Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Hicc tanimadim beeeenn senden daha guzel:))) regl gecikmesi akinti =cocuk :)))) kan versen nasil olur acebaaaa sekerimmm :))) ovu ne durumda ? Koyuluk nasil

ayyyy utandımmmmm :oops:hem benim neyim eksik benide takip ettt daha yeni açtım kafayı dağıtmak için daldan dala atlıyom walla:KK47:ooofff bilmiyorum yaaa aklıma geldi bugün ama yine hüsran olacak diye korkumdan yaptırmadım dur bakalım birkaç gün daha bekleyecem sonra bakacam yinee.ovu testim bitti bidahada almadım o yüzden hiçbir fikrim yok:KK43:

A aylin-t düşün ki kizilaya kan veriyorsun yadaa doktor herhangi bbirşey iiçin istedi . öyle git sonuçlar sasirtsin seni iyiyse ama değilse aklıma bile gelmedi zaten diye ddüşünebilirsin bu fikre ne dersin :)

A aylin-t düşün ki kizilaya kan veriyorsun yadaa doktor herhangi bbirşey iiçin istedi . öyle git sonuçlar sasirtsin seni iyiyse ama değilse aklıma bile gelmedi zaten diye ddüşünebilirsin bu fikre ne dersin :)

ama aklımdan çıkmıyokiiiiiiiii hem daha 1 gün gecikti geçen ay kimyasal geçirmiştim belkide ondan dolayı gecikti ne bileyim yaa bu kez beklemek istiyorum. ama sporada gidiyorumya korkmuyorda değilim hani:KK17::KK17:

Yaptır yaptır iyi yada kötü hergun beklemekten daha iyidir böyle düşün . valla beklemek çok stresli canım A aylin-t
hımmmm o zamannn yarın akşam ben gidim hastahaneyede bi kan vereyim ama benim bu ay geç yumurtalama oldu erkenden çıkarmıki? doktorumu arasammı bilemedim yaa offffffffffffffffffffffffffffffffff şimdimi gidip yaptırsam acaba :)

hımmmm o zamannn yarın akşam ben gidim hastahaneyede bi kan vereyim ama benim bu ay geç yumurtalama oldu erkenden çıkarmıki? doktorumu arasammı bilemedim yaa offffffffffffffffffffffffffffffffff şimdimi gidip yaptırsam acaba :)
Şimdi gidip yaptır acile git kanını ver 1 saate kesin sonnuc canım

haklsın yaa insanın içi içini yiyo o noktada bi de birileri yaptır deyince iyice gaza geliniyo bende gelmiştim:KK53::KK53::KK53:
aynen öyle valla birde geçen ayki kimyasal gebeliği çok erken farketmiştim sürekli test yaptığım için o yüzden pişman oldum keşke öğrenmeseydim bu kadar üzülmezdim demiştim bu nedenle biraz beklemeyi düşünüyorum bakalım neler olacak

star tv de da kara sevda diye dizi var izleyen var mı burak özçivitin üff ben hiç beğenmedim çok sıradan

Kızlar benim herif diriliş ertugrulu izliyo tabi bende ona takiliyorum . izleyen var mi çok heyecanlı :)) kafamiz dagilsin azıcık stres yok umut elbette var ama beklenti yok komik şeylerden bahsedelim mi biraz var mi fikri olan

Back
X