzz dünden beri test yapıyorum fakat maleseffff negatifffff![]()
Şimdi gidip yaptır acile git kanını ver 1 saate kesin sonnuc canımhımmmm o zamannn yarın akşam ben gidim hastahaneyede bi kan vereyim ama benim bu ay geç yumurtalama oldu erkenden çıkarmıki? doktorumu arasammı bilemedim yaa offffffffffffffffffffffffffffffffff şimdimi gidip yaptırsam acaba :)
offff kızlarrr yapmayın böyle hem heyecanlanıyorum hemde umutlanıyorummmmŞimdi gidip yaptır acile git kanını ver 1 saate kesin sonnuc canım
Kırmızı gelmeden denemeye devammmm
haklsın yaa insanın içi içini yiyo o noktada bi de birileri yaptır deyince iyice gaza geliniyo bende gelmiştimoffff kızlarrr yapmayın böyle hem heyecanlanıyorum hemde umutlanıyorummmm
aynen öyle valla birde geçen ayki kimyasal gebeliği çok erken farketmiştim sürekli test yaptığım için o yüzden pişman oldum keşke öğrenmeseydim bu kadar üzülmezdim demiştim bu nedenle biraz beklemeyi düşünüyorum bakalım neler olacakhaklsın yaa insanın içi içini yiyo o noktada bi de birileri yaptır deyince iyice gaza geliniyo bende gelmiştim![]()